Екскурзия за Фестивала на сланината и греяната ракия на 5 март в Априлци - транспорт и водач от Персонал Тур!

УСЛОВИЯ

Описание:

Каним Ви на Фестивала на сланината и греяната ракия в Априлци на 5 март 2016 г.! 

Оферта за ценители!

Пътувайте с Персонал Тур!


Офертата включва:

 • Транспорт с лицензиран туристически автобус.
 • Представител от фирмата организатор по време на пътуването.

Доплащания:

 • Евентуални такси за музеи и посещения на туристически обекти по желание.
 • Лични разходи.

УСЛОВИЯ НА ОФЕРТАТА:

 • Дата на екскурзията: 05.03.2016г. Отпътуване от София в 07.00 ч. от площад „Руски паметник“.
 • Валидност на ваучера за резервации до 26.02.2016г.
 • Необходимо е в 2-дневен срок след закупуване на ваучера да сключите договора си в офиса на туроператора или по е-мейл: tourism@personal-konsult.com.
 • Необходимо е да предоставите разпечатан ваучер или номер и контролен номер на същия.
 • Можете да закупите неограничен брой ваучери за себе си или за подарък.
 • От актуалната промоция можете да се възползвате единствено чрез закупуване на ваучер от Deals.bg.
 • Всички условия на Травел Дийлс.

Програма

Ден 1 05.03.2016 (Събота)
Отпътуване от София в 07.00ч. от площад „Руски паметник“ в София за град Априлци, разположен в централната част на Северна България, Ловешка област.
Градът е създаден при сливането на 4 села (Ново село, Зла река, Видима и Острец), които сега са негови квартали. Името е избрано в чест на активното участие на района в Априлското въстание. От тук минава път за красивия водопад Видимско пръскало. Прекрасни гледки се разкриват от квартала Видима към връх Ботев и връх Марагидик.
Градът е разположен в непосредствена близост до националния парк „Централен Балкан”. При подходящо време би могло да се посети и пещерата „Водните дупки”, както и църквата в кв. Острец.

*****

Априлци е уникална дестинация с много места за посещение. Община Априлци и читалище „Светлина- 1895г ” oрганизират ежегоден Празник на сланината и греяната ракия. Оригинални ястия от сланина ще бъдат предложени на 05.03. на благотворителен търг, средствата от които ще бъдат предоставени на читалището. Планинарите са гостоприемни хора, които канят всички на интересен Празник на сланината и греяната ракия. Празникът ще се проведе от 10:00 часа на площада в гр. Априлци. Организира се томбола, много веселие и високи градуси на настроението.

Жури от трима специалисти по сланината ще оценява кандидатите в конкурса и техните кулинарни произведения. За най-добрите са осигурени и награди. Празникът ще бъде обилно полят с ароматна греяна ракия. Около 16:00 часа отпътуване за София. Пристигане в София вечерта на пл. „Руски Паметник“.

Исторически музей Априлци (създаден през 1976г. ) се намира в читалище „Светлина- 1895“ и представлява снимков материал посветен на подготовката, избухването и погрома на Новоселското въстание, което е част от Априлското въстание и най-масовото в Северна България. Музеят ни запознава с героите участници от въстанието и местоположението му.  Той представя и макет на къщата, в която Васил Левски организира Първия революционен комитет в Ново село, както и макет на старата Новоселска чаршия възстановена след Освобождението.

*****

Необходими документи: лична карта.
Настаняването в автобуса се осъществява според датата на записване.


****

ЕТ "Персонал-Консулт- Ганчо Попов" притежава регистрация №РК-01-6966/ 22.06.2012 г.за туроператорска и турагентска дейност и застраховка № 1510013150000454367 валидна до 02.07.2016г, при застраховател Армеец АД.

****

ВАЖНО!

Може да се възползвате от актуалната промоция само чрез закупуване на ваучер от Deals.bg. Неизползван в срок ваучер се счита за невалиден и сумата по него не се възстановява! 

-13% 37.00 лв. 32.00 лв.

За Персонал Тур:

 • Персонал Тур
 • София 1303, бул. “Христо Ботев” №77 А, ет. 3
 • Тел.: 02/ 931 24 00, 0887/ 96 02 67
 • Раб. време: от 9:00- 17.30ч., от понеделник до петък.

Подобни оферти