Активни оферти на Запрянов Травел ЕООД (1/)

Нова година 2017 в Нови Сад, със Запрянов Травел! 2 нощувки, 2 закуски и 1 вечеря в Hotel Sajam 3*, празнична вечеря и транспoрт

УСЛОВИЯ

Описание:

Нова година 2017 наближава!

Възползвайте се от предложението на Запрянов Травел за посрещането ѝ в Сърбия!


Офертата включва:

 • Срещу един ваучер предплащате 80 лв. на човек, при двойно настаняване, за:
 • Транспорт с лицензиран автобус за международен превоз
 • 2 нощувки със закуски и 1 вечеря в Hotel Sajam 3* в Нови Сад, http://www.hotelsajam.co.rs/
 • Празнична вечеря с музика на живо и неограничена консумация на местни безалкохолни и алкохолни напитки
 • Посещение на Белград
 • Екскурзоводско обслужване по целия маршрут
 • Медицинска застраховка- с лимит на отговорност 2000 евро /за лица над 65г. има доплащане 2лв./
 • Останалата сума от пакета доплащате в офиса на Запрянов Травел при подписване на договора или в срок по уговорка с туроператора

Доплащания:

 • Посещение на Петроварадинската крепост – 5 евро
 • За единична стая + 60 лв. към пакета
 • За дете до 12г. настанено с 2 възрастни - 290 лв.
 • Застраховка "Отмяна на пътуване"

УСЛОВИЯ НА ОФЕРТАТА:

 • Период на пътуването: 30.12.2016 - 01.01.2017г., Тръгване от София
 • Ваучерът е валиден до 20.12.2016 г. за сключване на договор с агенцията
 • След закупуване на ваучер, в 3 дневен срок, трябва да сключите договора си със Запрянов Травел, в офиса или по е- мейл: zaprianov_tr@abv.bg
 • Необходимо е да предоставите разпечатан ваучер
 • От актуалната промоция можете да се възползвате само с ваучер от Deals.bg
 • Всички общи условия на Травел Дийлс ООД

Програма на пътуването с организиран транспорт:

Дата: 30.12.2016 – 01.01.2017 г.

I Ден – Отпътуване в посока Сърбия, от храм-паметник „Св. Александър Невски” в 06:00 ч. Преминаване през ГКПП Калотина и Градина. Пристигане в Белград – по обяд. Белград е столицата на Сърбия и е разположен в северната част на страната, точно при вливането на реките Сава и Дунав. Пет моста на река Сава свързват двете части на града — старата и новата, известна като Нови Београд. В Нови Белград е новата сграда на Скупщината, Галерията на модерното изкуство, много жилищни сгради и магазини. Оттук Нови Београд се слива със Земун. Посещение на Крепостта Калемегдан. Основната историческа забележителност на Белград навярно си остава Крепостта Калемегдан, което е другото име на Белградската крепост. Белградкста крепост е разположена в парка Калемегдан, над десния бряг на река Сава при вливането й в река Дунав. Свободно време. Отпътуване за Нови Сад. Пристигане и настаняване в Hotel Sajam 3*. Свободно време. Вечеря. Нощувка.

II Ден – Закуска. По желание, посещение на Петроварадинската крепост-най-голямата историческа забележителност на Нови Сад. Крепостта предсравлява огромен дворцов комплекс, издигнат на хълм на срещуположния бряг на р. Дунав, разпростирайки се върху обща площ от 112 хектара. Тези размери и богатото й историческото минало я превръщат в една от най-големите и внушителни крепости в цяла Източна Европа. Петроварадин е построена през 1690 г. върху старите основи на римско укрепление. Отправяне към централната част на стария град. Централната част е белязана от големия площад, на който се намира кметството, а централно срещу него - превъзходната катедрала „Дева Мария”.Покрай площада преминава главната централна улица на града, която носи името Войводина. Голямата катедрала на „Дева Мария” всъщност е католически храм с подчертано готическа архитектура.
Свободно време. Празнична Новогодишна вечеря с богато меню на блок-маса, неограничена консумация на местни алкохолни и безалкохолни напитки и музика на живо в ресторанта на хотела. Нощувка.

III Ден – Закуска. На обяд освобождаване на хотела и отпътуване за България. Пристигане в София – вечерта.

*****

Hotel Sajam 3* - www.hotelsajam.co.rs/

Модерен тризвезден хотел с всички удобства, намиращ се до панаирния комплекс. Удобни стаи, обзаведени с вкус, Wi-fi, Sat Tv, Air-condition, mini-bar. Ресторант „ Zlatna Medalja” ще ви посрещне с елегантност и гостоприемство.

*****

НЕОБХОДИМИ ДОКУМЕНТИ:

• за лица над 18 години - лична карта или валиден задграничен паспорт с валидност минимум 6 месеца от датата на връщане.
• за лица под 14 години - валиден задграничен паспорт с валидност минимум 6 месеца от датата на връщане.

Ако лице под 18 години пътува с единия или без родители, е необходимо нотариално заверено удостоверение оригинал и 2 ксерокопия, че детето има право да излиза от страната + документ за самоличност на детето /задграничен паспорт или лична карта от 14 год.възраст/ + 2 копия от акта за раждане и оригинал.

*****

Забележки:

Агенцията си запазва право на промени в реда на изпълнение на програмата. Допълнителните мероприятия се заявяват и заплащат при доплащане на пакета.

*****

Запрянов Травел притежава удостоверение за туроператор, издадено от Държавна Агенция по Туризъм с № РКК-01-05844/18.04.2007г.

“Запрянов травел” ЕООД притежава задължителна застраховка “Отговорност на туроператора” от„Евроинс” АД със седалище гр. София, бул. „Христофор Колумб” 43, застраховка “Отговорност на туроператора” от „Евроинс” АД със седалище гр. София, бул. „Христофор Колумб” 43 застрахователна полица№ 03700100000916/10.02.2016 г, с валидност на действие от 00.00 ч. на 23.02.2016 г., до 24.00 ч. на 22.02.2017 г. с лимит на отговорност 500 000 лв.

*****

ВАЖНО! 
Може да се възползвате от актуалната промоция само чрез закупуване на ваучер от Диийлс.бг. Неизползван в срок ваучер се счита за невалиден и сумата по него не се възстановява!

-10% 355.00 лв. 320.00 лв.

За Запрянов Травел ЕООД:

Подобни оферти