Мануален антицелулитен масаж на всички засегнати зони със загряващ гел и крем за оптимален ефект в Greenhealth

УСЛОВИЯ

Описание:

Заповядайте в център ''Greenhealth'!


Офертата включва:

 • Ваучерът е за един човек и включва:
 • Мануален антицелулитен масаж на всички засегнати зони със загряващ гел и крем за оптимален ефект
 • Продължителност на процедурата: 30 минути

УСЛОВИЯ НА ОФЕРТАТА:

 • Ваучерът е валиден до 28.02.2017г.
 • Необходимо е предварително записване на час, ден по-рано, на посочените телефон: 02/4425771 или 0888188718
 • Закъснение от 15 минути или неявяване, след предварително записан час, прави ваучера невалиден и сумата по него не се възстановява
 • При закъснение за записан час повече от 15 минути, часът се губи и сумата по ваучера не се възстановява
 • Промяна или отмяна на записан час се прави еднократно и поне един ден по-рано, при повторно неявяване ваучерът се анулира и сумата по него не се възстановява
 • Необходимо е да представите разпечатан своя ваучер преди извършване на процедурата
 • Работно време: от понеделник до петък: 10:00 - 19:00 ч., събота и неделя - по договаряне
 • Всеки клиент може да закупи само 1 бр. ваучер
 • От актуалната промоция може да се възползвате само чрез закупуване на ваучер от Deals.bg
 • Всички условия на Travel Deals

Високата ефективност на антицелулитния масаж се дължи на физическото въздействие: разрушаване на мастните клетки, задвижване на кръвта и лимфата, повишаване на местната температура с 1,5-2 градуса, рефлекторно въздействие върху тъканите и съдовете, активизиране на биологично активните вещества в обработваната зона(хистамин, ацетилхолин и други), регулиращи кръвообръщението и обмяната на веществата. В резултат се подобрява кръвоснабдяването и лимфодренажа, снабдяването на клетките с кислород и хранителни вещества, повишават се обменните процеси, намалява се оточността, изчистват се токсичните и вредни вещества, извеждат се мазнините, намалява се формирането на съединителна тъкан и се стимулира изработването на колаген и еластин. Така масажът прекратява процесите, водещи до формиране на целулит.

Допълнителна информация:

За стройна и красива фигура редовните занимания със спорт, приемането на достатъчно вода, балансираното хранете не винаги са достатъчни. С възрастта човек натрупва мазнини, тъканите отичат в определени места, образува се „портокалова кожа”, формира се целулит и се променя контурът на тялото. Тези отлагания са устойчиви дори при жени с нормално или ниско тегло. За преодоляване на тези дефекти се прилага ръчен и апаратен антицелулитен масаж. Целулитът не е обикновено натрупване на мазнини в мастните депа. Дори при добър режим и рационално хранене, мазнините се депонират в областта на корема, талията, седалището, бедрата, коленете. Те са устойчиви на всякакви усилия за отслабване. В тях прорастват фиброзни влакна, нарушава се обмяната навеществата, движението на лимфата, кръвоснабдяването на клетките и токсините.

Антицелулитният масаж е ефективен с индивидуалното регулиране на силата, ритъма и темпото на въздействие. Използва се както традиционна, така и специфична техника на  масажните движения за ликвидиране на застоя и мастните огнища под кожата, задействат се дълбоките кожни структури, подкожната мастна тъкан и мускулите.Техниката включва поглаждане, разтриване, размачкване, почукване и др. Съществуват също така и редица прибори, с които се осъществяват различни основни варианти на антицелулитния масаж. Масажът се провежда чрез пунктирна техника, като се създава налягане за по 3-5 секунди върху проблемните зони.

Переди началото на процедурата проблемните зони се загряват със специални гелове или кремове. Ако има повече проблемни зони, те се редуват. Масажът започва с леки, бавни движения, като темпото се увеличава постепенно до поява на зачервяване върху кожата и пълно отпускане на мускулите. Посоката на масажните движения е отдолу нагоре, по посока на лимфните възли и по хода на кръвотока. Избягва се въздействието върху самите лимфни възли и големи съдове (горната вътрешна зона на бедрата, областта на слабините и зад коленете). Интензивността и дълбочината на масажа върху коремната стена е значително по-слаба от другите зони. Зачервяването на кожата и усещането от пациента на леко парене е показател за качествено проведен масаж.

За оптимален траен ефект е желателно да се проведат 10-15 сеанса с прекъсвания от 1-2 дни между процедурите или 2 пъти седмично. За поддържане на постигнатите резултати може да се прави масаж 1 път на две седмици в течение на 1 година. Целесъобразно е съчетанието на 6-7 сеанса ръчен масаж, последван от процедури с апаратен. Само такава методика в комплекс с рационално хранене и активен физически режим позволява трайни резултати.

Противопоказания:
Всякакви кожни заболявания в областта на манипулацията, остри инфекциозни заболявания или хронични в стадий на обостряне, хипертония и сърдечно-съдова недостатъчност, нарушения на съсирването на кръвта или склонност към кръвотечения, системни автоимунни заболявания на съединителната тъкан. варикозно разширени вени в местатана провеждане на процедурата, нервно-психически заболявания, бременност и кърмене, месечен цикъл.

*****

ВАЖНО! 
Може да се възползвате от актуалната промоция само чрез закупуване на ваучер от Диийлс.бг. Неизползван в срок ваучер се счита за невалиден и сумата по него не се възстановява!

-51% 20.00 лв. 9.90 лв.

За Център "GreenHealth":

 • Център "GreenHealth"
 • София, ул. Бузлуджа 62, ет.1
 • 02/ 442 57 71; 0888 188 718
 • Понеделник - петък: 10.00 - 19.00 ч.; събота и неделя - по договорка

Подобни оферти