Нова година в Нови Сад – мост между Балканите и Запада: 2 нощувки със закуски, обикновена и новогодишна вечеря, транспорт от Травел Мания!

УСЛОВИЯ

Описание:

В миналото наричали Нови Сад "Сръбската Атина" и "Порта между Изтока и Запада" заради бурния му просветен и културен живот.
Днес го наричат "най-аристократичния град в цяла Сърбия", "малката Будапеща" и "града с най-млад дух". 
Тук се срещат великолепието на Хабсбургската империя, романтиката на Петроварадинската крепост с нейните дюкянчета, ателиета и улични артисти, революционния дух на Светозар Милетич, артистичното сърце, който сякаш се предава през поколенията и, разбира се, веселия сръбски нрав! 
Посрещнете новата 2017 г. с този пъстър водовъртеж от емоции, който ще Ви остави развълнувани и завинаги свързани с красотата на един от най-забележителните сръбски градове! 

Пътувайте и се забавлявайте с Травел Мания!


Офертата включва:

 • Срещу един ваучер за един човек предплащате:
 • Транспорт с лицензиран автобус
 • 2 нощувки със закуски в хотел Путник 3* в Нови Сад, централно разположен
 • 1 Празнична Новогодишна вечеря с богато меню и неограничено количество местни напитки
 • 1 вечеря
 • Туристическа програма в Нови Сад
 • Посещение на Сремски Карловци
 • Останалата сума за пакета се доплаща при подписване на договора или в срок по уговорка с туроператора.

Доплащания:

 • Лични разходи
 • Застраховка "Отмяна на пътуване"

УСЛОВИЯ НА ОФЕРТАТА:

 • Период на екскурзията: 31.12.2016 - 02.01.2017 г.
 • Ваучерът е валиден до 15.12.2016 г. за закупуване
 • След закупуване на ваучера е необходимо да направите резервация с номера му на: travelmaniabg.com; или на тел.: 0888535596, 0877535596
 • След закупуване на ваучер е необходимо да подпишете договор в офиса на агенцията
 • Необходимо е да представите разпечатан Вашия ваучер при подписване на договора
 • Всеки може да закупи неограничен брой ваучери за себе си и за подарък
 • От актуалната промоция може да се възползвате само чрез закупуване на ваучер от Deals.bg
 • Всички условия на Травел Дийлс ООД

ПРОГРАМА:

1-ви ден: 31.12.2017
Отпътуване от София в 7.00 ч. Пътува се по маршрут София - Калотина - Ниш - Белград – Нови Сад (450 км.). 
Отпътуване към Нови Сад. Настаняване в хотел Путник 3* в Нови Сад, централно разположен. Свободно време. Подготовка за Новогодишната вечер. Около 20:00: Празнична новогодишна вечеря в ресторанта на хотела с жива музика, богато меню и неограничено количество местни алкохолни и безалкохолни напитки. Нощувка. 

2-ри ден: 
01.01.2017
Късна закуска. Панорамна обиколка с местен екскурзовод. Поради близостта си до Унгария и Будапеща, Нови Сад има подчертано европейски вид: прекрасен стар център, готическа катедрала, посветена на Дева Мария, и една от най- красивите крепости в Европа - Петроварадинската крепост. Разглеждане на Стария град, Кметството от 1895 г. - точно копие на сградата на кметството в Грац, Синагогата, площадът на Свободата, паметника на Светозар Милетич - важен просветен, културен и революционен деец и кмет на Нови Сад през 19 в, къщата на Алберт Айнщайн. 
Свободно време за самостоятелно разглеждане на града. 
Отпътуване към Сремски Карловци - историческо градче със запазена архитектура на десния бряг на Дунав с множество старинни сгради, които заради своята архитектурна и художествена стойност имат особено място в културната история на сърбите. 
Завръщане в Нови Сад. Вечеря. Нощувка. 

