Нова Година 2017 в Паралия Катерини, Гърция! 2 нощувки със закуски в хотел Melbourne 2*/ Olympus 3*, транспорт и панорамна обиколка на Солун

УСЛОВИЯ

Описание:

Посрещнете Новата 2017 година на брега на Егейско море на супер изгодна цена!

Предложение на Вени Травел!


Офертата включва:

 • Срещу един ваучер предплащате 50 лв. на човек, при двойно настаняване, за:
 • Лицензиран автобусен транспорт
 • 2 нощувки със закуски в хотел Melbourne 2* или хотел Olympus 3*, Паралия Катерини
 • Панорамна обиколка на Солун
 • Останалата сума за пакета се доплаща при подписване на договора или в срок по уговорка с туроператора

Доплащания:

 • Празнична Новогодишна вечеря по меню на 31.12.2016 г. в гръцка таверна - 25,00 евро на турист за деца до 12,00 години - 18,00 евро
 • Медицинска застраховка „Медицински разходи при болест и злополука на туриста
 • За тръгване от Русе, Велико Търново, Габрово - + 20 лв. към пакетната цена; от Стара Загора и Пловдив – + 12лв. (при минимум 15 човека)
 • Допълнителни екскурзии - по желание
 • Входните такси на посещаваните обекти
 • За единична стая – 50 лв.
 • Допълнителна застраховка отказ от пътуване – 2-3% от цената на пакета (според условията на застрахователя)

УСЛОВИЯ НА ОФЕРТАТА:

 • Период на пътуването: 30.12.2016 - 02.01.2017г.
 • Ваучерът е валиден до 19.12.2016 г. за подписване на договор с офиса на туроператора или по е-мейл: venitravel@abv.bg
 • След закупуване на ваучера е необходимо в 2-дневен срок да сключите договора си с туроператора
 • Необходими данни за резервация – 3-те имена на латиница (по лична карта или задгр. паспорт), ЕГН на всеки турист; адрес, лична карта/задгр. паспорт; номер, дата на издаване, дата на валидност
 • Необходимо е да предоставите разпечатан ваучер или по е-мейл
 • От актуалната промоция може да се възползвате само с ваучер от Deals.bg
 • Всички общи условия на Травел Дийлс ЕООД

ПРОГРАМА

1 ДЕН  30.12.2016. Отпътуване от Русе в 21.30 ч. от Централна ЖП гара, Паркинг „Митница“, през В.Търново в 23.00 ч. от хотел „Етър“.

2 ДЕН - 31.12.2016.  Отпътуване от   Стара загора –ОМВ до автогара в 02.00ч от София в 03.30 ч. от Автогара „Сердика“/бивш Трафик маркет/ по маршрут София -  Кулата – Солун.

ВТОРИ АВТОБУС ПО  МАРШРУТ :

 1 ДЕН - 30.12.2016. Варна - 20.00ч от ОМВ до Автогара Варна, Шумен -21.00ч ОТ 5-ти километър, Разград от АВТОГАРА Разград в 22,00ч посока Велико Търново

2 ДЕН. В 3,30 Ч София от Автогара „Сердика“/бивш Трафик маркет/ по маршрут София -  Кулата – Солун.

Панорамна обиколка на Солун с екскурзовод: Бялата кула   – символ на града; църквата “Св. Св. Кирил и Методий”; площад “Наварино” с Двореца на Галер; Арката на Галер, построена през 305 г. за отпразнуване на окончателната победа на император Галер Максимилиан над персите; крепостта “Ептапиргио” с прекрасна панорамна гледка към града и Термическия залив; църквата “Св. Димитър” - необичайно красив храм, построен от розови тухли, където се пазят мощите на св. Димитър. Свободно време. Отпътуване за Олимпийската ривиера. Настаняване. НОВОГОДИШНА ВЕЧЕР - с Празнична Новогодишна вечеря по меню (предястия, салата, основнo ястие с гарнитура, десерт, чаша узо, 1/2 бутилка вино, минерална вода) с бузуки музика на живо и фолклорна програма в таверна.  /срещу доплащане /. Нощувка.

