Оформете тялото си и премахнете неприятния целулит с велашейп процедура в студио Матини Слим, Варна

УСЛОВИЯ

Описание:

Върнете красотата на тялото си! Премахнете целулита в студио Матини Слим!

 


Офертата включва:

  • Велашейп в студио Матини Слим, Варна

УСЛОВИЯ НА ОФЕРТАТА:

  • Ваучерът е валиден до 29.02.2016 г.
  • Необходимо е предварително записване на час на телефон: 0898 32 08 70.
  • При неявяване в записан от клиента час, ваучерът се анулира и сумата по него не се възстановява.
  • При закъснение за записан час повече от 20 минути, часът се губи и сумата по ваучер не се възстановява.
  • Всеки може да закупи неограничен брой ваучери.
  • От актуалната промоция може да се възползвате само чрез закупуване на ваучер от Deals.bg
  • Всички условия на Дийлс БГ.

LPG е система, която използва механичен метод за терапевтиране на целулит, отоци, венозна недостатъчност и борба със затлъстяването, призната от Американската администрация за храните и лекарствата. LPG е медицинска, неинвазивна техника, чиито ефект е доказан с клинични наблюдения проведени в престижни световни университети. Tехниката е разработена във Франция и към настоящия момент има повече от 20-годишна история.

 
Първоначално е използвана за третиране на изгаряния. Отбелязан е ефект върху целулита и намаляване на затлъстяването на третираните области, което поставя начало на изследванията в тази област. Като методика се осъществява със специален уред, който раздвижва тъканите чрез система от въртящи се валяци. Те предизвикват регулиран вакуум, повдигащ и засмукващ кожата, като по този начин я подлагат на енергична гимнастика.
 
Основната цел е да се разбият мастните натрупвания, да се засили венозната и лимфната циркулация, да се подобри метаболизма на кожата, а това да доведе до резултат на възстановена съединителна тъкан.
 
Методът се прилага успешно при: наднормено тегло; отпусната кожа; възстановяване след бременост; оточни крака; лимфедем; лениви черва; локализирани мазнини; венозна недостатъчност; белези; изгаряния; в спортната медицина; във физиотерапията.
 
Ето и малка част от показанията на апаратурата: намалява мастните натрупвания; поддържа качеството на живот; тренира и възстановявя кожата; елиминира токсините в третираните области; насища с кислород и раздвижва съдовете; стимулира клетъчния обмен; мобилизира и изглажда съединителната тъкан; усилва кръвния поток; стимулира венозната и лимфната система; способства за раздвижване на мускулите в дълбочина; способства за намаляване на болки появяващи се след натоварване, контракции след спортни увреждания, както и възстановяване след травми, разтеглени мускули и сухожилия.
 
LPG е не само метод за лечение на затлъстяване. Той е и метод за възстановителна физиотерапия след спортни и др. травми, заболявания на опорно-двигателния апарат, а също така играе роля на пасивна гимнастика чрез поредица от мускулно изграждащи упражнения върху масата за масаж. Провеждат се минимум 14 процедури – 2 седмично третиране – с продължителност на една процедура – 35 мин. При по-тежките случаи процедурите могат да бъдат, колкото е необходимо повече. След постигането на желания резултат се препоръчват поддържащи процедури през определен интервал от време.
 
Процедурите са приятни, имат определено тонизиращ ефект, без странични отрицателни последици. Трябва да се подчертае изключително естествената същност на метода - организмът сам да привикне към разграждане на излишните масти и токсини.

 

 

Защо LCR-02-01? 

   • Естетичен медицински апарат № 1 в САЩ за 2014 година

   • Безоперационна алтернатива на липосукцията и лифтинг операците 

   • Намалява целулита след първия сеанс с 34% и състоянието на стриите с 19%

   • Единствен по рода си апарат в България 

   • Одобрен е от FDA (Американската федерация за контрол на храните и лекарствата) като единственото безопасно медицинско решение за корекция на фигурата. 

   

Оптималните резултати от процедурите се наблюдават в периода между 6-8 седмици от началото на терапията. Въпреки това, още след първата процедура ще забележите значително подобряване на вида на третираните зони.

