УСЛОВИЯ

Описание:

Искате погледът Ви да е изкусителен, а миглите – пленително дълги и извити? 

Заповядайте в Студио за красота SUNCHITA където това ще стане възможно с най-модерната процедура на удължаване и сгъстяване на мигли по системата "косъм по косъм"!

Бъдете пленително красива и много, много чаровна! Бъдете с поглед като на звездите и нека всички въздишат тайно след Вас... Подарете си емоции сега с предложението на Студио за красота SUNCHITA!


Офертата включва:

  • Удължаване и сгъстяване на мигли по системата "косъм по косъм".
  • Миглите са висок клас копринени мигли с нежни косъмчета като естествените мигли.

УСЛОВИЯ НА ОФЕРТАТА:

  • Ваучерът е валиден до 12.11.2016 г.
  • Необходимо е да запишете час на тел. 0892 77 70 21
  • При записан и неотменен час ваучерът се счита за използван. При закъснение повече от 15 минути ваучерът също се счита за използван
  • Работно време: Понеделник - Събота от 10:00 до 19:00 часа
  • Всеки има право да закупи неограничен брой ваучери
  • От актуалната промоция може да се възползвате само чрез закупуване на ваучер от Deals.bg.
  • Всички условия на Дийлс БГ

Какво представлява процедурата?

За вашите естествени мигли се прикрепят удължители от естествена коприна с различна дължина и дебелина, които впоследствие се сливат с естествените мигли на клиента. Използва се хипоалергенно хирургическо лепило, което не вреди по никакъв начин на вашите естествени мигли. Резултатът е удивителен, като единственото нещо, което се налага да правите, е да не използвате разгримирващи и почистващи продукти, които не са на водна основа.

Най-важното предимство е, че не е необходимо да използвате спирала.

Важно е да знаете, че вашите мигли също както и косата падат ежедневно и в рамките на 2-4 месеца се подновяват напълно, затова се препоръчва да се посещава специалиста веднъж месечно, за да може да се добавят допълнителни удължители на новоизрастналите косъмчета.

Можете да бъдете спокойни, че миглите ви няма да паднат нито по време на плуване, нито след свалянето на вечерния грим!

* * *

Важно! Използваните снимки, изображения и картинки са предоставени от доставчика на настоящата промоция. От актуалната промоция може да се възползвате само чрез закупуване на ваучер от Deals.bg Неизползван в срок ваучер се счита за НЕВАЛИДЕН и сумата по него не се възстановява.

-70% 100.00 лв. 29.90 лв.

За Студио за красота SUNCHITA: