Нова година в Пролом баня, Сърбия! 3 нощувки, закуски и обяда, празнична вечеря и вечеря на 01.01.2017, водач и транспорт от Имтур!

УСЛОВИЯ

Описание:

Да е весела и щастлива Новата 2017 година! Празнувайте с Имтур!


Офертата включва:

 • Срещу един ваучер на човек предплащате за:
 • Транспорт с лицензиран, комфортен автобус, оборудван с климатик, мини-бар и TV
 • 3 нощувки в Radan Hotel 3* в курорта Пролом баня
 • Безплатно ползване на закрит басейн с минерална вода, сауна, джакузи и тепидариум, солена стая
 • 3 закуски (напитките се заплащат отделно)
 • 3 обяда (шведска маса, напитките се заплащат отделно)
 • 1 стандартна вечеря на 30.12.2016 г. (шведска маса, напитките се заплащат отделно)
 • НОВОГОДИШНА ПРАЗНИЧНА ВЕЧЕРЯ на 31.12.2016 г. (със сервиране) в ресторантна на хотела с жива музика, богато меню и неограничена консумация на алкохолни и безалкохолни напитки местно производство
 • ВТОРА ПРАЗНИЧНА ВЕЧЕРЯ на 01.01.2017 г. (със сервиране) в ресторантна на хотела с жива музика, богато меню и неограничена консумация на алкохолни и безалкохолни напитки местно производство
 • Посещение на гр. Ниш
 • Медицинска застраховка с асистанс за периода на пътуването
 • Водач от агенцията по време на цялото пътуване
 • Останалата част от сумата по ваучера се доплаща в офиса на агенцията при сключване на договора или в срок по уговорка

Доплащания:

 • Разходи от личен характер
 • Входни такси за посещаваните туристически обекти и забележителности
 • Екскурзия до Дяволския град с включена входна такса – 10лв на човек при минимум 10 желаещи и само при условие, че метеорологичните условия позволяват провеждането на екскурзията
 • Допълнителни напитки и консумация по време на храненията и невключени в менюто на празничните вечери
 • Масажи и други процедури и услуги, предлагани по ценоразпис в комплекса и хотела

УСЛОВИЯ НА ОФЕРТАТА:

 • Период на пътуването: 30.12.2016 – 02.01.2017 г.
 • Валидност на ваучера за закупуване: до 30.11.2016
 • Преди закупуване на ваучера е необходимо да се обадите в агенцията, за да проверите дали има свободни места за периода на пътуване
 • След закупуване на ваучера е необходимо до 3 работни дни да сключите договор с агенцията, като уточните периода на пътуване
 • Необходимо е да предоставите разпечатан ваучер при сключване на договора
 • Тел. за контакти: +359 2 488 19 99; +359 895 79 19 91
 • Можете да закупите неограничен брой ваучери за себе си или за подарък
 • От актуалната промоция можете да се възползвате единствено чрез закупуване на ваучер от Deals.bg
 • Всички условия на Травел Дийлс

ПРОГРАМА 

Ден 1 - 30.12.2016 /петък/
България – Пролом баня
Отпътуване в 07.00 ч. от София (от храм паметник „Александър Невски”). Пътуване с комфортен автобус по маршрут София–Калотина–Пирот–Ниш - Пролом баня (240 км) - балнеоложки курорт, известен с лековитата си минерална вода. Настаняване в хотелски комплекс RADAN - 3*. Свободно време – ще имате възможност да се поглезите в СПА центъра на хотела – безплатно ползване на закрит басейн с минерална вода, сауна, джакузи и тепидариум. Стандартна вечеря (шведска маса, напитките се заплащат отделно). Нощувка.

Ден 2 - 31.12.201 /събота/
СПА ден, Eкскурзия до „Дяволския град”, Честита Нова година!
Закуска. Свободен СПА ден и/или по желание – срещу допълнително заплащане - екскурзия до природния феномен «Дяволския град» (30 км и само при условие, че метеорологичните условия позволяват провеждането на екскурзията). Обиколката на местността Дяволският град е около 2 км и трае около 1 ч. (препоръчваме удобни обувки). Връщане в хотела за обяд (шведска маса). Свободно време. Вечерта – Новогодишна Празнична вечеря с жива музика, богато меню (със сервиране) и неограничена консумация на напитки местно производство (алкохолни и безалкохолни). ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА! Нощувка.

Ден 3 - 01.01.2017 /неделя/
СПА ден. Закуска. Свободен СПА ден. Обяд (шведска маса). Свободно време. Вечерта – Втора Празнична вечеря с жива музика, богато меню (със сервиране) и неограничена консумация на напитки местно производство (алкохолни и безалкохолни). Нощувка.