3 ДЕН  -01.01.2017 .Закуска. Свободно време или екскурзия до Метеора /срущу доплащане по желание и при подходящо време /. Пристигане в местността Метеора – едно уникално място, често наричано осмото чудо на света, съчетание на природна красота и вековни християнски традиции. Това е комплекс от гигантски скали, които с течение на времето придобиват причудливи форми и стават приют за монасите, посветили своя живот на поклонението пред Бога. Манастирите, построени на върховете на тези скали, са прекрасни образци на византийското изкуство. Посещение на работилница за икони “Зиндрос”. Разглеждане на два от шестте функциониращи манастири. Или екскурзия  до Литохоро и Палеос Пантелеймонас /срещу доплащане /, ако времето не е подходящо за екскурзия до Метеора. Нощувка.

4 ДЕН  - 02.01.2017.Закуска.  Отпътуване за България. Пристигане Русе около полунощ.

При необходимост фирмата си запазва правото да променя реда на посещеваните обекти, както и при невъзможност да се посети дадена забележителност, да я замести с алтернативна такава!

Допълнителни екскурзии:

 • *Целодневна екскурзия до Метеора -15,00 евро за турист и 10,00 евро за деца до 12,00 години-при подходящи метеорологични условия.
 • *Полудневна екскурзия до Литохоро и Палеос Пантелеймонас -10,00 евро на възрастен и 5 ,00 евро не дете до 12,00 години , ако не позволява времето за екскурзия до Метеора .
 • *входни такси за музеи - Входни такси за Археологическия музей (8 EUR) и Византийския музей (8 EUR) в Солун
 • *Входни такси за скалните манастири (3 EUR за всеки манастир)

*****

Хотел Melbourne 2* се намира в курортното селище Паралия Катерини. Предоставя комфортни студиа с климатик, напълно оборудвана кухня, телевизор със сателитни канали и безплатна Wi-Fi връзка с интернет. 

Хотел Olympus 3* е на 50 метра от центъра на Паралия Катерини. На цялата територия на хотела има безплатен Wi-Fi. Всички стаи в хотел Olympus са оборудвани с климатик, сателитна телевизия и хладилник. 

*****

НЕОБХОДИМИ ДОКУМЕНТИ: 

• за лица над 18 години - лична карта или валиден задграничен паспорт с валидност минимум 6 месеца от датата на връщане.
• за лица под 14 години - валиден задграничен паспорт с валидност минимум 6 месеца от датата на връщане.

Ако лице под 18 години пътува с единия или без родители, е необходимо нотариално заверено удостоверение оригинал и 2 ксерокопия, че детето има право да излиза от страната + документ за самоличност на детето /задграничен паспорт или лична карта от 14 год.възраст/ + 2 копия от акта за раждане и оригинал.

Няма паспортни, визови, медицински и здравни изисквания, свързани с пътуването.

Настаняването в автобуса е по ред на записване или при желание за предни места срещу допълнително заплащане.

Туроператорът и превозвачът не носят отговорност за загубен багаж или откраднат и забравен по време на пътуването и престоя на туриста, както и за съдържанието на багажа.

ВАЖНО: Относно медицинската помощ – туроператорът и фирмата партньор могат да окажат съдействие в случай на нужда от медицинска помощ, но не са страна и не носят отговорност при неспазване на Общите застрахователни условия от застрахователя или негов представител.

Пунктове за отпътуване и връщане от различните градове:

Отпътуването от Шумен, Варна, Разград, Велико Търново се осъществява при минимум 15 туриста от съответния пункт.
Забележка: Преминава се през различните градове само ако има записани туристи от там.

Места за отпътуване:

От Русе –паркинга на Централна ЖП Гара
От София от Трафик Маркет „Сердика“
От Стара загора – ОМВ – Автогара
От Пловдив – ОМВ , х-л „ Санкт Петербург“

****

Туроператор „Вени травел – Венелина Рачева“ има сключена застраховка „Отговорност на лицензирани туроператори“ със застраховател „ ХДИ ЗАСТРАХОВАНЕ ” АД с полица №000000224030220301Б14/04.01.2016, със седалище и адрес на управление: София 1000, ул. „Г.С.Раковски“ 99, с валидност 04.01.2017.

****

ВАЖНО!

Може да се възползвате от актуалната промоция само чрез закупуване на ваучер от Deals.bg. Неизползван в срок ваучер се счита за невалиден и сумата по него не се възстановява! 

-32% 247.00 лв. 167.00 лв.

За Вени Травел:

 • Вени Травел
 • Русе 7000, ул. “Симеон Велики” 6, партер
 • 082/83 12 00; 0899 113 733, 0899 113 731
 • Работно време Пн - Пт: от 09:00 - 18:00 часа

Подобни оферти