Посрещнете Нова година в Сърбия, хотел Пашина чешма 4*, 2 нощувки със закуски, празнична вечеря, водач с "Мивеки Травел"

УСЛОВИЯ

Описание:

Ново място за Нова година! Вземете нашето новогодишно предложение! Посрещнете Нова година в Сърбия с "Мивеки Травел"


Офертата включва:

 • Срещу един ваучер предпащате: 2 нощувки със закуски в Пашина чешма в хотел 4*.
 • Празнична новогодишна вечеря с богато меню, местни напитки алкохолни и безалкохолни напитки без лимит и жива музика.
 • Разходка в Пирот.
 • Посещение на Ниш.
 • Посещение на Суковски манастир.
 • Водач от агенцията по време на пътуването.

Доплащания:

 • Транспорт с комфортен автобус в двете посоки - 30 лв. на човек в офиса на агенцията (по желание).

УСЛОВИЯ НА ОФЕРТАТА:

 • Дата на отпътуване 31.12.2015 г.
 • Ваучерът е валиден от 22.10.2015 г. до 18.11.2015 г. за закупуване и сключване на договор с агенцията.
 • Необходимо е сключване на договор в офиса на "Мивеки Травел" веднага след закупуване на ваучера.
 • Агенцията си запазва правото да промени последователността на изпълнение на програмата.
 • Всеки може да закупи неограничен брой ваучери за себе си или за подарък.
 • Всички общи условия на Deals.bg
 • Остатъкът от сумата се доплаща на място в хотела, в деня на настаняване.

Програма:

1 ден - 31.12.2015 
Отпътуване от София 8.00 ч. Разходка в централната част на град Пирот. Калето, Пиротския пазар. Свободно време за обяд и покупки. Първото споменаване на Пирот е от 2-ри век, когато на мястото на днешния град е изградена римската станция Turres или Mutatio Turres. През 9-и век районът е включен в състава на българската държава и споделя нейната съдба до падането ѝ под византийско и османско владичество. По време на Възраждането градът е един от центровете на българската църковно-просветна борба. При основаването на Българската екзархия градът е център на Нишавската епархия, която включва Пирот и Трън. Отпътуване за нашия хотел в Пашина чешма. Настаняване в хотел 4*. Нощувка.

ТЪРЖЕСТВЕНА НОВОГОДИШНА  ГАЛА ВЕЧЕРЯ с ЖИВА МУЗИКА! Богата вечеря, алкохолни напитки без лимит, танци.  Сръбска музика!  Незабравима и весела шоу програма!

 2 ден - 01.01.2016
Късна закуска. Отпътуване за Ниш - древният Наисус, където e роден император Константин Велики. Пешеходна разходка в центъра на Ниш: площад Крал Милан, паметникът на Александър Караджорджевич, Чаирската чешма, сградата на Кметството, построена за седалище на Народната банка; Нишката Крепост, разположена край река Нишава, изградена през 1723 г., на мястото на която се е намирало първото римско укрепление под името Найсус.Свободно време. Нощувка.

3 ден - 02.01.2016
Закуска. Отпътуване за България. Посещение на Суковския манастир, който  се намира на 18 километра източно от град Пирот, на десния бряг на река Ерма край едноименното село Суково. Датата на изграждането на манастира и ктиторите му не са известни. От малкото запазени сведения се знае, че е разрушаван няколко пъти, и че е бил изписан в 1606 година. Църквата, посветена на Успение Богородично, е построена в 1857 година. Легендата гласи, че е издигната от Сали бей от Пирот върху основите на стара църква в знак на благодарност за оздравяването на сина си Емин. Най-забележителна е фреската на Св. Богоридица - Утешителка, изобразена с ангелски крила. Източната стена на входа на храма е изписана със забележителната голяма сцена "Битката между доброто и злото". Заедно с обичайните канонични образи присъства лика на дявола, а св. Христофор е изобразен с кучешка глава.  Престой  45-50 минути. Пристигане в София вечерта. 

За хотела:
Комплексът се простира на площ от 85 хектара, а само сградата на хотела се помещава над 17000 квадратни метра. Хотелът предлага уникална атмосфера, отлично обслужване, гостоприемство, комфорт. За ваше удобство хотелът разполага с Рум сервис, 2 футболни игрища, безжичен интернет. Подходящ за почивка или за семейни събирания, спортни мероприятия, тържества.

Всички стаи и апартаменти са изключително удобни и с модерен интериор. Те се характеризират с една забележителна атмосфера и разполагат с всички необходими устройства за нуждите на хора от бизнеса, както и семействата с деца и спортисти. Всички помещения за настаняване са климатизирани, с централна климатична система, а също така са оборудвани с интелигентна система за контрол стая. Паркинг е осигурен за всички гости. Всички двойни стаи, както и семейна стая, имат възможност за добавяне на допълнителни легла.

****

Туроператор ЕТ"Мивеки - Благой Калъмбов" е застрахован по смисъла на чл. 42 от Закона за Туризма в застрахователна компания  ЗД "Бул Инс" АД.

Важно! От актуалната промоция може да се възползвате само чрез закупуване на ваучер от нашата страница.

Важно! Използваните снимки, изобразжения и картинки са предоставени от доставичка на настоящата промоция.

-19% 311.00 лв. 250.00 лв.

За ЕТ"Мивеки - Благой Калъмбов":

Подобни оферти