Активни оферти на ТА Имтур (1/)

Нова година в Охрид, Македония! 2 нощувки, закуски и празнични вечери, транспорт и екскурзия до Билянини извори, манастира Свети Наум и Струга!

избери вариант
УСЛОВИЯ

Описание:

Да е весела и щастлива Новата 2017 година! Празнувайте с Имтур!


Офертата включва:

 • Срещу един ваучер на човек предплащате за:
 • Транспорт с лицензиран, комфортен автобус
 • Пешеходна обиколка на стария град на Охрид с местен екскурзовод
 • 2 нощувки в AQUALINA HOTEL 4* на брега на Охридското езеро, в местността „Свети Стефан” – на 6 км от центъра на Охрид
 • ПРАЗНИЧНА НОВОГОДИШНА ВЕЧЕРЯ на 31.12.2016 в ресторанта на хотела с богато меню, жива музика, напитки ALL INCLUSIVE (неограничена консумация на алкохолни и безалкохолни напитки местно производство)
 • Късна закуска на 01.01.2017 – от 10.00 ч. на бийч бара на брега на езерото
 • Полудневна екскурзия до Билянини извори, манастира „Свети Наум” и гр. Струга
 • ВТОРА ПРАЗНИЧНА ВЕЧЕРЯ на 01.01.2017 с жива музика (напитките се заплащат отделно).
 • Закуска на 02.01.2017
 • Посещение и свободно време в центъра на Скопие
 • Медицинска застраховка за периода на пътуването с Асистанс и покритие 10 000 ЕВРО
 • Водач от агенцията по време на цялото пътуване
 • Останалата част от сумата по ваучера се доплаща в офиса на агенцията при сключване на договора или в срок по уговорка

Доплащания:

 • Разходи от личен характер
 • Допълнителни напитки и консумация, невключени в менюто на Новогодишната вечеря
 • За 1 дете от 0 г. до 3,99 г. в стая с 2-ма възрастни: се доплащат 80 лв. в офиса на агенцията
 • Доплащане за стая с ДЖАКУЗИ изглед езерото: 40 лв. за стая на ден – по заявка
 • Доплащане за стая със САУНА изглед езерото: 40 лв. на стая на ден – по заявка

УСЛОВИЯ НА ОФЕРТАТА:

 • Период на пътуването: 31.12.2016 – 02.01.2017 г.
 • Валидност на ваучера за закупуване: до 26.12.2016
 • Преди закупуване на ваучера е необходимо да се обадите в агенцията, за да проверите дали има свободни места за периода на пътуване
 • След закупуване на ваучера е необходимо до 3 работни дни да сключите договор с агенцията, като уточните периода на пътуване
 • Необходимо е да предоставите разпечатан ваучер при сключване на договора
 • Тел. за контакти: +359 2 488 19 99; +359 895 79 19 91
 • Можете да закупите неограничен брой ваучери за себе си или за подарък
 • От актуалната промоция можете да се възползвате единствено чрез закупуване на ваучер от Deals.bg
 • Всички условия на Травел Дийлс

ПРОГРАМА 

София-Скопие-Охрид-Струга-манастир „Свети Наум”-Билянини извори-София

Ден 1 - 31.12.2016 /събота/
България - Македония
Отпътуване в 07.00 ч. от София (храм-паметник "Александър Невски"). Пътуване с комфортен автобус по маршрут София-Дупница-Кюстендил-Гюешево-Крива паланка-Скопие-Охрид (425км). Пристигане и пeшеходна обиколка на стария град (включена в цената) с местен екскурзовод с продължителност около 2-3 часа. Разглеждат се (отвън): къщата на братя Робеви, Градската чаршия, църквата "Света София", служила като катедрален храм по времето на цар Самуил, Античният театър, църквата "Света Богородица Перивлепта", Самуиловата крепост, църквата "Свети Пантелеймон", където се съхраняват мощите на Св. Климент, църквата "Свети Йоан Канео" и... Свободно време.
Настаняване в хотел AQUALINA - 4*, на брега на Охридското езеро, в местността "Свети Стефан" – на 6км от центъра на Охрид.
ПРАЗНИЧНА НОВОГОДИШНА ВЕЧЕРЯ в ресторанта на хотела с богато меню, с жива музика, напитки ALL INCLUSIVE (неограничена консумация на алкохолни и безалкохолни напитки местно производство). ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА!!! Нощувка.

Ден 2 - 01.01.2017 /неделя/
Билянини извори - Манастира "Свети-Наум" - Струга. Късна закуска – от 10.00 ч. на бийч бара на брега на езерото. В 12.00 ч. - полудневна екскурзия (включена в цената) с посещение на Билянините извори и манастира "Свети Наум", разположен в подножието на планината Галичица, на южния бряг на Охридското езеро, сред неповторима природна красота. Свободно време в парка на охридските извори с възможност за обяд. Отпътуване и туристическа програма в гр. Струга. Връщане в хотела.
ВТОРА ПРАЗНИЧНА ВЕЧЕРЯ С ЖИВА МУЗИКА (напитките се заплащат допълнително). Нощувка.