Ден 4 - 02.01.2017 /понеделник/
Ниш - България
Закуска. Свободно време – ще имате възможност да се поглезите в СПА центъра на хотела – безплатно ползване на закрит басейн с минерална вода, сауна, джакузи и тепидариум. Обяд (шведска маса). Отпътуване за България. По пътя – посещение на град Ниш и свободно време. Пристигане в София вечерта.

ЗАБЕЛЕЖКИ:
Екскурзията до Дяволския град се осъществява само в случай, че метеорологичните условия позволяват това.
По време и на двете празнични вечери в ресторанта на хотела, оркестърът изпълнява сръбска музика.
Валутeн курс: 1 лев~58 сръбски динара.
ВАЖНО! В Република Сърбия може да се заплаща само в сръбски динари.
Часово време: София – 12 ч. Белград – 11 ч.

****

ЗАБЕЛЕЖКИ

 • Разпределението на местата в автобуса се извършва по реда на записване.
  Гарантирано настаняване на първите три реда в автобуса (при наличност) – срещу доплащане: 50 лева на човек.
  Доплащане за единично ползване на двойна седалка – 100 лв.
  Всички деца ползват седалка в автобуса.
  Туристите се застраховат в ЗК „УНИКА Живот АД”, като медицинската застраховка за периода на пътуването е с покритие 10 000 ЕВРО.
  Без доплащане за медицинска застраховка за лица 71-79 г. (за лица на възраст 71–74г. покритие на застраховка е 5 000 ЕВРО, за лица на възраст 75 – 79г. покритие на застраховката е 4 000 ЕВРО).
  НЕ СЕ застраховат лица над 79 годишна възраст!!!
  Програмата се провежда при минимум 40 записани туристи!
  Заплащане в брой или по банков път:
  - авансово плащане – 50% от  пакетната цена при записване. Резервацията ще се счита за гарантирана след подписване на договор за организирано туристическо пътуване с клиент и заплащане на авансовата сума до 48 ч след потвърждението. След този срок резервацията автоматично ще бъде анулирана.
  - доплащане – до 14 дни преди датата на отпътуване.
  В случай, че необходимия брой не е набран и програмата няма да се осъществи, платилите ще бъдат информирани 10 дни преди датата  на отпътуване.    
  ИМТУР” ЕООД не носи отговорност и не възстановява суми на туристи, на които им се отказва достъп до Гърция поради: забрана за напускане на страната, невалидни /забравени/ документи или други независещи от туроператора причини.
  „ИМТУР” ЕООД не предлага възможност за сключване на допълнителен застрахователен договор за покриване на разходите в случай на отказ от пътуване от страна на потребителя и на разходите за съдействие, включително при репатриране, както и за случаите на злополука, болест или смърт.
  „ИМТУР” ЕООД си запазва правото за промяна на дните на обявените допълнителни екскурзии.
  ИМТУР” ЕООД си запазва правото за промяна на цената на екскурзията до 20 дни преди датата на отпътуване, в случай на драстично повишаване на горивото. 

*****

 Условия за ранно записване:
Цените за ранни записвания са валидни за резервации и 50% плащане до упоменатия срок.
В случай на анулация на резервация по ранни записвания, по каквато и да е причина, заплатените суми не се възстановяват.

*****

НЕОБХОДИМИ ДОКУМЕНТИ

 • За лица над 18 години - лична карта или валиден задграничен паспорт с валидност минимум 6 месеца от датата на връщане.

  За лица под 14 години - валиден задграничен паспорт с валидност минимум 6 месеца от датата на връщане. 

  Ако лице под 18 години пътува с единия или без родители, е необходимо нотариално заверено удостоверение оригинал и 2 ксерокопия, че детето има право да излиза от страната + документ за самоличност на детето /задграничен паспорт или лична карта от 14-годишна възраст/ + 2 копия от акта за раждане и оригинал.

****

“ИМТУР” ЕООД е сключил застрахователен договор по чл. 97, ал. 1 от ЗТ с полица № 16 100 1315 0000534993/23.02.2016г. на Застрахователна компания ЗАД “АРМЕЕЦ”, адрес за контакти със застрахователя: гр. София 1000, ул. Стефан Караджа 2, тел.: 02/811 91 00, факс: 02/811 91 03, с валидност на действие от 11.04.2016 г. до 10.04.2017 г. с лимит на отгворност 250 000 лв.

****

ВАЖНО!
Може да се възползвате от актуалната промоция само чрез закупуване на ваучер от Deals.bg. Неизползван в срок ваучер се счита за невалиден и сумата по него не се възстановява! 

 

 

 

 

 

Топ цена 500.00 лв.

За ТА Имтур:

 • ТА Имтур
 • гр. София 1527, бул. Васил Левски № 140, офис № 2
 • Няма телефон за връзка...
 • Няма фиксирано работно време...

Подобни оферти