Посрещнете Нова година 2016 в Сърбия! 3 нощувки, закуски и вечери в Путник 3*, Нови Сад, транспорт от Травел Мания

УСЛОВИЯ

Описание:

В миналото наричали Нови Сад "Сръбската Атина" и "Порта между Изтока и Запада" заради бурния му просветен и културен живот. 
Днес го наричат "най-аристократичният град в цяла Сърбия", "Малката Будапеща" и "града с най-млад дух". 
Тук се срещат великолепието на Хабсбургската империя, романтиката на Петроварадинската крепост с нейните дюкянчета, ателиета и улични артисти, революционния дух на Светозар Милетич, артистичното сърце, който сякаш се предава през поколенията и, разбира се, веселия сръбски нрав! 
Посрещнете Новата 2016 г. с този пъстър водовъртеж от емоции, който ще Ви остави развълнувани и завинаги свързани с красотата на един от най-забележителните сръбски градове! Отседнете в хотел Путник 3* и се забавлявайте
 с Травел Мания!


Офертата включва:

 • Срещу един ваучер за един човек предплащате:
 • Транспорт с лицензиран туристически автобус.
 • 3 нощувки със закуски и вечери в хотел Путник 3*, вкл. празнична новогодишна вечеря в ресторанта на хотела с жива музика, много настроение, богато меню и неограничена консумация на местни алкохолни и безалкохолни напитки, както и празнична наздравица с чаша шампанско.
 • Застраховка.
 • Останалата сума за пакета се доплаща при подписване на договора или в срок по уговорка с туроператора.

Доплащания:

 • Туристическа програма в Нови Сад, Сремски Карловци- 10 евро.
 • Полудневна екскурзия до Суботица с дегустация на вино във Винения дворец, при мин. 18 записани туристи – 20 евро.
 • Входни такси за обекти и музеи, посещавани по желание, и градски транспорт.

УСЛОВИЯ НА ОФЕРТАТА:

 • Период на настаняване: 31.12 - 03.01.16 г.
 • Ваучерът е валиден до 22.12.2015 г. за сключване на договор в агенцията
 • От актуалната промоция може да се възползвате само чрез закупуване на ваучер от Deals.bg
 • След закупуване на ваучер е необходимо да подпишете договор в офиса на агенцията
 • Отстъпки: ученици и студенти - 10 лв.; деца до 10 г., настанени в стаята на двамата родители - 25 лв.
 • Начин на плащане: депозит – 30% от пакетната цена; доплащане – 10 дни преди датата на отпътуване /ако се ползват цени ранни записвания – се вземат предвид условията на плащане по тях.
 • Необходимо е да представите разпечатан Вашия ваучер при подписване на договора
 • Всеки може да закупи неограничен брой ваучери за себе си и за подарък.
 • Всички условия на Травел Дийлс ООД.

Програма

Ден 1 София – Ниш – Нови Сад
Отпътуване от София в 7:00 ч. от площад "Александър Невски", 7:30 ч. по маршрут Калотина – Ниш-Белград –Нови Сад. Настаняване в хотел "Путник ". Свободно време. Празнична новогодишна вечеря с много музика и танци и неограничена консумация на местни безалкохолни и алкохолни напитки. Честита Нова година! Празнична наздравица с чаша шампанско. Нощувка.

Ден 2 Нови Сад – Сремски Карловци – Нови Сад
Късна закуска. Следобяд - посещение на Сремски Карловци, малък град, разположен в непосредствена близост до Нови Сад, играл огромна роля в културното развитие на Сърбия през вековете. Кратка пешеходна разходка: Стефанеумът, патриаршеският дворец, съборната църква "Свети Никола", чешмата на четирите лъва. В близост до центъра е разположен музеят на пчеларството Живанович - дом на местна фамилия, която вече два века се занимава с пчеларство и отглеждане на лозя. По желание посещение на музея и дегустация на вино и мед. Връщане в Нови Сад. Пешеходна разходка в центъра на града: Площадът на Свободата, улиците "Змай Йовина" и "Дунавска", католическата катедрала и православната църква "Свети Георги", Дунавският парк, впечатляващата Петроварадинска крепост, наричана "Гибралтар на Дунав". Свободно време. Вечеря. Нощувка.

Ден 3 Нови Сад – Суботица – Нови Сад
Закуска. Свободно време в Нови Сад или по желание следобед - полудневна екскурзия до Суботица. Важен културен център във Войводина, градът е известен с архитектурата в стил сецесион. Пешеходна разходка в центъра: палата Райхл, пешеходната зона - Корзо, народният театър, площадът на Републиката с впечатляващото градско кметство. Свободно време. Посещение на Вински двор (двореца на виното) - тук, в близост до Суботица, е поставено началото на винения туризъм в Сърбия. Дегустация на седем вина. Връщане в Нови Сад. Вечеря. Нощувка.

Ден 4 Нови Сад – Белград – София
Закуска. Отпътуване за Белград. Кратка пешеходна разходка в центъра на сръбската столица: площадът на Републиката, Княз Михайлова улица, парка-крепост Калемегдан. Свободно време. Отпътуване за България. Пристигане в София на автогара "Сердика" и площад "Александър Невски" вечерта. 

Срок за уведомление при недостигнат минимален брой туристи: 5 дни преди датата на отпътуване.

НЕОБХОДИМИ ДОКУМЕНТИ

 • за лица над 18 години - лична карта или валиден задграничен паспорт с валидност минимум 6 месеца от датата на връщане.
 • за лица под 14 години - валиден задграничен паспорт с валидност минимум 6 месеца от датата на връщане. 
  Ако лице под 18 години пътува с единия или без родители, е необходимо нотариално заверено удостоверение оригинал и 2 ксерокопия, че детето има право да излиза от страната + документ за самоличност на детето /задграничен паспорт или лична карта от 14 год.възраст/ + 2 копия от акта за раждане и оригинал.

****

ЗАБЕЛЕЖКА: Туроператорът си запазва правото за промяна на дните на обявените допълнителни екскурзии, в зависимост от предлагането на чуждестранните колеги. Организаторът си запазва правото за промяна в цената на екскурзията до 5 дни преди датата на отпътуване, в случай на драстично повишаване на горивото.

Туроператорът не носи отговорност и не възстановява суми на туристи, на които им се отказва достъп поради: забрана за напускане на страната, невалидни /забравени/ документи или други независещи от туроператора причини!

Туроператорът е сключил застраховка “Отговорност на Туроператора” в Лев Инс , гр. София, Застрахователна полица № 1306510000071. Лица до 5 г. и над 64 г. имат доплащане за мед. застраховка за целия престой в размер на 3.00 лв.

Туроператор „ТРАВЕЛ МАНИЯ” ООД с  Удостоверение за регистрация РК-01-6920 е застрахован по смисъла на чл. 42 от Закона за Туризма в застрахователна компания  ЗД „ЛЕВ ИНС” АД с номер на зазстрахователната полица № 22119823/ 13061510000071 с валидност до 07.04.2016г.

ВАЖНО!
Може да се възползвате от актуалната промоция само чрез закупуване на ваучер от Deals.bg. Неизползван в срок ваучер се счита за невалиден и сумата по него не се възстановява! Ако имате въпроси или препоръчки, моля свържете се с нас на тел. 02/985 4000 или ни пишете на info@deals.bg.

 

Топ цена 380.00 лв.

За Травел Мания:

 • Травел Мания
 • София 1000, ул.Врабча № 2
 • 0877 53 55 96
 • Няма фиксирано работно време...

Подобни оферти