Математическа занималня за третокласници от УЦ Mathtalent! Подготовка по математика за кандидатстване след 4-ти клас и математически състезания!

избери вариант
УСЛОВИЯ

Описание:

Помогнете на детето си в подготовката по математика за кандидатстване в СМГ И ПЧМГ след 4 клас и за математически състезания.

Възползвайте се от предложението на Учебен център Mathtalent, за да се чувстват уверени децата Ви в безкрайния свят на математиката!


Офертата включва:

 • Математическа занималня за третокласници - за 1 ден, 2 седмици или 1 месец, според избрания ваучер.
 • График: Занятията са всеки учебен ден от 13 до 18 часа.

УСЛОВИЯ НА ОФЕРТАТА:

 • Ваучерът е валиден до 16.12.2015г.
 • Необходимо е да представите разпечатан Вашият ваучер при записване на детето в центъра.
 • Преди да закупите Вашия ваучер е препоръчително да се обадите в центъра за налични свободни места, часове и преподаватели - на телефон 0897708866.
 • Удобен градски транспорт до учебния център: Спирка 36-то ОУ Автобус 204; Тролей2,9 [код на спирка 0032] , Спирка ул. Проф. Д. Атанасов Автобус 102,73,83 [код на спирка 2135].
 • Можете да закупите неограничен брой ваучери за себе си или за подарък.
 • От актуалната промоция може да се възползвате само чрез закупуване на ваучер от Deals.bg.
 • Всички условия на Deals.bg.

Допълнително информация:

Искате ли детето ви да развива креативност, логическо мислене, спортен дух и да се социализира ходейки на занималня?
Децата при нас имат винаги вярно написани домашни, които разбират.
Решават ежедневно допълнително задачи с повишена трудност, готвят се за състезания, творят и оценяват творчеството на другите. Четат интересни творби, гледат филми, след което ги анализират и дискутират.
Забавляват се като спортуват, играят самостоятелно, отборно на открито или на закрито на разнообразни видове игри – логически (шах, адмиралски шах, морски шах, бриджит, 3Д пъзели, магически квадрати и др.) за емоционална и финансова интелигентност (монополи, монополи милионер и др.).

Защо Матталант?

Всяко дете има безгранични способности да се самообучава – много деца се научават невероятно бързо, както на различни езици, текстове на песни, танци, мелодии, така и  да карат колело, скейтборд и др. И то без никой да ги кара – просто, защото те го искат и има от кого да  „взаимстват” .

Детската самомотивация е ключът към всичко, което един родител желае да постигне детето му.

 А къде е ключът към детската самомотивация? Кое е това което „зарежда децата”?

 Матталант е метод за преподаване на математика за деца от 1 до 8 клас.

Базира се на взаимното допълване на  две различни системи  за работа с деца – „индивидуално обучение” и „обучението в група”, както и на мотивацията чрез награда за вярно решени задачи. Това превръща ученето във вълнуваща комбинация от обучение, „взаимстване” и възнаграждение.

Всяко дете работи едновременно самостоятелно (по индивидуална програма, разработена специално за него) и в група, заедно с други деца. Уникалното на този метод е постигането на ефекта няколко деца от една и съща  или различни възрастови групи да работят заедно и то без да си пречат и се сравняват  помежду си, а взаимно да се „зареждат” и да бъдат възнаграждавани за това.

****

ВАЖНО!

Може да се възползвате от актуалната промоция само чрез закупуване на ваучер от Deals.bg. Неизползван в срок ваучер се счита за невалиден и сумата по него не се възстановява! .

-32% 19.00 лв. от 12.90 лв.

За Учебен център Mathtalent:

 • Учебен център Mathtalent
 • София, ж.к. Борово Ул. Пчела 6 (офис до кафето на гърба на блока)
 • 0897708866
 • понеделник - петък от 9:00- 19:00, събота 09:00- 16:00