*****

Предоставено от студио Матини Слим:

Ние от Студио Матини Слим сме екип от професионалисти, добре запознати с прилагането на алтернативната медицина, медицинската козметика, както и науките за правилно и здравословно хранене. Повече от 4 години сме на пазара във Варна. За това време сме се доказали и утвърдили катостудио-кабинет едно от най-добрите студия, предлагащи алтернативна медицина и висококачествени медицински и козметични услуги. В историята на нашата практика можем да се похвалим с повече от 5000 доволни клиенти, а качеството на предоставяната услуга, както и удовлетвореността на нашите клиенти оказаха благоприятна среда за нашето разширяване и превръщането ни в лидер на пазара.

     През тези 4 години Ние израствахме заедно с Вас, за да можем постоянно да отговаряме на Вашите нужди от качествени услуги на добри цени. Така към днешна дата можем да се похвалим с разнообразие от предоставяни услуги, както и с тяхното високо качество, съчетано с висок професионализъм на нашия екип. Не на последно място по важност е медицинското образование и високата професионална култура на обслужващия персонал.

     И докато други инвестират в лъскави витрини и празни обещания, ние се насочваме към качествена и високоефективна апаратура. Към момента разполагаме с единствения по рода си апарат 4 в 1 не само във Варна, но и в цяла България, съчетаващ в себе си висока ефективност в постигането на най-добри резултати за най-кратко време, този апарат е последна дума на техниката.kabinet-matini 2

Ето и още няколко характеристика на нашата апаратура:

   • Естетичен апарат № 1 за 2014 г. в Щатите в борбата за моделиранe на перфекно тяло без целулит, загубата на тонус и кожа без бръчки. 

   • Безоперационна алтернатива на липосукцията и лифтинг операциите.

   • Намалява целулита след първия сеанс с 34%,  но и с всеки следващ отново моделира фигурата, подмладява и стяга кожата.

   • Подобрение състоянието на стриите.

   • Намалява бръчките след първия сеанс с 27%,  но и с всеки следващ сеанс отново моделира лицевия контур, подмладява и стяга кожата на шията и деколтето.

   • Одобрен е от FDA (Американската федерация за контрол на храните и лекарствата) като единственото безопасно медицинско решение за корекция на фигурата. 

    Оптималните резултати от процедурите се наблюдават в периода между 6-8 седмици от началото на терапията. Въпреки това, още след първата процедура ще забележите значително подобряване на вида и усета на третираните зони – кожата става по-стегната, гладка и мека.

        При нас медицинската насоченост към проблема е много важна. Вярваме, че за воденето на здравословен начин на живот и поддържането на добра фигура не са нужни глад и лекарства. Екипът на студиото се ръководи от медицински лица с висока степен на специализация именно в науки като броматология - наука за правилното хранене, козметика, хомеопатия, ботаника, фармакология и фармакогнозия. Персоналът ни разполага с високи медицински познания и е преминал съответното обучение за работа с нашата козметична и медицинска апаратура.

     От нас може да очаквате професионално отношение и съвети в борбата със затлъстяването, медицинските и козметични проблеми. Нашата цел е да Ви помогнем да изваяте и запазите добрата си фигура. Стремим се да изградите правилни хранителни навици и да поддържате теглото си без глад и диети.

        Ние Ви даваме не само пълна и изчерпателна информация към кои храни сте толерантни, но ви изготвяме най-подходящият за Вас хранителен план. Не само това! Можем да сме Ви от помощ при диагностиката и лечението на различни заболявания. Да сме до Вас, когато искате да подобрите здравето и красотата си, да се почувствате отпочинали, отново тонизирани, млади и красиви.

 
*****

ВАЖНО! 
Може да се възползвате от актуалната промоция само чрез закупуване на ваучер от Диийлс.бг. Неизползван в срок ваучер се счита за невалиден и сумата по него не се възстановява! Ако имате въпроси или препоръки, моля свържете се с нас на тел. 02/985 4000 или ни пишете на info@deals.bg.

 

 

 

-50% 29.90 лв. 14.90 лв.

За Студио Матини Слим: