SPA-MIX –масаж на цяло тяло с масаж на стъпала и длани, антицелулитен вибромасаж на долни крайници, Hot-Stone терапия и детоксикация

УСЛОВИЯ

Описание:

Заповядайте в център ''GreenHealth''!


Офертата включва:

 • 150-минутен оздравителен SPA-MIX: 60-мин. оздравителен масаж на цяло тяло с рефлекторен масаж на стъпала и длани, 60 мин. антицелулитен термо-вибромасаж на долни крайници с антицелулитен масажор 3 в 1 Slim mate и специални антицелулитни лосиони и масла+Hot-Stone терапия, 30-мин. детоксикация с детоксикатор А1.

УСЛОВИЯ НА ОФЕРТАТА:

 • Ваучерът е валиден до 30.04.2016 г.
 • Необходимо е предварително записване на час, ден по-рано, на посочените телефон: 02/4425771.
 • При неявяване в записан от клиента час, ваучерът се анулира и сумата по него не се възстановява.
 • При закъснение за записан час повече от 15 минути, часът се губи и сумата по ваучера не се възстановява.
 • Промяна или отмяна на записан час се прави еднократно и поне един ден по-рано, при повторно неявяване ваучерът се анулира и сумата по него не се възстановява.
 • Необходимо е да представите разпечатан своя ваучер преди извършване на процедурата.
 • Работно време: събота-неделя - 11.00-18.30 ч.
 • Можете да закупите неограничен брой ваучери за себе си или за подарък.
 • От актуалната промоция може да се възползвате само чрез закупуване на ваучер от Deals.bg.
 • Всички условия на Дийлс БГ.

Оздравителният масаж се прилага за отстраняване на болков синдром, отоци, сраствания, за бързо възстановяванена травмирани тъкани, като отлично възстановява мускулите, повишава работоспособността им, укрепва сухожилията и ставите. Подходящ при главоболие, хронична умора, за преодоляване на сковаността на движенията или болезнените усещания в гърба, крайниците и други части на тялото. Той е полезен за укрепване на имунитета и възстановяване на психофизическото състояние. Във всеки индивидуален случай, в зависимост от възсрастта напациента, състоянието на здравето му, както и други фактори, оздравителният масаж е уникален комплекс от механични въздействия. Започва от големите участъци на тялото, постепенно преминава към по-малките. Тка подобрява движението на лимфата и кръвообръщението. Популярен и сред онези, които се стремят да запазят младостта и привлекателността на фигурата си, поради антицелулитния му ефект - изглажда портокаловата кожа, връща гладкостта, еластичността, здравината, стегнатостта, отстранява застойни мастни натрупвания под кожата, подобрява обмяната на веществата и микроциркулацията, извежда шлаките и токсините, помага да се избавите от излишните килограми.

Антицелулитен термо-вибро масаж с масажор 3 в 1 Slim mate се извършва посредством загряващ, вибриращ масажор-апликатор за лесно нанасяне на антицелулитните лосион, гел и масла. Той подпомага проникването им в дълбочина за по–силен ефект и по – гладка кожа. Масажът е приятен затоплящ, намаляващ мастните натрупвания и портокаловата кожа, подобряващ кръвообращението и тонуса на мускулите.

Hot-Stone терапия е популярният днес „Стоун-масаж" – масаж с топли камъни. Той е опростен вариант на един от най-древните видове масаж, при който специално подбрани камъни се налагат върху определени участъци от тялото, предварително обработени с масла, или с тях се обработват мускулите, ставите, точките, като се използват камъни със специална форма и по индивидуални показания. Камъните се нагряват по специален начин и горещи се налагат върху акупунктурните зони и точки или с тях меко се масажира тялото. Нагряванията с камъни са подходящи при стрес, болки, напрежение и блокажи в мускулите, нервите, забавена обмяна на веществата, слабо храносмилане, чести простуди, студени крака, слаби бъбреци (при липса на възпаления). 

Йонна детоксикация – Като завършващ елемент от предлагания оздравителен SPA-MIX се предлага 30-минутна йоннадетоксикация. Всички предхождащи елементи от процедурата са насочени към извеждане на токсините, които преминават в кръвта и лимфата, откъдето те трябва да бъдат изведени. Вследствие начина на живот и хранене, в тялото ни се натрупват вещества като млечна, пикочна, въглена, маслена, жлъчна и други киселини. Запазването наалкална среда в организма е почти невъзможно в нашия стресов, динамичен живот и начин на хранене. Това води до алергии, душевни и физически проблеми. Пречистването на организма, като средство за подобряване на здравето, е в основата на всички традиционни медицини, духовни и религиозни системи по света. Промяната в начина на хранене, билковото пречистване и процедурите за детоксикация с апаратура Детоксикатор могат да постигнат значително облекчаване и отстраняване на последствията от интоксикацията за организма.

* * *
ВАЖНО! 
Може да се възползвате от актуалната промоция само чрез закупуване на ваучер от Диийлс.бг. Неизползван в срок ваучер се счита за невалиден и сумата по него не се възстановява!

 • 1
  Първолета Вълчева от 13.04.2016 г. 11:46

  Не е въведен коментар.

Топ цена 68.00 лв.

За Център "GreenHealth":

 • Център "GreenHealth"
 • София, ул. Бузлуджа 62, ет.1
 • 02/ 442 57 71; 0888 188 718
 • Понеделник - петък: 10.00 - 19.00 ч.; събота и неделя - по договорка

Подобни оферти