Майски празници в красивите Прага, Братислава и Будапеща с Вени Травел! 3 нощувки със закуски, транспорт и екскурзия до замъка Славков!

УСЛОВИЯ

Описание:

През Майските почивни дни, посетете едни от най-красивите европейски столици - Прага, Братислава и Будапеща!

Пътувайте с Вени Травел!


Офертата включва:

 • Срещу един ваучер предплащате 60 лева на човек, при двойно настаняване, за:
 • Транспорт с лицензиран автобус 2/3*.
 • 1 нощувка със закуска в Прага в хотел 2/3*.
 • 2 нощувки със закуски в Будапеща в хотел 2/3*.
 • С групата пътува водач от Вени травел.
 • Екскурзия до замъка Славков – бароковата перла на Моравия.
 • Останалата сума от пакета доплащате в офиса на Вени Травел при подписване на договора си или в срок по уговорка с туроператора.

Доплащания:

 • Туристическа обиколка в Братислава -10.00 евро /20лв / на човек.
 • Входни такси за музеи.
 • Панорамна обиколка на Будапеща- пешеходна и автобусна – 10 евро на човек с местен екскурзовод.
 • Панорамна обиколка :пешеходна, автобусна и разходка с корабче по Дунав в Будапеща -15.00 евро на човек.
 • Панорамна обиколка- пешеходна и автобусна на Прага с местен екскурзовод – 15 евро /30.00лв/.
 • Разходка с корабче с включена вечеря със напитки по река Вълтава - 25.00 евро /50.00лв/.
 • Вход за двореца Аустерлиц- (таксата за вход се заплаща на място – около 220 чешки крони).
 • Медицинска застраховка - 8 лв./турист за лица до 69 години и за лица над 69 до 85 години - 12 лв./турист.
 • Застраховка отказ при пътуване около 3% от сумата на офертата.
 • Доплащане за отпътуване от: Варна, Шумен - 80лв; Русе, Велико Търново, Габрово - 40лв; Стара Загора, Пловдив - 30лв.
 • Разходи от личен характер.

УСЛОВИЯ НА ОФЕРТАТА:

 • Период на екскурзията: 19.05. - 23.05.2016г.
 • Ваучерът е валиден до 16.05.2016г. за подписване на договор с агенцията и доплащане.
 • След закупуване на ваучера е необходимо, в 3 дневен срок, да сключите договора си в офиса на туроператора или по е-мейл: venitravel@abv.bg
 • Необходими документи за резервация – 3-те имена на латиница (по лична карта или задгр. паспорт), ЕГН на всеки турист; адрес, лична карта/задгр. паспорт - номер и дата на издаване и дата на валидност.
 • Необходимо е да предоставите ваучера на Вени Травел, разпечатан или по е-мейл: venitravel@abv.bg.
 • От актуалната промоция може да се възползвате само чрез закупуване на ваучер от Deals.bg.
 • Всички общи условия на Травел Дийлс ООД.

Програма:

