50-минутен релакс за бременни с био масла! Масаж на гръб, яка и крака от Wellness Center Ganesha Club!

УСЛОВИЯ

Описание:

Облекчета болките при бременност и отпуснете сетивата си! 

Доверете се на професионалистите от Wellness Center Ganesha Club!


Офертата включва:

 • Масаж на гръб, яка и крака с био масла за бременни.

УСЛОВИЯ НА ОФЕРТАТА:

 • Ваучерът е валиден до 31.03.2016 г.
 • Необходима е резервация на час, поне един ден по-рано, на телефони: 0878 50 80 17; 0878 50 80 03
 • Промяна или отмяна на записан час се прави еднократно и поне един ден по-рано, при повторно неявяване ваучера се анулира и сумата по него не се възстановява
 • При закъснение за записан час повече от 15 минути, часът се губи и сумата по ваучера не се възстановява
 • При неявяване в записан от клиента час, ваучера се анулира и сумата по него не се възстановява
 • Работно време: Всеки ден, от 12:00 до 20:00 часа
 • Необходимо е да представите разпечатан Вашият ваучер преди извършване на процедурата
 • Всеки може да закупи неограничен брой ваучери за себе си и за подарък
 • От актуалната промоция може да се възползвате единствено чрез закупуване на ваучер от Deals.bg
 • Всички условия на Дийлс БГ.
Освен удоволствие, масажът носи и много ползи за организма, особено през бременността, когато женското тяло се променя: центърът на тежестта се измества, а натоварването на гръбначния стълб нараства многократно. Това води до напрежение в мускулите на гръбнака, тежест в кръста и болки в краката. Настъпват изменения в ставните връзки. Бурни промени търпи и хормоналната система. Всичко това изисква по-специален подход към тялото на бременната и добри познания за анатомията и физиологията й. Масажът при нея е по-бавен и плавен, без силни, груби и много дълбоки притискания. Той може да се прави както в първите месеци, така и при напреднала бременност (не е нужно да лежиш по корем). Позите за масаж са в лицев лег, страничен лег, както и в седнало положение. Това гарантира не само удобство на бъдещата майка, но и безопасността на бебето.
Голяма полза и облекчение масажът носи и след раждането – с помощта му много по-бързо се прибират коремът и матката, укрепват се мускулите, възвръща се много по-бързо и безпроблемно физическата форма, особено ако се комбинира с определени целенасочени физически упражнения.
 
Ползи:
Осигурява спокойствие и редуцира нивото на изживявания от бременната жена стрес. 
Стресът, който жените изпитват в периода на бременността може да има решаващо значение както за бъдещата майка, така и за нейното неродено още дете. Масажът по време на бременност дава възможност на жената да се отпусне, именно защото той облекчава напрежението в проблематичните зони от тялото на бременната пациентка. В случай, че ходите на масаж в периода на цялата бременност, на по-късен етап, по време на самото раждане, ще ви бъде значително по-лесно да овладеете и контролирате болките и дискомфорта, породени от родилните мъки.

Подобрява кръвообращението. 
Напрегнатите мускули възпират нормалния приток на кръв към телесните тъкани и органи, което от своя страна води до слабо кръвоснабдяване за майката и за бебето, както и до появата на отоци. Масажът по време на бременност значително подобрява кръвообращението и притока на лимфна течност, като по този начин помага за добрата циркулация на телесните флуиди и за избягване на неприятните отоци.

Помага за предотвратяване на мускулните крампи и спазми. 
Обикновено мускулните крампи и спазми се дължат на стегнатите и сковани мускули в областта на гърба, бедрата, краката и врата.

Облекчава ставните болки. 
По време на бременността ставите понасят изключително голяма тежест. Масажът по време на бременност може да облекчи натиска и стреса върху ставите и разположените в близост до тях мускули. 

* * *

ВАЖНО! 
Може да се възползвате от актуалната промоция само чрез закупуване на ваучер от Диийлс.бг. Неизползван в срок ваучер се счита за невалиден и сумата по него не се възстановява!

 

 

-55% 40.00 лв. 17.90 лв.

За Wellness Center Ganesha Club:

 • Wellness Center Ganesha Club
 • София, ул. Бисер N1
 • 0878 50 80 17; 0878 50 80 03
 • от понеделник до събота от 12:00 до 20:00 часа.

Подобни оферти