Активни оферти на Глобул Турс (1/)

Новогодишна екскурзия до многоцветния Истанбул! 3 нощувки със закуски в Erden Sarayevo 3* и транспорт от Глобул Турс

избери вариант
УСЛОВИЯ

Описание:

Посетете разноцветния и кипящ от енергия Истанбул! Ще бъдете запленени от красотите му! Пътувайте  и празнувайте с Глобул Турс!


Офертата включва:

 • Водач от агенцията.
 • Останалата част от сумата се доплаща при сключване на договора с агенцията или в срок по уговорка.
 • Повече информация за програмата на екскурзията и необходимите документи можете да видите в ''Детайли''.
 • С един ваучер от 80лв. предплащате за един човек:
 • Транспорт с лицензиран автобус.
 • 3 нощувки със закуски Erden Sarayevo 3* или подобен в Истанбул.
 • Медицинска застраховка за лица до 65 г. с покритие 2000 евро на ЗК Уника.

Доплащания:

 • Празнична Новогодишна вечеря в два варианта: На яхта по Босфора - 130 лв. на възрастен и 65 лв. за деца до 12 г.; в ресторант Гар Мюзик Хол - 140 лв. на възрастен и 75 лв. за деца до 12 г.
 • Входните такси за музеите и мероприятията, които са срещу допълнително заплащане.
 • Вечеря в "ГАР мюзикхол" - 28 евро /за първата вечер/.
 • Разходка с корабче по Босфора - 17 евро.
 • Разглеждане на двореца Долма бахче с екскурзовод на български език - 22 евро (с включена входна такса).
 • Панорамна обиколка на Истанбул а автобус и екскурзовод - 15 евро.
 • Вечерна автобусна разходка с изкачване до кафето Пиер Лоти - 12 евро
 • Посещение на небостъргача „Сапфир“ - 22 евро /с включен билет за 4D симулацията на полет с хеликоптер и панорамната площадка/.
 • Билет за Аквариум Sea Life - 41 турски лири.

УСЛОВИЯ НА ОФЕРТАТА:

 • Период на екскурзията: 30.12.15. - 02.01.16 г.
 • Ваучерът е валиден до 18.12.2015 г. за подписване на договор с агенцията.
 • Необходимо е преди да закупите ваучер да се обадите на тел. 02 / 981 13 83; 02 / 980 69 59, за да проверите дали има свободни места.
 • Необходимо е сключване на договор до 3 дни след закупуване на ваучера в офиса на Глобул Турс, по факс или е-mail: globultours@abv.bg.
 • Необходимо е да носите разпечатан ваучер на място в агенцията при сключване на договора.
 • Работно време: 10:30 – 17:30 ч. Адрес: гр. София, ул."Екзарх йосиф" 29 - безистена.
 • Всеки може да закупи неограничен брой ваучери за себе си или за подарък.
 • От актуалната промоция може да се възползвате само чрез закупуване на ваучер от Deals.bg.
 • Всички общи условия на Травел Дийлс ООД.

Програма

1 ден: София - Одрин – Истанбул
Отпътуване от София от площад "Ал. Невски" в 06:30 ч. от Пловдив от паркинга на OMW – хотел "Санкт Петербург" – около 08:30 ч. Пристигане в град ОДРИН. Посещение на българската църква "Св. Св. Константин и Елена" и Селимие джамия. Свободно време за обяд. Отпътуване за Истанбул и простигане в града късния следобед. Настаняване в хотел. Вечерта по желание срещу допълнително заплащане вечеря с шоу програма в "ГАР Мюзикхол". Нощувка.

2 ден: Истанбул
Закуска. В 09.00 ч. по желание срещу допълнително заплащане панорамна обиколка на Истанбул с местен екскурзовод на български език: Синята Джамия, площад Хиподрума с трите обелиска, Златния рог, моста и кулата "Галата", площад Таксим, преминаване по един от мостовете на Босфора в Азиатската част на града и спиране за фотопауза на Босфорския бряг. Връщане в хотела. Свободно време или по желание срещу допълнително заплащане при мин. 25 човека посещение на султанския дворец "Долмабахче" с екскурзовод на български език. Връщане в хотела. Свободно време. В 20.00 ч. по желание (срещу допълнително заплащане ПРАЗНИЧНА НОВОГОДИШНА ВЕЧЕРЯ. Нощувка.