1 ден 19.05 Отпътуване от: Варна –автогара Варна в 16:30 ч. , 17:30 ч. – Шумен - 5-ти километър, 19.00 ч. от Русе ЦЖП Гара Русе , 20.30 ч. - от Велико Търново –хотел Етър , 21.30 ч. от Габрово –бензиностанция ЛукОйл , 23:30ч - Стара Загора – ОМВ до Автогара , в 1:30 ч. – от Пловдив – ОМВ, х-л „Санкт Петербург“ , 3:30ч - София –Трафик маркет Сердика по маршрут Белград – Будапеща.
2 ден 20.05 Пристигане в Будапеща. Панорамна обиколка на Будапеща с местен екскурзовод: Парламентът - една от най-големите парламентарни сгради в света; крепостният хълм "Будавар" с Рибарските кули, от които се открива чудесна панорамна гледка към Дунав и Пеща; Катедралата "Св.Матяш", носеща името на най-известния унгарски крал, който два пъти е бил венчан в храма; Цитаделата - издигната от Хабсбургите, за да защитава "перлата на Дунава" от нападения; Площадът на Героите - огромен ансамбъл от паметници, построени в чест на 1000 години от създаването на Унгария. Разходка с корабче по Дунав с шампанско (безалкохолно) и торта - 15 евро/срещу допълнително заплащане/. Кратка почивка. Свободно време по булевард "Ракоци" и улица "Ваци" - една от най-известните търговски улици, където в продължение на няколкoстотин метра ще се насладите на многобройните ресторанти. Настаняване. Нощувка.
3 ден 21.05 Закуска.Отпътуване до Прага .Пешеходна обиколка на Прага с местен екскурзовод: Храдчани - Пражки храд - най-важният символ на Бохемия и седалище на Президента, комплекс от дворци, църкви, базилики, кули и градини, грандиозната готическа катедрала "Свети Вит", Златната уличка с дома на Кафка и кулата "Далиборка", използвана в миналото като затвор; Мала страна - бароковата църква от 18 век "Свети Николай"; Карловият мост с многобройните статуи и улични музиканти; Старе место - старият градски площад с Кметството и световноизвестния часовник от 15 век, издигнати в чест на придобития тогава статут на кралска резиденция. Разходка по Вацлавския площад - център на търговския, обществен и културен живот на Прага. Възможност за разходка с корабче по река Вълтава. Настаняване . Нощувка .
4 ден 22.05 Закуска. Отпътуване за замъка Славков – бароковата перла на Моравия, разположен в градчето Славков край Бърно, по-известно със старото си немско име – Аустерлиц. Разглеждане на двореца, уютни зали, богато украсени със стенописи и стуко декорации, колекция от произведения на изкуството на фамилията Кауниц, залата на Рубенс с копия на картини на известния художник, историческата зала, в която е обявено примирието между Наполеон и австрийския император след края на легендарната битка при Аустерлиц. Отпътуване за Братислава. Пешеходна разходка: Старо место, Катедралата отвън. Отпътуване за Будапеща . Нощувка.
5 ден 23.05 Закуска и отпътуване за България. Пристигане вечерта в София ,Пловдив ,Стара Загора . В Габрово, В.Търново ,Русе , Варна – през нощта или рано сутринта.

*****

Настаняването в автобуса е по ред на записване. При желание може да си доплатите за предни места .

Туроператорът и превозвачът не носят отговорност за загубен багаж или откраднат или забравен по време на пътуването и престоя на туриста, както и за съдържанието на багажа.

ВАЖНО: Относно медицинската помощ – туроператора и фирмата партньор могат да окажат съдействие в случай на нужда от медицинска помощ, но не са страна и не носят отговорност при неспазване на Общите застрахователни условия от застрахователя или негов представител.

*****

Общи данни за паспортен и визов режим: лична карта или задграничен паспорт с 6 месечна валидност към датата на отпътуване. Няма визови, санитарни и медицински изисквания за посещаваните по маршрута страни.

Необходими документи за резервация – 3 имена на латиница (по лична карта или паспорт), ЕГН на всеки турист; лична карта/паспорт номер и валидност.

Деца под 18 години, пътуващи без родители или с един родител,  трябва да представят копие и оригинал на нотариално заверена декларация - съгласие за пътуване от родителите или непътуващия  родител, паспорт или лична карта и акт за раждане.

Отпътуване от:
Варна –автогара Варна в 16:30 ч. ,
17:30 ч. – Шумен - 5-ти километър,
19.00 ч. от Русе ЦЖП Гара Русе ,
20.30 ч. - от Велико Търново –хотел Етър ,
21.30 ч. от Габрово –бензиностанция ЛукОйл ,
23:30ч - Стара Загора – ОМВ до Автогара ,
в 1:30 ч. – от Пловдив – ОМВ, х-л „Санкт Петербург“ ,
3:30ч - София –Трафик маркет Сердика

****

Забележка: Агенцията си запазва право на промени в реда на изпълнение на програмата при определени и независещи от нея обстоятелства. При покачване цената на горивата агенцията си запазва правото да актуализира цените си за предстоящи пътувания, независимо кога са направени резервациите.

*****

Туроператор "Вени травел – Венелина Рачева" има сключена застраховка "Отговорност на лицензирани туроператори" със застраховател Евроинс със застрахователна полица № 03700100000859 с валидност от 00.00 ч. на 05.01.16 г. до 04.01.17 г.

****

ВАЖНО!

Може да се възползвате от актуалната промоция само чрез закупуване на ваучер от Deals.bg. Неизползван в срок ваучер се счита за невалиден и сумата по него не се възстановява!

Топ цена 255.00 лв.

За Вени Травел:

 • Вени Травел
 • Русе 7000, ул. “Симеон Велики” 6, партер
 • 082/83 12 00; 0899 113 733, 0899 113 731
 • Работно време Пн - Пт: от 09:00 - 18:00 часа