3-ти ден: 02.01.2017.
Закуска. Отпътуване за Белград. Пешеходна разходка без екскурзовод. Отпътуване за Димитровград. Кратък престой за пазар.
Завръщане в София късно вечерта. 

****

 

Хотел Путник 3* се намира в центъра на Нови Сад на пешеходната зона в близост до много ресторанти и магазини.Хотела се помещава в историческата сградаTanurdžić palace-построена 1934 година в стилBahaus за най-богатия търговец на града Nichola Tandžurović, през 1940 г. е разширена и преустроена в хотел считан за един от най-модерните в Европал.Запазил своя автентичен облик днес хотел Путник съчетава традицията на гостоприемството и обслужването на туристи с модерен и удобен интериор.Изцияло реновиран през 2010 година хотела разполага с 83 комфортни, модерно и елегантно обзаведени стаи с централен климатик, минибар, телевизор, сейф, телефон.Ресторанта на хотела е с капацитет 120 места и предлага местна и интернационална кухня с богата селекция от качествени вина.Хотела предлага безплатен достъп до интернет и безплатен паркинг.

 

**** 

НЕОБХОДИМИ ДОКУМЕНТИ

 • за лица над 18 години - лична карта или валиден задграничен паспорт с валидност минимум 6 месеца от датата на връщане.
 • за лица под 14 години - валиден задграничен паспорт с валидност минимум 6 месеца от датата на връщане. 
  Ако лице под 18 години пътува с единия или без родители, е необходимо нотариално заверено удостоверение оригинал и 2 ксерокопия, че детето има право да излиза от страната + документ за самоличност на детето /задграничен паспорт или лична карта от 14 год.възраст/ + 2 копия от акта за раждане и оригинал.

****

ЗАБЕЛЕЖКА:

Пътуването се осъществява при минимум 35 плащащи.
Срок за уведомление при недостигнат минимален брой туристи – 7 дни преди датата на тръгване.
Агенцията си запазва правото на промени в последователността на програмата.

Туроператорът си запазва правото за промяна на дните на обявените допълнителни екскурзии, в зависимост от предлагането на чуждестранните колеги. Организаторът си запазва правото за промяна в цената на екскурзията до 5 дни преди датата на отпътуване, в случай на драстично повишаване на горивото.

Туроператорът не носи отговорност и не възстановява суми на туристи, на които им се отказва достъп поради: забрана за напускане на страната, невалидни /забравени/ документи или други независещи от туроператора причини!

Застраховка "Помощ при пътуване в чужбина" с асистанс на Уника – гр. София, ул. "Юнак" 2. Сключена застраховка "Отговорност на Туроператора" съгласно ЗТ със ЗА "Лев Инс" – гр. София.

Препоръчва се сключване на допълнителна застраховка "Отмяна на пътуване" по чл. 80, ал. 1, т. 14 от ЗТ за покриване на невъзстановимите от туроператора разходи, извършени във връзка с предстоящото пътуване, което е анулирано поради непреодолими обстоятелства като злополука, заболяване, смърт, неотложно явяване на дело, съкращаване от работа и др.

Туроператор „ТРАВЕЛ МАНИЯ” ООД с  Удостоверение за регистрация РК-01-6920 е застрахован по смисъла на чл. 42 от Закона за Туризма в застрахователна компания  ЗД "ЛЕВ ИНС" АД с номер на зазстрахователната полица № 22119823/ 13061510000071 с валидност до 07.04.2016г.

ВАЖНО!
Може да се възползвате от актуалната промоция само чрез закупуване на ваучер от Deals.bg. Неизползван в срок ваучер се счита за невалиден и сумата по него не се възстановява! Ако имате въпроси или препоръчки, моля свържете се с нас на тел. 02/985 4000 или ни пишете на info@deals.bg.

 

Топ цена 310.00 лв.

За Травел Мания:

 • Травел Мания
 • София 1000, ул.Врабча № 2
 • 0877 53 55 96
 • Няма фиксирано работно време...

Подобни оферти