Козметичен масаж на лице, шия и деколте + парафинова терапия на лице и бонус - масаж на ръце в Козметичен център DR.LAURANNE в Центъра на София

УСЛОВИЯ

Описание:

Козметичен център DR.LAURANNE в центъра на София Ви предлага да се погрижите за кожата на лицето си с висококачествени продукти при професионален козметик!

 


Офертата включва:

 • Срещу един ваучер получавате: Козметичен масаж на лице, шия и деколте + парафинова терапия на лице
 • Стъпки за изпълнение на процедурата: дегримиране; почистване с тоалетно мляко; тонизиране; мануален масаж на лице, шия и деколте; парафинова маска; нанасяне на финален продукт.
 • Бонус към процедурата: масаж на ръце

УСЛОВИЯ НА ОФЕРТАТА:

 • Ваучерът е валиден за периода до 31.07.2016 г. за дните от понеделник до петък от 10:00 - до 19:00ч.
 • Необходимо е предварително записване на час, поне 3 дни по-рано, на телефон: 0899 363 507
 • При неявяване в записан от клиента час, ваучерът се анулира и сумата по него не се възстановява.
 • Промяна или отмяна на записан час се прави еднократно и поне един ден по-рано, при повторно неявяване ваучерът се анулира и сумата по него не се възстановява.
 • При закъснение за записан час повече от 10 минути, часът се губи и сумата по ваучера не се възстановява.
 • Необходимо е да представите разпечатан Вашия ваучер преди извършване на процедурата.
 • Работно време: от понеделник до петък от 10:00 - до 19:00ч, събота и неделя - почивни дни.
 • Можете да закупите неограничен брой ваучери за себе си или за подарък.
 • От актуалната промоция може да се възползвате само чрез закупуване на ваучер от Deals.bg.
 • Всички общи условия на Deals.bg.

Парафиновата маска на лице е подходяща за всеки тип кожа, но предимно се препоръчва при суха и повяхнала кожа поради силно хидратиращия си ефект, както и за изглаждане на бръчки.

Парафиновата терапия създава приятното самочувствие на възвърнатата младост. Освен че омекотява кожата и дълбоко я подхранва, парафинът стимулира кръвообращението, изглажда бръчици и изсветлява петна. Лицето добива нежен, копринен и здрав вид. Ефектът от парафинотерапията се забелязва още след първия сеанс и се запазва продължително време.

Свойства на парафина: Температурата на кожата, намираща се под топлия слой парафин, се повишава с не повече от 1.5-2 градуса. Равномерното й нагряване предизвиква различни взаимносвързани физиологични реакции. Усилва се микроциркулацията и лимфотокът, активира се работата на всички кожни жлези. В резултат на всичко това кожата, намираща се под парафиновия слой, започва обилно да се поти, а заедно с потта на повърхността й излизат и токсините, циркулиращи в организма с кръвта и лимфата. Именно заради това всички парафинови процедури имат овлажняващо и детоксикиращо действие.

Всички парафинови процедури, без изключение, имат признато подмладяващо действие. При редовното им прилагане почти изцяло изчезват всички малки бръчици. Освен това, разтягащото действие много добре се справя с подпухналостта на лицето. В пластичната хирургия например, в периода на постоперационната рехабилитация, често се назначава парафинотерапия.

Благодарение на невероятните хидратиращи свойства на процедурите, само след един сеанс на парафинотерапия еластичността и гъвкавостта на кожата забележимо се повишават.

Важно!  От актуалната промоция може да се възползвате само чрез закупуване на ваучер от Deals.bg Неизползван в срок ваучер се счита за НЕВАЛИДЕН и сумата по него не се възстановява.

-56% 45.00 лв. 19.90 лв.

За Козметичен салон DR.LAURANNE:

Подобни оферти