3 ден: Истанбул
Закуска. В 11.00 ч. по желание срещу допълнително заплащане разходка с корабче по Босфора: новият султански дворец "Долмабахче" (отвън), "Чираан Палас" - бивша султанска резиденция, превърната в един от най-скъпите хотели в света, кварталът "Ортакьой" - любимо място на истанбулските младежи, отбранителните крепости "Румели Хисар" и "Анадолу Хисар", летният султански дворец "Бейлербеи", Кулата на девицата и др. Около 14.00ч. по желание срещу допълнително заплащане посещение на небостъргача "Сапфир" - най-високата жилищна сграда в Европа. Сградата е на 64 етажа със 174 апартамента от 22 различни типа от 120 до 1100 кв.м. Освен жилищни имоти комплексът съдържа и търговски център от 34 хил. кв.м, голф игрище, фитнес център, СПА с плувен басейн зони. На последния етаж има панорамна площадка с ресторант и 4D кино. Ще имате възможност се качите до панорамната площадка откъдето се открива невероятна гледка към града. Уникалното приключение се допълва с опцията да се включите в SkyRIDE – 4D изумителна симулация за полет с хеликоптер над Истанбул. Връщане в хотела. По желание срещу допълнително заплащане при мин. 25 човека вечерна автобусна разходка: булевард Кенеди, Сарай бурну, пристанище Сиркеджи, кв. Фенер, свещения квартал Еюп, където се намира и една от най-посещаваните джамии “Еюп”, изкачване към кафене Пиер Лоти, от където се разкрива невероятна панорама. Свободно време за кафе-пауза и снимки. Връщане в хотела. Нощувка.

4 ден: Истанбул - София
Закуска. В 09.30ч. отпътуване за България с БОНУС посещение на един от най-големите търговски центрове в Истанбул - ФОРУМ ИСТАНБУЛ, където имате възможност да пазарувате от стотици световноизвестни марки и по желание може да посетите аквариум "Sea Life" - един от най-големите в Европа (намира се в самия Форум Истанбул). Ще имате възможност да се разходите измежду над 20 хиляди вида морски обитатели, сред които и пет тигрови акули. Разположен на територия от 8000 кв.м., аквариума разполага с един от най-дългите подводни тунели от 80 метра. Около 13.00ч. тръгване за София, пристигане след 22.00 ч. на площад Александър Невски.

*****

Забележка:

Панорамната обиколка на гр. Истанбул се заявява и заплаща в офиса на агенция при подписването на договора.

Минимален брой туристи за осъществяване на екскурзията: 40 туриста.

Срок за уведомяване при недостигнат минимален брой туристи: 7 дни преди началната дата.

Начин на плащане: депозит – 30 % от пакетната цена; доплащане - 5 дни преди отпътуване.

Необходими документи и условия на пътуване: лична карта или международен паспорт с минимум 6 месеца валидност към датата на отпътуване; За деца до 18 г., пътуващи без родители или с 1 родител е необходима нотариално заверена декларация от родителите. Няма паспортни, визови, медицински и здравни изисквания, свързани с пътуването. Има възможност за сключване на допълнителен застрахователен договор за покриване на разходите в случай на отказ от пътуване от страна на потребителя. Ако желае потребителят има възможност да сключи допълнителен застраховатен договор за покриване на разходи за съдействие, включително при репатриране, както и за случайте на злополука, болест или смърт, според условията и тарифите на Застрахователната компания.
 

Забележка:

Агенцията НЕ носи отговорност при промяна на музейните такси и работното време на музеите. Посочените такси са съгласно информацията, поместена в сайтовете на посочените туристически обекти. Възможно е да настъпят промени. Туристическата агенция си запазва правото на промени в последователността на изпълнение на програмата по независещи от нея причини и не носи отговорност за туристи, недопуснати от съответните гранични власти.

******

"ГЛОБУЛ ТУРС" ЕООД притежава задължителна застраховка "Отговорност на туроператора" от ЗД “ЕВРОИНС” със седалище гр. София и адрес на управление бул. „Христофор Колумб” 43, застрахователна полица № 03700100000560/02.12.2014 с валидност на действие от 00:00 часа на 01.01.2015 г. до 24:00 часа на 31.12.2015 г. с лимит на отговорност 25 000 лв.

****

ВАЖНО! Може да се възползвате от актуалната промоция само чрез закупуване на ваучер от Deals.bg. Неизползван в срок ваучер се счита за невалиден и сумата по него не се възстановява! .

Топ цена 288.00 лв.

За Глобул Турс:

 • Глобул Турс
 • гр. София 1000ул." Екзарх Йосиф" 29
 • Teл: 02 981 13 83
 • всеки ден 10:30 - 17:30ч