Укрепете тялото и ума си! Двумесечна карта за неограничен брой тренировки по айкидо от 15.07 до 15.09 в школа по традиционно айкидо Тайки доджо в Младост!

УСЛОВИЯ

Описание:

Чувствате се уморени след работа?

Релаксирайте и се отърсете от напрежението! Постигнете хармония със себе си и външния свят и се докоснете до източните бойни изкуства!

Школа по традиционно айкидо Тайки доджо Ви кани в своите редици!


Офертата включва:

 • Двумесечна карта за неограничен брой по айкидо за начинаещи и напреднали.
 • Тренировките се провеждат във вторник и четвъртък от 19.30 до 21.30ч.

УСЛОВИЯ НА ОФЕРТАТА:

 • Ваучерът е валиден за използване от 15.07 до 15.09.2016г.
 • Необходимо е предварително записване за часовете на тел. 0893 690 653.
 • Тренировките се провеждат в новата зала на клуба - ж.к.Младост І, ул. Михаил Тенев № 6, вх. Б (зад The Mall и Виваком, на бул. Цариградско шосе).
 • Необходимо е да предоставите в клуба разпечатан ваучер или номер на ваучера.
 • Можете да закупите неограничен брой ваучери за себе си или за подарък.
 • От промоционалната цена можете да се възползвате само след закупуване на ваучер от Deals.bg.
 • Всички общи условия на Deals.bg.

Айкидо е японско бойно изкуство създадено от Морихей Уешиба като синтез на неговите бойни умения, философия и религия. Неговата цел била да създаде бойно изкуство, което да помогне на хората да се защитават като същевременно не нараняват противника си. Това се постига като се влезе в движението на атакуващия и силата на неговата атака се насочи срещу самия него.

Думата „Айкидо” се състои от три йероглифа канджи:

 • 合 – ай – съединяване, обединяване;
 • 気 – ки – дух, енергия, състояние, настроение, дух;
 • 道 – до – път.

Тренировките по Айкидо, както тренировките по всяко едно бойно изкуство, включват физически и духовен аспект. Тъй като в Айкидо често се практикуват хвърляния, първото нещо, което се учи в залата за тренировки „доджо” са паданията. Умението да се пада правилно предпазва практикуващите от наранявания. Атаките включват удари и захвати, а техниките – хвърляния и ключове.

Обучението по Айкидо включва основни техники, свободен стил защита срещу един или повече противници, техники с оръжия. В Айкидо се използват „джо” – тояга, „боккен” – дървен меч и „танто” – дървен нож. Много от техниките в Айкидо се основават на удари и техники с меч и тояга, затова в доджото се изучават паралелно техники със и без оръжие.

Школа по традиционно айкидо Тайки доджо е създаден през месец февруари 1991 г., когато е част от Българска Айкидо Асоциация. През 1997 г. клубът става част от Europe Promotion Aikido (EPA) – международна организация популяризираща традиционно Айкидо, базирана във Франция.

Инструктор в клуба е Десислава Петрова (III дан).

****

Важно! От актуалната промоция може да се възползвате само чрез закупуване на ваучер от нашата страница. Ако имате въпроси или препоръки, моля свържете се с нас на тел. 02/ 985 4000 или ни пишете на info@deals.bg

-80% 100.00 лв. 20.00 лв.

За Школа по традиционно айкидо - Тайки доджо:

Подобни оферти