Почивка в комплекс Трите къщи в с. Лещен през ноември или декември - 1 нощувка в еко къща с капацитет до 8 човека!

избери вариант
УСЛОВИЯ

Описание:

Село Лещен е един от най-привлекателните и автентични курорти за селски туризъм в България. Разположено върху южния склон на Западните Родопи, на 200 км от София, пред него се открива незабравима гледка към Пирин планина.

Мястото носи радост, спокойствие и много красота за всеки, който стъпи там. Създадената подредба и ненаранената архитектура разкриват една голяма мечта, която е станала реалност - един кът, по кукленски чист и просто спретнат - копнеж за всеки човек, който не иска да бъде организиран турист.

Лещен е превърнато в място за отмора, за любов, за размисъл, за приключение, за веселба.

Заповядайте в комплекс Трите къщи!


Офертата включва:

 • С един ваучер от 50 лв. предплащате за:
 • 1 нощувка в къща за 6 - 8 човека.
 • Безплатно ползване на паркинг.
 • На Ваше разположение са: хладилник, готварска печка, миялна и перална машина.
 • Допълнителна информация за комплекса може да видите в ''Детайли''.
 • Останалата сума спрямо избрания ваучер доплащате при настаняване.

УСЛОВИЯ НА ОФЕРТАТА:

 • Ваучерът е валиден за настаняване от 12.11.2015г. до 06.12.2015г. включително.
 • Ваучерът е валиден за закупуване и резервации до: 04.12.2015г.
 • Преди закупуване на ваучер е необходимо да проверите възможните свободни места за настаняване на тел: 0897 961 414.
 • След закупуване на ваучер е необходимо да потвърдите своята резервация на горепосочения телефон.
 • При настаняване в комплекса е необходимо да предоставите разпечатан ваучер.
 • Можете да закупите неограничен брой ваучери за себе си или за подарък.
 • От актуалната промоция може да се възползвате единствено чрез закупуване на ваучер от Deals.bg.
 • Всички общи условия на Травел Дийлс ООД.

Комплексът се намира в село Лещен, разположено в западните Родопи. В близост е до с. Ковачевица, минералните бани в с. Огняново,  на 15 км oт гр. Гоце Делчев. Мястото е подходящо за отдих и почивка! Можете да се насладите на чист въздух и много красива гледка. 

Трите вили, които включва комплексът, са различни по големина. Построени са от камък и дърво, като напомнят за старите едновремски къщи, от които се състои цялото село. Обзаведени са с по-съвременни мебели. 

Къща 1

Тя е най-малката къща от комплекса. Състои се от 3 спални помещения с гардероби, 3 бани с тоалетни, чардак, всекидневна и долна тераса. Двете от спалните са на втория етаж с две бани към всяка от тях. Минава се по коридор, който води до чардака има миндер, на който да поседнете и отдъхнете. На първият етаж е третата спалня с гардероб, в близост до която е и третия санитарен възел. Всекидневната е обзаведена с бокс, който включва: хладилник, готварска печка, миялна и перална машина. Има дивани с холна маса, маса за хранене и бар за двама. В дневната има цифрова телевизия.

Къщата е общо за шест човека.

Къща 2

Тази къща има четири спални помещения с гардероб, три санитарни възела, чaрдак с миндер, всекидневна и долна тераса. Трите от спалните са на втория етаж с две бани. Едната стая е с индивидуална баня, а другата баня е в коридора. На първия етаж е и четвъртата спалня с гардероб, в близост до която е третият санитарен възел. Всекидневната е обзаведена с бокс, който включва: хладилник, готварска печка, миялна и перална машина, маса за хранене и бар за двама. В дневната има цифрова телевизия.

Къщата има капацитет осем човека.

Kъща 3

Къща три има четири спални помещения с гардероб, три санитарни възела, чардак, всекидневна и долна тераса. Три от спалните са на втория етаж с две бани. Едната стая е с индивидуална баня, а другата баня е в коридора. Друга от спалните пък е с изглед и изход към чардака. На първия етаж е и четвъртата спалня с гардероб, в близост до която е третият санитарен възел. Всекидневната е обзаведена с бокс, който включва: хладилник, готварска печка, миялна и перална машина, маса за хранене и бар за двама. В дневната има цифрова телевизия.

Къщата има капацитет осем човека.

*****

ВАЖНО!

Може да се възползвате от актуалната промоция само чрез закупуване на ваучер от Deals.bg. Неизползван в срок ваучер се счита за невалиден и сумата по него не се възстановява! Ако имате въпроси или препоръчки, моля свържете се с нас на тел. 02/985 4000 или ни пишете на info@deals.bg.

-50% 250.00 лв. от 124.00 лв.

За Комплекс Трите Кьщи, с.Лещен:

Подобни оферти