Нова година 2017 в кк Върнячка баня, Сърбия! 3 нощувки със закуски и 2 вечери в хотел 3* по избор, транспорт и програма

избери вариант
УСЛОВИЯ

Описание:

Посрещнете Новата 2017-та година в курорта Върнячка баня, Сърбия!

Предложение на Бамби М Тур!


Офертата включва:

 • Срещу един ваучер на човек при двойно настаняване предплащате 60 лв. за:
 • Транспорт с лицензиран автобус
 • 3 нощувки със закуски на човек в двойна стая в хотел по избор - "Пасаж" 3* или "Бели Бор" 3*
 • 1 стандартна вечеря на блок маса
 • 1 празнична вечеря на 01.01. с жива музика, богато меню и неограничено количество алкохолни и безалкохолни напитки
 • Представител на фирмата, придружаващ групата
 • Екскурзоводско обслужване по целия маршрут
 • Медицинска застраховка с асистънс с покритие 5000 евро в ЗАД Армеец
 • Останалата сума от пакета доплащате към туоператора при подписване на договора си или в срок по уговорка
 • Отстъпка за пътуващи със собствен транспорт - 20 лв. на човек от пакетната цена, след уговорка с туроператора

Доплащания:

 • Празнична Новогодишна вечеря с жива музика, богато меню и неограничено количество алкохолни и безалкохолни напитки /заплаща се към туроператора/ – 70 лева
 • Входни такси и билети за забележителностите по програмата
 • Доплащане към медицинската застраховка: от 65 до 70г. - 3 лева; от 71 до 75г. – 5 лева; от 76 до 80г. – 9 лева. Туристи над 80г. не се застраховат
 • Екскурзия до град Кралево и манастирите Жича и Любостиня – 12 евро (при 25 души, заявява се предварително)
 • Спа център – 6 евро
 • Доплащане за транспорт в двете посоки (при минимум 10 човека) от: Варна - 50 лв.; Шумен и Разград – 45 лв.; Русе и Бяла – 35 лв.; Плевен – 30 лв.

УСЛОВИЯ НА ОФЕРТАТА:

 • Дати на пътуване: 30.12.2016 - 02.01.2017г.
 • Ваучерът са валиден до 30.11. за сключване на договор с Бамби М Тур
 • След закупуване на ваучер, в 2-дневен срок, трябва да сключите договора си в офиса на туроператора или по е-мейл: bmtur@abv.bg
 • От промоционалната цена можете да се възползвате само с ваучер от Deals.bg
 • Всички общи условия на Deals.bg

Програма:

1 ДЕН 30.12.2016 /СОФИЯ КПП КАЛОТИНА - КРУШЕВАЦ– ВЪРНЯЧКА БАНЯ/
Възможност за отпътуване от маршрут ВАРНА, ШУМЕН, РАЗГРАД, РУСЕ, БЯЛА,ПЛЕВЕН – с предварително запитване)
Отпътуване от СОФИЯ в 07.00 часа от паркинга на стадион “В.Левски”. Пътуване по маршрут: София – ГКПП Калотина – Пирот – Крушевац - Върнячка баня.
Пристигане в град Крушевац, който през 1387г. е бил столица на владенията на сръбския княз Лазар. Туристически тур с местен екскурзовод: централният площад с паметника на героите от битката на Косово поле през 1389 г., Църквата "Св.Георги", Археологическия парк “Лазарев град” с останките от средновековна крепост Донжон кула, паметниците на Филип Вишнич – слепият гуслар-поет и Св. Княз Лазар, един от най-почитаните сръбски светци. Посещение на цървата „Лазарица”, изградена в периода 1378-1380 от княз Лазар. Архитектурният й стил е типично моравски, следвайки в екстериора византийската традиция, в редуваща се последователност от дялани камъни и 3 реда от червена тухла. Посещение на Залата с уникалните исторически мозайки. Свободно време за пазар и разглеждания.
Отпътуване за Върнячка баня. Той е Курортен комплекс с най-добра балнеологична слава и най-стари традиции в съседна Сърбия. Разполага със седем минерални извора, четири от които се използват за здравна терапия, а водата от останалите три се бутилира. “Топла вода” е най-старият и най-известен извор. Археологическите находки доказват, че е използван още по римско време от I до IVв. Температурата на водата е уеднаквена с температурата на човешкото тяло – 36.5 градуса по целзий. Друг топъл извор е “Йезеро”, докато “Снежник” и “Слатина” са студени извори. Водата от тези извори помага при лечение и профилактика на диабет, заболявания на черния дроб, много болести на храносмилателните органи, гинекологични проблеми.
Настаняване в хотел. Почивка. Туристически тур на курорта с местен екскурзовод. Свободно време за използване активите на СПА център . Вечеря. Нощувка.