Ден 3 - 02.01.2017 /понеделник/
Македония - България
Закуска. Отпътуване за България в 10.00 ч. По пътя посещение на гр. Скопие – столицата на Македония. Свободно време около 2 часа – ще имате възможност самостоятелно да се разходите из старата скопска чаршия и новоизгрдения център на града, да разгледате Скопската крепост, църквата "Свети Спас", където се съхранява саркофага на Гоце Делчев. Отпътуване за България. Пристигане в София на автогара Сердика и площада "Александър Невски" късно вечерта.

 ****

AQUALINA - 4*

МЕСТОПОЛОЖЕНИЕ: на брега на Охридското езеро, в местността „Свети Стефан” – на 6км от центъра на Охрид.
В ХОТЕЛА: 84 стаи, 1 апартамент със сауна,6 стаи със сауна и двойно легло/спалня,7 стаи с джакузи и двойно легло/спалня, 64 днойни стаи, 6 тройни стаи, ресторант, плаж с бийч бар, конферентен център, спортни площадки, безплатен паркинг.
В СТАИТЕ: LCD телевизор, кабелна телевизия, телефон, WI-FI, баня с тоалетна, мини хладилник, обслужване по стаите. Всички стаи са без балкон.

****

ЗАБЕЛЕЖКИ

 • Разпределението на местата в автобуса се извършва по реда на записване.
  Гарантирано настаняване на първите три реда в автобуса (при наличност) – срещу доплащане: 50 лева на човек.
  Доплащане за единично ползване на двойна седалка – 100 лв.
  Всички деца ползват седалка в автобуса.
  Туристите се застраховат в ЗК „УНИКА Живот АД”, като медицинската застраховка за периода на пътуването е с покритие 10 000 ЕВРО.
  Без доплащане за медицинска застраховка за лица 71-79 г. (за лица на възраст 71–74г. покритие на застраховка е 5 000 ЕВРО, за лица на възраст 75 – 79г. покритие на застраховката е 4 000 ЕВРО).
  НЕ СЕ застраховат лица над 79 годишна възраст!!!
  Програмата се провежда при минимум 40 записани туристи!
  Заплащане в брой или по банков път:
  - авансово плащане – 50% от  пакетната цена при записване. Резервацията ще се счита за гарантирана след подписване на договор за организирано туристическо пътуване с клиент и заплащане на авансовата сума до 48 ч след потвърждението. След този срок резервацията автоматично ще бъде анулирана.
  - доплащане – до 14 дни преди датата на отпътуване.
  В случай, че необходимия брой не е набран и програмата няма да се осъществи, платилите ще бъдат информирани 10 дни преди датата  на отпътуване.    
  ИМТУР” ЕООД не носи отговорност и не възстановява суми на туристи, на които им се отказва достъп до Гърция поради: забрана за напускане на страната, невалидни /забравени/ документи или други независещи от туроператора причини.
  „ИМТУР” ЕООД не предлага възможност за сключване на допълнителен застрахователен договор за покриване на разходите в случай на отказ от пътуване от страна на потребителя и на разходите за съдействие, включително при репатриране, както и за случаите на злополука, болест или смърт.
  „ИМТУР” ЕООД си запазва правото за промяна на дните на обявените допълнителни екскурзии.
  ИМТУР” ЕООД си запазва правото за промяна на цената на екскурзията до 20 дни преди датата на отпътуване, в случай на драстично повишаване на горивото. 

*****

Условия за ранно записване:
Цените за ранни записвания са валидни за резервации и 50% плащане до упоменатия срок.
В случай на анулация на резервация по ранни записвания, по каквато и да е причина, заплатените суми не се възстановяват.

*****

НЕОБХОДИМИ ДОКУМЕНТИ

 • За лица над 18 години - лична карта или валиден задграничен паспорт с валидност минимум 6 месеца от датата на връщане.

  За лица под 14 години - валиден задграничен паспорт с валидност минимум 6 месеца от датата на връщане. 

  Ако лице под 18 години пътува с единия или без родители, е необходимо нотариално заверено удостоверение оригинал и 2 ксерокопия, че детето има право да излиза от страната + документ за самоличност на детето /задграничен паспорт или лична карта от 14-годишна възраст/ + 2 копия от акта за раждане и оригинал.

****

“ИМТУР” ЕООД е сключил застрахователен договор по чл. 97, ал. 1 от ЗТ с полица № 16 100 1315 0000534993/23.02.2016г. на Застрахователна компания ЗАД “АРМЕЕЦ”, адрес за контакти със застрахователя: гр. София 1000, ул. Стефан Караджа 2, тел.: 02/811 91 00, факс: 02/811 91 03, с валидност на действие от 11.04.2016 г. до 10.04.2017 г. с лимит на отгворност 250 000 лв.

****

ВАЖНО!
Може да се възползвате от актуалната промоция само чрез закупуване на ваучер от Deals.bg. Неизползван в срок ваучер се счита за невалиден и сумата по него не се възстановява! 

 

 

 

 

 

 

Топ цена от 315.00 лв.

За ТА Имтур:

 • ТА Имтур
 • гр. София 1527, бул. Васил Левски № 140, офис № 2
 • Няма телефон за връзка...
 • Няма фиксирано работно време...