Активни оферти на Малък Градски Театър "Зад канала" (1/)

В света на театъра на 19-ти януари! Гледайте "Чиста къща", постановка на Владимир Люцканов в МГТ "Зад канала"

УСЛОВИЯ

Описание:

Пиесата е изключително нежна, на ръба между реалното и фантазното, в нея под смеха има много тъга и сълзи за изпуснатите мигове в живота, по думите на режисьора. Той е привлечен от текста и заради една от героините - младо момиче, което иска хората да се раждат и да умират със смях и да са щастливи през целия си живот.

Гледайте "Чиста къща" на 19-ти януари (вторник), от 19 часа в Малък Градски театър "Зад канала"!


Офертата включва:

  • Един билет за постановката на Владимир Люцканов "Чиста къща"

УСЛОВИЯ НА ОФЕРТАТА:

  • Валидност на ваучера: на 19.01.2016 г., от 19.00 ч.
  • Ваучерът важи за места спрямо моментния капацитет на залата в МГТ "Зад канала" със закупен ваучер и резервация на тел. 02/ 944 24 48.
  • ВАЖНО! След закупуване на ваучер е необходимо да се свържете с билетната каса на МГТ "Зад канала", за да си резервирате места на телефон: 02/ 944 24 48. Запазването на места по телефона се прави до 24 часа след закупуване на ваучер.
  • ВАЖНО! Ваучерът се разменя за билет на касата на МГТ "Зад канала" в деня на представлението между 18 и 18:45 часа. Ваучерът задължително се представя принтиран на хартия.
  • Работно време на касата: Понеделник - Неделя: 11:00 - 19:00 часа.
  • Всеки има право да закупи неограничен брой ваучери.
  • От актуалната промоция може да се възползвате само чрез закупуване на ваучер от Deals.bg.
  • Всички условия на Deals.bg

"ЧИСТА КЪЩА" от  Сара Рул

ПостановкаВладимир Люцканов

Сценография и костюмиПетя Стойкова

Хореограф: Таня Соколова. 

Музикалното оформление:  Павел Стефанов.

Видеодизайн: Венелин Шурелов.

В ролите:

Светлана Янчева

Мария Каварджикова

Пенко Господинов

Ирини Жамбонас

Весела Бабинова

          Мария Каварджикова и Пенко Господинов играят пантомима и пеят оперни дуети в тъжната комедия "Чиста къща" - най-успешната пиеса на нашумялата американска авторка Сара Рул, номинирана за "Пулицър" и "Тони". Това е първата постановка на Владимир
Люцканов в Малък градски театър "Зад канала".
         

Сюжетът:
          В усилията си да измисли най-съвършения виц, Матилда (Весела Бабинова) разказва анекдоти на португалски. Идва от Бразилия, след като е изгубила  родителите си - майка й умряла от смях, докато баща й разказвал виц. Матилда мрази да чисти, но се е заела с тази работа в дома на семейство талантливи лекари, отдадени на професията - амбициозната Лейн /Ирини Жамбонас/ и педантичния Чарлс /Пенко  Господинов/. Немарливостта на Матилда към заниманието, на което уж разчита за прехраната си, е добре дошла за сестрата на Лейн - Вирджиния /Светлана Янчева/, вманиачена на тема чистота домакиня, следвала 70 години класическа филология. Толкова е учила медицина и Лейн, толкова време е била щастливо омъжена Ана/Мария Каварджикова/ - пациентка на Чарлс, с когото още при първата среща се влюбват на живот и смърт, защото са се оказали сродни души. А според еврейски закон - Ана е еврейка - човек трябва да търси своята сродна душа, докато я намери, дори това да отнеме целия му живот. 
/Пенка Момчилова, БТА/

* * *

Важно! Използваните снимки, изображения и картинки са предоставени от доставчика на настоящата промоция. От актуалната промоция може да се възползвате само чрез закупуване на ваучер от Deals.bg Неизползван в срок ваучер се счита за НЕВАЛИДЕН и сумата по него не се възстановява.

Топ цена 10.00 лв.

За Малък Градски Театър "Зад канала":

Подобни оферти