2 ДЕН 31.12.2016 /ВЪРНЯЧКА БАНЯ – КРАЛЕВО* – МАНАСТИР ЖИЧА* – МАНАСТИР ЛЮБОСТИНЯ* – ВЪРНЯЧКА БАНЯ/
Закуска. Свободно време във Върнячка баня. По желание полудневна екскурзия до Кралево и манастирите Жича и Любостиня (с допълнително заплащане).
Днешното си име град Кралево носи от 1882г., когато в близкия манастир Жича е коронован крал Милан I /един от сръбските владетели/. Разходка в центъра на града.
Посещение за манастира Жича – “Кралския храм” построен от тухла и камък. Една от най-големите светини на сръбския народ е дарение от Стефан Първовенчани, първият крал на покръстената средновековна сръбска държава., коронясан в този манастир през 1217г. Жича е построена като манастирски комплекс, център на Сръбската архиепископия и място, в което биват посвещавани църковните старейшини и владетелите. От някогашната сграда днес са запазени църквата Св.Спас и малката църква Св.Петър и Павел, докато останалите сгради са сравнително нови.
Отпътуване за манастира Любостиня, намиращ се в южно–централния регион на Сърбия, в долината на река Любостиня, близо до град Тръстеник. Съществува легенда за него, че е открит от княз Лазар Храбелянович и княгиня Милица през 1388 година. След битката на Косово поле, когато княз Лазар бил убит, Милица станала монахиня там. В архитектурно отношение храмът е посветен на църквата ''Успение на Света Богородица'', принадлежаща към училище Морава. Манастирът е известен с богатия си и пищен екстериор, с изваяни прозорци и розети. Връщане в хотела във Върнячка баня. Свободно време за ползване на СПА активите. Празнична Вечеря. Нощувка.

3 ДЕН 01.01.2017/ВЪРНЯЧКА БАНЯ/
Късна закуска. Свободно време за ползване услугите на хотела. По желание традиционна сурвакарска обиколка като част от сръбския фолклор. Вечеря. Нощувка.

4 ДЕН 02.01.2017/ ВЪРНЯЧКА БАНЯ – НИШ – СУКОВСКИ МАНАСТИР - СОФИЯ/
Закуска. Отпътуване за град Ниш – разположен на брега на река Нишава: разглеждане на площадът на Освобождението, в центъра на който е Паметникът на освободителите на града, издигнат през 1936 г. , сградата на Кметството, построена за седалище на Народната банка, Националният театър, Крепостта от 18 век, на мястото на която се е намирало първото римско укрепление под името Найсус, дворецът “Бановина”, построен през 1886 г. като административна сграда и полицейски участък, а днес е седалище на Нишкия университет. Свободно време. Продължаване по пътя за България. Посещение на Суковски манастир – от бившите Западни Български покрайнини. Пристигане в София вечерта.

Агенцията си запазва правото за промени в последователността на изпълнение на програмата.

НЕОБХОДИМИ ДОКУМЕНТИ: 

Изисква се валидна лична карта. За деца под 18 г., непридружавани от единия или и от двамата родители – нотариално заведена декларация от липсващия родител с разрешение за пътуване на детето им в чужбина, както и паспорт или лична карта.
Няма визови, медицински и санитарни изисквания.

Туроператорът сключва застраховка „медицински разходи при болест и злополука на туриста“ при застрахователен брокер „Юнайтед Брокер”.
Можете да доплатите по желание за сключване на застраховка „Отказ от пътуване“.

Туроператор Бамби М Тур има Удостоверение за регистрация за туристическа дейност РК-01-7307/03.09.2014г и сключена застраховка „Отговорност на туроператора“ застр.полица N 13160153070000033, валидна до 04.12.2016г. при ЗАД Алианц България.

ВАЖНО!
Можете да се възползвате от актуалната промоция само чрез закупуване на ваучер от Deals.bg. Неизползван в срок ваучер се счита за невалиден и сумата по него не се възстановява!

Топ цена 289.00 лв.

За Бамби М Тур:

 • Бамби М Тур
 • гр. София, бул. Г.С. Раковски 125
 • 0894 416 277
 • Няма фиксирано работно време...

Подобни оферти