Активни оферти на Глобул Турс (1/)

Нова година в Крагуевац, Сърбия! 3 нощувки със закуски и 1 вечеря, хотел 3*, транспорт и водач от Глобул Турс

УСЛОВИЯ

Описание:

Празнувайте Нова година 2017 в Крагуевац, Сърбия с приятелите! Глобул Турс са Ви подготвили страхотна туристическа програма!


Офертата включва:

 • Срещу един ваучер за един човек предплащате за:
 • Транспорт с лицензиран автобус
 • 3 нощувки със закуски в SPA HOTEL Ema 3*
 • 1 вечеря в ресторанта на хотел Крагуевац
 • Екскурзоводко обслужване
 • Туристическа програма в Крагуевац
 • Туристическа програма в Ниш
 • Останалата сума доплащате в офиса на агенцията

Доплащания:

 • 2 празнични вечери на 31.12.2016 и 01.01.2017 с неограничено количество алкохолни, безалкохолни напитки местно производство и жива музика – 110 лв. (Заплащат в офиса на агенцията.)
 • Медицинска застраховка с покритие 2000 евро на ЗК УНИКА - до 65 г. – 4 лв. - от 65 г. до 70 г. – 6 лв. - от 70 г. до 75 г. – 8 лв. - от 75 г. до 79 г. – 12 лв. - Лица над 79 г. не се застраховат
 • Полудневна екскурзия до Топола – 10 евро при минимум 25 туристи (входна такса от 300 DIN в историческия комплекс в Топола се заплаща отделно и на място, дегустация - 7 EUR)
 • Екскурзия до Белград - 20 евро при минимум 25 туристи
 • Доплащане за единична стая – 80 лв.
 • SPA процедурите в хотела
 • Застраховка "Отмяна на пътуване"

УСЛОВИЯ НА ОФЕРТАТА:

 • Дата на екскурзията: 30.12.2016 – 02.01.2017
 • Ваучерът е валиден до 22.12.2016 г. за подписване на договор с агенцията
 • Офертата изисква предварителна резервация на телефони: 02 / 981 13 83; 02 / 980 69 59. Адрес: гр. София, ул."Екзарх йосиф" 29 - безистена. Работно време: 10:30 – 17:30
 • Необходимо е сключване на договор в офиса на ТО  до 3 дни след закупуване на ваучера
 • Необходимо е ваучерът да бъде разпечатан и предоставен на ТО при сключване на договора
 • За допълнителни въпроси, свързани със сделката, моля, обръщай се към доставчика на услугата на посочения телефон
 • Местата в автобуса се определят по реда на сключване на договора и не се приемат рекламации за тях
 • Всеки може да закупи неограничен брой ваучери за себе си или за подарък
 • От актуалната промоция може да се възползвате само чрез закупуване на ваучер от Deals.bg
 • Всички общи условия на Травел Дийлс ООД

ПРОГРАМА:

1 ден 30.12.2016: София – Ниш – Крагуевац

Отпътуване в 08.30 ч. от София, пл. Ал. Невски в посока Калотина – Ниш – Алексинац - Крагуевац. Кратък престой в град Ниш – крепостта, центъра на града. Отпътуване за Крагуевац - четвъртият по големина град в Сърбия. Пристигане и настаняване в хотела. Разходка в центъра на града, разположен на брега на река Лепеница – църквата "Св. Троица", стария Парламент. Вечеря. Нощувка.

2 ден 31.12.2016: Крагуевац – Топола

Закуска. Полудневна екскурзия срещу допълнително заплащане до град Топола, свързан с династията Караджорджевич. Бившата лятна резиденция на Караджорджевич е превърната в музей, в която са изложени негови лични вещи и оръжия. Църквата "Св. Богородица" е скромна отвън, но отвътре е с пищен иконостас и внушителна статуя на Караджорджевич. На връх Oпленач, се намира семейният мавзолей на Караджорджевич и църквата Св. Георги, като комплексът е една от най - историческите забележителности в тази част на Шумандия. Църквата е с пет впечатлителни купола и е облицована отвън с бял мрамор. Богатият интериор зашеметява със стенописи и мозайки от 6-те сръбски манастира. Притежава 725 композиции и 1500 фигури от 40 милионен мозаечен фаянс в 15 000 нюанса. Тук св намират гробниците на Караджорджевич и Петър Първи I (1903-1921 г.) в централната част на църквата, като Крал Петър I проектира църквата, което отнема години докато се построи. В криптата на църквата се намират гробове на 22 члена на кралското семейство. Княз Александър и крал Александър I, са също погребани тук. Този регион е синоним на добро грозде и хубаво вино. Според историческите данни, лозята тук произвеждат такава изобилна реколта по времето на принц Милош, че не е имало достатъчно място за съхранение на гроздето. Днес, гроздето и виното са символи на всяко село в региона. Най-известната изба е Кралската, на чиито два подземни етажа са разположени 99 бъчви при постоянна температура от 8°C, като всяка съдържа по 4 000 л вино. Възможност за дегустация, която не е включена в цената на екскурзията. Връщане в хотела. Свободно време. Новогодишна вечеря с богато меню, неограничено количество местни безалкохолни и алкохолни напитки, жива музика до сутринта. Нощувка.

ЧЕСТИТА НОВА 2017 ГОДИНА!

3 ден 01.01.2017: Крагуевац – Белград

Късна закуска. Екскурзия до столицата на Сърбия – Белград. Панорамна обиколка на града – Църквата "Св. Сава" – най-големия източноправославен храм на Балканите, изградена в чест на Свети Сава, който играе важна роля в сръбската история (сградата се намира върху платото Вракар, където според поверието Синан Паша е изгорил тленните останки на Свети Сава през 1595г), Скупщината на Белград (Парламента), Конака на княгиня Любица, Патриаршията, Площада на републиката със статуята на княз Михайло, Стадион Црвена звезда, побиращ над 100 000 зрители, наричат го "Сръбска Маракана"; Улица "Княз Михайло" – най-известната и оживена улица в града; крепостта Калемегдан - основана между 13в и 19в, като всеки от завоевателите на града построява отделните части. Връщане в хотела. Свободно време. Празнична вечеря с жива музика. Нощувка.

4 ден 02.01.2017: Крагуевац - София

Закуска. Освобождаване на хотела и в 11.00 ч. отпътуване за България. Пристигане в София късния следобяд.

*****

НЕОБХОДИМИ ДОКУМЕНТИ:
За лица над 18 години - лична карта или валиден задграничен паспорт с валидност минимум 6 месеца от датата на връщане .
За лица под 14 години - валиден задграничен паспорт с валидност минимум 6 месеца от датата на връщане. 

Ако лице под 18 години пътува с единия или без родители, е необходимо нотариално заверено удостоверение оригинал и 2 ксерокопия, че детето има право да излиза от страната + документ за самоличност на детето /задграничен паспорт или лична карта от 14 год.възраст/ + 2 копия от акта за раждане и оригинал.

*****

Забележка:

Минимален брой туристи за осъществяване на екскурзията: 40 туриста.
Срок за уведомяване при недостигнат минимален брой туристи: 7 дни преди датата на отпътуване.

Има възможност за сключване на допълнителен застрахователен договор за покриване на разходите в случай на отказ от пътуване от страна на потребителя и допълнителен застраховатен договор за покриване на разходи за съдействие, включително при репатриране, както и за случайте на злополука, болест или смърт, според условията и тарифите на Застрахователната компания.

Агенцията НЕ носи отговорност при промяна на музейните такси и работното време на музеите. Посочените такси са съгласно информацията, поместена в сайтовете на посочените туристически обекти. Възможно е да настъпят промени. Туристическата агенция си запазва правото на промени в последователността на изпълнение на програмата по независещи от нея причини и не носи отговорност за туристи, недопуснати от съответните гранични власти.

******

"ГЛОБУЛ ТУРС" ЕООД притежава задължителна застраховка "Отговорност на туроператора"  по чл. 97, ал.1 от Закона за турзма" от ЗД “ЕВРОИНС” № 03700100000845.

*****

ВАЖНО! Може да се възползвате от актуалната промоция само чрез закупуване на ваучер от Deals.bg. Неизползван в срок ваучер се счита за невалиден и сумата по него не се възстановява!

Топ цена 265.00 лв.

За Глобул Турс:

 • Глобул Турс
 • гр. София 1000ул." Екзарх Йосиф" 29
 • Teл: 02 981 13 83
 • всеки ден 10:30 - 17:30ч

Подобни оферти