Посрещнете новата 2017 година в Ниш, Сърбия: 2 нощувки със закуски и 2 празнични вечери в Hotel Uni Elita Lux 3 *! За дете до 3 години - безплатно!

УСЛОВИЯ

Описание:

Посетете Сърбия и се настройте новогодишно с екскурзия до Ниш и почивка в хотел Uni Elita Lux 3 *+!

Само от Лъки Холидей!


Офертата включва:

 • Срещу един ваучер за един човек предплащате за:
 • 2 нощувки със закуски в Hotel Uni Elita Lux 3 *+
 • Новогодишна вечеря – богато меню (без ограничение на напитките) с музикална програма и много изненади
 • Реприза  – повторение на новогодишната вечер
 • Медицинска застраховка с асистанс на стойност 5 000 евро

Доплащания:

 • Транспорт с автобус – 30 лв.
 • Застраховка "Отмяна на пътуване"

УСЛОВИЯ НА ОФЕРТАТА:

 • Период на настаняване: 30.12.2016 - 02.01.2017
 • Ваучерът е валиден до 0.12.2016 г. за закупуване и сключване на договор в агенцията Лъки Холидей или на е-mail: office@luckyholiday.eu
 • Необходимо е преди да закупите Вашия ваучер да се свържете с агенцията за наличните свободни места за периода на пътуване
 • След като закупите Вашия ваучер е необходимо до 3 работни дни да сключите договор в офиса на агенцията
 • Необходимо е да представите разпечатан Вашия ваучер при сключване на договора
 • Адреси на офисите на агенция Лъки Холидей:
 • София, ул. "Удово" 5, 0887 260 535, 02/981 83 24
 • Хасково, бул. "Съединение" 2, 038 / 66 82 82
 • Всеки може да закупи неограничен брой ваучери за себе си или за подарък
 • От актуалната промоция може да се възползвате само чрез закупуване на ваучер от Deals.bg
 • Всички общи условия на Травел Дийлс ООД

ПРОГРАМА

1 ден - 31.12.2016 г. СОФИЯ – КАЛОТИНА - НИШ

Отпътуване от гр.София в 7:00 ч.,за Република Сърбия. Пристигане в гр. Ниш , третия по големина град в Сърбия. Настаняване в хотел 3* Кратка почивка. Посещение на хълма Чегар - Тук на мястото на прочутата битка на Първото сръбско въстание, има паметник в памет на смелите войници и техният командир Стефан Синделич. Първият паметник, който отбелязва мястото на смъртта му е направен във формата на малка пирамида от гранит. Днешният паметник във формата на кула, символизира военно укрепление и е издигнат за петдесетата годишнина от освобождението на Ниш, която е представена публично на 1 юни 1927. Панорамна и пешеходна обиколка на града. Свободно време в центъра за кафе и шопинг. Връщане в хотела. Лично време за почивка и подготовка за Новогодишната вечер. Празнична вечеря с богато меню, неограничен местен алкохол, жива музика и много изненади. Нощувка

2 ден - 01.01.2016 г. НИШ

Късна закуска. Посещение на Нишката крепост разположена на  брега на р. Нишава. Крепостта е обект от културното Световно наследство на ЮНЕСКО. Тя е една от най-големите и най-добре запазените  крепости в централната част на Балканите. Свободно време за кафе и шопинг в централната част на града. Прибиране в хотела. Свободно време за почивка. Реприза – така сърбите наричат първата вечер от Новата година. Повторение на новогодишното празненство с богато меню, неограничен местен алкохол, жива музика и още повече танци до зори. Нощувка.

3 ден - 02.01.2017 г. НИШ – ПИРОТ – СОФИЯ

Късна закуска. Отпътуване за гр. Пирот. Тук ще спрем за кратък отдих за кафе и шопинг. Пристигане в София привечер.

*****

Забележка:
Mинимален брой участници: 40.
Срок за уведомление при недостигнат минимален брой туристи: 7 дни преди датата на отпътуване.
Срокове за плащане: Капаро 50 % при сключване на договор за организирано пътуване.
Доплащане 20 дни преди датата на отпътуване.

Застраховка "Отмяна от пътуване": предоставяме възможност за сключване на допълнителна  застраховка "Отмяна на пътуване" по чл. 80, ал. 1, т.14 от Закона за туризма, покриваща разходите за анулиране на пътуването, за съкращаване и прекъсване на пътуването, поради здравословни причини на пътуващия, негови близки, неотложно явяване на дело, съкращаване от работа и др. Стойността на застраховката се изчислява на база крайна дължима сума по договора, като има значение и възрастта на Потребителя. В зависимост от възрастта на туриста стойността на застраховката е между 3% и 8% върху крайната дължима сума по договора за организирано пътуване.

*****

НЕОБХОДИМИ ДОКУМЕНТИ

Валиден задграничен паспорт с валидност мин. 3 месеца от датата на пътуване.

Ако детето пътува с единия или без родители, е необходимо нотариално заверено удостоверение оригинал и ксерокопие, че детето има право да излиза от страната + документ за самоличност на детето /задграничен паспорт или лична карта от 14 год.възраст/ + 2 копия от акта за раждане.

*****

Туроператор Лъки Холидей ЕООД притежава Удостоверение за регистрация 3968/ 28.01.2005г. Туроператор Лъки Холидей ЕООД има сключен договор по чл.97, ал.1 от ЗТ със 'Отговорност на Туроператора' с ЗАД  "Алианц България". Сертификатът към застрахователната полица е с номер 113160153830000008, гр. София.

*****

ВАЖНО! 
Може да се възползвате от актуалната промоция само чрез закупуване на ваучер от Диийлс.бг. Неизползван в срок ваучер се счита за невалиден и сумата по него не се възстановява!

 

 

 

Топ цена 355.00 лв.

За Туристическа агенция "Лъки Холидей":

Подобни оферти