Активни оферти на КАРАДЖЪ ТУРС ИНТЕРНЕШЪНЪЛ (1/)

Майски празници в златна Прага, Чехия! 3 нощувки в хотел 3* със закуски и транспорт от Караджъ Турс!

УСЛОВИЯ

Описание:

Каним Ви на екскурзия до Златна Прага - "градът на 100-те кули", в празничните дни през април и май!

Предложение от Караджъ Турс!


Офертата включва:

 • Срещу един ваучер предплащате 60 лв. на човек, при двойно настаняване, за:
 • Транспорт с лицензиран туристически автобус или микробус по маршрут София – Прага – София.
 • 3 нощувки със закуски в хотел 2/3* в Прага (периферен).
 • Посещение на Бърно и свободно време за разходка и снимки в центъра на града.
 • Водач представител от фирмата организатор.
 • Пътни, магистрални и гранични такси.
 • Останалата сума от пакета доплащате в офиса на туроператора при подписване на договора или в срок по уговорка.

Доплащания:

 • Медицинска застраховка за 10 000 евро с Асистанс.
 • Екскурзии по желание и входни такси за посещаваните обекти.
 • Доплащане за единично настаняване - 96лв. към закупения ваучер.
 • Доплащане за дете 0-11.99 г, настанено с двама възрастни - цена с отстъпка 10% от цената за възрастен.
 • Разходи от личен характер.

УСЛОВИЯ НА ОФЕРТАТА:

 • Периоди на екскурзията: 03.05 - 08.05. (Майски празници); 24.05. - 29.05.2016г., според избрания ваучер.
 • Ваучерът е валиден до 16.05.2016г. за сключване на договор в агенцията.
 • След закупуване на ваучер, в 3- дневен срок, трябва да подпишете договор си в централния офис на Караджъ турс или по е-мейл: operation@karacitours.bg.
 • Необходимо е да предоставите разпечатан ваучер или номер и уникален код на ваучера в агенцията. За повече информация: 02/980 61 65, 0879 007 411.
 • От актуалната промоция можете да се възползвате само чрез закупуване на ваучер от Deals.bg.
 • Всички общи условия на Травел Дийлс ООД.

Програмата:

Ден 1 Отпътуване от София в 16:00 ч. от Автогара „Сердика” по маршрут Белград - Будапеща - Братислава - Прага. Нощен преход.

Ден 2 Пристигане в Прага – градът на 100-те кули. Ако в момента на пристигане на групата в хотела има свободни стаи групата ще може да бъде настанена. Стандартното настаняване по закон в туризма се осъществява след 14:00ч. Настаняване в хотела. Свободно време или екскурзия по желание - панорамно-пешеходна обиколка на Прага - Храдчани - Пражки храд - седалище на Президента, комплекс от дворци, църкви, базилики, кули и градини, грандиозната готическа катедрала „Свети Вит”, Златната уличка с дома на Кафка и кулата „Далиборка”, използвана в миналото като затвор, Карловият мост с многобройните статуи и улични музиканти, Старе Место – старият градски часовник с Кметството. Свободно време за разходка в центъра на Златния град.(екскурзията се провежда при мин. 20 записани човека). Нощувка.

Ден 3 Закуска. 07:00 - 08:00ч. Свободно време или екскурзия по желание - посещение на Дрезден – един от най-красивите градове на територията на Германия по поречието на река Елба. Многобройните пленяващи със своята красота замъци придават величието, което ви завладява на мига. Разположен на река Елба с отлична гледка към нея и целия Дрезден е замъкът Албрехтсберг, построен от пруския принц Албрехт. Замъкът Лингнер е построен по едно и също време с Албрехтсберг от пруския принц Албрехт за неговия висш дворцов сановник Барон фон Щокхаузен. Екберг е най-източният от трите крайречни замъци на Елба в Дрезден. Построен между 1859 и 1861 година на възвишение край устието на малката река Мордгрундбах. Замъкът Пилниц е едно от красивите исторически кътчета, които може да видите в немския град. Музеят Цвингер в Дрезден - Музеят е всъщност пленителен бароков комплекс. (екскурзията се провежда при мин. 25 записани човека). Връщане в Прага късно вечерта.Нощувка.

Ден 4 Закуска. 07:00 - 08:00ч. Свободно време или екскурзия по желание - еднодневна екскурзия до Карлови Вари – един от най-привлекателните курорти в света, невероятна комбинация от лечебна вода, природа и старинна архитектура. Връщане в Прага. По желание в 18,00 ч. - разходка с корабче по р. Вълтава, с включена вечеря, без напитки. Връщане в хотела. Нощувка.

Ден 5 Закуска.07:00 - 08:00ч. В 10ч. напускане на хотела. Отпътуване за България. По пътя Бонус – свободно време за кратка разходка в Бърно – само на няколко километра от този одухотворен и величествен град, на 2 декември 1805 г. се е състояла „битката на тримата императори”. Свободно време за разходка в центъра. Отпътуване за България в 17.00 ч. Нощен преход.

Ден 6 Пристигане в София около обяд.

Допълнителни екскурзии (Промоционални цени валидни до 5 дни преди отпътуване):
- Панорамно-пешеходна обиколка на Прага -  16.00лв.
- Екскурзия до Дрезден - 78.00лв.
- Еднодневна екскурзия до Карлови Вари -  55.00лв.
- Разходка с корабче по р. Вълтава -  47.00 лв 9 (с включена вечеря, без напитки).

Необходим минимален брой за осъществяване на пътуването е 45 туристи.
Пътуването е може да се осъществи и при по-малък брой туристи, но след доплащане към цената на пакета както следва:
При група от 40 до 45 човека се налага доплащане в размер на 25 лева на човек.
При група от 35 до 40 човека се налага доплащане в размер на 45 лева на човек.
При група от 30 до 35 човека се налага доплащане в размер на 70 лева на човек.

Настаняването по седалки в автобуса се осъщестява според последователноста на записване.

*****

Необходими документи: международен паспорт или лична карта с валидност минимум 6 месеца след датата на екскурзията.
За сключване на договор, е необходимо представяне на фотокопие на първите страници на международния паспорт или лице на личната карта.

За деца под 18г., пътуващи без родителите или само с един от тях трябва да имат оригинал и ксерокопие на нотариално заверена декларация, че и двамата родители са съгласни детето да пътува в чужбина.
Ако дете под 18 години пътува само с един от родителите си (или с друг придружител, различен от родител), той трябва да носи нотариално заверено пълномощно от непътуващия родител + копие от него (а ако пътува с друг придружител – и от двамата родители).
За излизане на дете в чужбина, в случай че пътува с двама родители, но с различни фамилии, трябва да предоставите акта за раждане на детето, както и копие от него. Този документ ще послужи пред българските гранични власти.

Туроператорът предлага на всеки клиент възможността за сключване на допълнителни застраховки "Отмяна на пътуване" и застраховка "Кражба, загуба или забавяне на личен багаж".

*****

Компанията Караджъ Турс Интернешънъл ООД e регистриран туроператор и турагент (удостоверение за регистрация N05394 / 28.01.2005 г.), притежаващ застраховка на туроператора №15 921 1315 0000 501313 с валидност до 26.11.2017 г. на ЗАД Армеец, член на БАТА-България, ТУРСАБ-Турция.

*****

ВАЖНО!

Може да се възползвате от актуалната промоция само чрез закупуване на ваучер от Deals.bg. Неизползван в срок ваучер се счита за невалиден и сумата по него не се възстановява!

Топ цена 260.00 лв.

За КАРАДЖЪ ТУРС ИНТЕРНЕШЪНЪЛ: