Активни оферти на Запрянов Травел ЕООД (1/)

Нова година 2017 в Крушевац, Сърбия! 2 нощувки със закуски и 1 вечеря в Hotel Dabi 3* и 1 празнични вечеря!

УСЛОВИЯ

Описание:

Нова година 2017 наближава!

Възползвайте се от предложението на Запрянов Травел за незабравим празник в Крушевац , Сърбия!


Офертата включва:

 • Срещу един ваучер предплащате 60 лв. на човек, при двойно настаняване, за:
 • 2 нощувки на човек в двойна стая, със закуски и 1 вечеря в Hotel Dabi 3* в Крушевац (www.hoteldabi.co.rs)
 • 1 Празнична вечеря, с музика на живо и неограничена консумация на местни безалкохолни и алкохолни напитки
 • Водач по време на цялото пътуване и посещение на град Ниш (при ползване на организиран транспорт)
 • Медицинска застраховка с лимит на отговорност 2000 евро /за лица над 65г. има доплащане 2лв./
 • Останалата сума от пакета доплащате в офиса на Запрянов Травел при подписване на договора или в срок по уговорка с туроператора

Доплащания:

 • За организиран транспорт – 45 лв.
 • Екскурзия до манастира Възнесение господне в Жича – 10 евро
 • За настаняване в единична стая – 80 лв.
 • Входни такси на посещаваните обекти
 • Застраховка "Отмяна на пътуване" - по желание

УСЛОВИЯ НА ОФЕРТАТА:

 • Период на пътуването: 30.12.2016 - 01.01.2017г. Тръгване от София
 • Ваучерът е валиден до 23.12.2016 г. за сключване на договор с агенцията
 • След закупуване на ваучер, в 3 дневен срок, трябва да сключите договора си със Запрянов Травел, в офиса или по е- мейл: zaprianov_tr@abv.bg
 • Необходимо е да предоставите разпечатан ваучер
 • От актуалната промоция можете да се възползвате само с ваучер от Deals.bg
 • Всички общи условия на Травел Дийлс ООД

Град Крушевац е разположен в близост до бреговете на река Южна Морава, с население от около 75хил. жители, е основан през 1371г. Средновековните останки на града са една от глваните му туристически забележителности, заедно с една от най-старите минерални бани на Балканите – „Рибарска Баня”. Центърът на града предлага на гостите си богато разнообразие от магазини и типични сръбски ресторанти. Крушевац се намира на около 250 км. от София.

Програма на пътуването:

Дата: 31.12.2016 – 02.01.2017 г.

I Ден – Отпътуване в посока Сърбия, от храм-паметник „Св. Александър Невски” в 06:00 ч. Преминаване през ГКПП Калотина и Градина. Пристигане в Ниш - третият по големина град в Сърбия. Намира се в Югоизточна Сърбия, разположен е на река Нишава. Ниш е един от най-старите градове на Балканите, наричан “Портата между Изтока и Запада”. От древни времена градът е бил пресечна точка на големите търговски пътища. Градът е основан от Келтите през трети век преди христа. Праисторическите жители са наричали града Нависос - градът на Феите. Интересни забележителности: площада на Освобождението; паметникът на освободителите; сградата на кметството, построена за седалище на Народната банка; Националния театър; Турската крепост от 18 век, на мястото на която се е намирало първото римско селище под името Найсус; дворецът "Бановина", построен през 1886 г., сега седалище на Нишкия университет..Свободно време и възможност за обяд. Отпътуване за Крушевац. Пристигане и настаняване в Hotel Dabi 3*. Свободно време. Вечеря по меню в ресторанта на хотела. Нощувка.

II Ден – Закуска. Полудневна екскурзия до най-известният манастир в Сърбия - Възнесение господне в Жича, по желание. Манастирът е издигнат в периода 1208 – 1215 г. от св. крал Стефан Първовенчани / където е коронясян през 1217г. като крал на Рашка/ и брат му св. Сава Тук са коронясвани и погребвани сръбските крале, както през Средновековието, така и в по-ново време. Главната църква в Жича е посветена на Св. Спас – Възнесение Господне. С червения си цвят и кръщелната напомня на някои Светогорски манастири – и нищо чудно,че e строена след като св. Сава се е върнал от Атон. Манастирът се намира в близост до град Кралево, на около 80 км. от Крушевац.
Свободно време за разглеждане на манастирската обител. Завръщане в хотела. Свободно време. Празнична Новогодишна вечеря, от 20.00 ч., с богато меню, неограничена консумация на местни алкохолни и безалкохолни напитки и музика на живо в ресторанта на хотела. Нощувка.

III Ден – Закуска. На обяд освобождаване на хотела и отпътуване за България. Пристигане в София – вечерта.

*****

НЕОБХОДИМИ ДОКУМЕНТИ:

• за лица над 18 години - лична карта или валиден задграничен паспорт с валидност минимум 6 месеца от датата на връщане.
• за лица под 14 години - валиден задграничен паспорт с валидност минимум 6 месеца от датата на връщане.

Ако лице под 18 години пътува с единия или без родители, е необходимо нотариално заверено удостоверение оригинал и 2 ксерокопия, че детето има право да излиза от страната + документ за самоличност на детето /задграничен паспорт или лична карта от 14 год.възраст/ + 2 копия от акта за раждане и оригинал.

*****

Забележки:Агенцията си запазва право на промени в реда на изпълнение на програмата! Максимално количество багаж, на лице, е един куфар или сак и ръчен багаж.

*****

Запрянов Травел притежава удостоверение за туроператор, издадено от Държавна Агенция по Туризъм с № РКК-01-05844/18.04.2007г.

“Запрянов травел” ЕООД притежава задължителна застраховка “Отговорност на туроператора” от„Евроинс” АД със седалище гр. София, бул. „Христофор Колумб” 43, застраховка “Отговорност на туроператора” от „Евроинс” АД със седалище гр. София, бул. „Христофор Колумб” 43 застрахователна полица№ 03700100000916/10.02.2016 г, с валидност на действие от 00.00 ч. на 23.02.2016 г., до 24.00 ч. на 22.02.2017 г. с лимит на отговорност 500 000 лв.

*****

ВАЖНО! 
Може да се възползвате от актуалната промоция само чрез закупуване на ваучер от Диийлс.бг. Неизползван в срок ваучер се счита за невалиден и сумата по него не се възстановява!

-20% 299.00 лв. 240.00 лв.

За Запрянов Травел ЕООД:

Подобни оферти