УСЛОВИЯ

Описание:

Започнете да учите немски език сега! 

С предложението на www.onlexpa.com имате възможност да го направите у дома, докато сте се настанили удобно пред компютъра, в уюта на своя дом! 

Ще стартирате от началото, ще имате възможност да тествате вашите умения, а накрая ще получите удостоверение!  

Обучението ще става по един изключително интересен и иновативен начин!

Как? Разберете сами! 


Офертата включва:

 • Двумесечен онлайн курс по немски език за начинаещи.
 • Уроците се публикуват в продължение на 8 седмици на нашата специална платформа в секция Online Курс в сайта ни www.onlexpa.com.
 • Всеки преминал курса ще получи Удостоверение.
 • IQ теста можете да направите от първия ден на активиране на профила ви от нашата специална платформа в секция Online Курс + IQ Тест.

УСЛОВИЯ НА ОФЕРТАТА:

 • Ваучерът трябва да се активира до 31.07.2016 г. в системата на onlexpa.com.
 • След закупуване на ваучера е необходимо да се регистрирате в www.onlexpa.com, да изберете "Online курс по немски език". Въведете номера на ваучера си в полето "Ваучер" и задължително неговия "Секретен Номер". След проверка ще бъдете активирани в рамките на 6 работни часа. В първия ден на активиране на вашия профил, ще получите достъп до първия урок.
 • Системата остава на ваше разположение неограничен период от време.
 • Можете да закупите неограничен брой ваучери за себе си или за подарък.
 • От актуалната промоция може да се възползвате само чрез закупуване на ваучер от Deals.bg.
 • Всички общи условия на Deals.bg.

Допълнителна информация:

www.onlexpa.com предлага на Вашето внимание курс по немски език за начинаещи! 

Всяка следваща седмица ще ви се публикува нова лекция. Лекциите се състоят както от текстови, така и от аудио материали.

Ще стартирате от началото, ще имате възможност да проверявате своите умения, чрез тестове.

Материалите остават на ваше разположение за следене от нашата платформа, дори и след като всички уроци ви се активират.

Немският език е популярен сред около 100 милиона души, говорещи го като роден език и е един от основните световни езици, както и най-разпространеният роден език в Европейския съюз.

Немският език се говори главно в Германия, Австрия, основната част от Швейцария, Лихтенщайн, Люксембург, Южен Тирол в Италия, части от Белгия и Дания, части от Румъния в определени области на Русия, Аржентина и Бразилия !

Какво предлагаме?

www.onlexpa.com предлага на вашето внимание изключително интересен и иновативен начин да започнете обучението си по Немски език. Този Online Курс има за цел да ви направим Немския език интересен. Чувствали ли сте неудобство от незнанието на някои думи и изречения употребявани от вашите приятели и близки ? Този курс е точно за вас. Ние ще ви дадем всички необходими начални знания, които биха ви помогнали в тези ситуации. Нашата цел също така е и да направим целия процес интересен и да се обучавате с желание.

Но запомнете, от вас зависи дали ще усвоите това, което ще ви представим, изисква се да отделите малко време и да се завладеете от желанието да го научите. При възникнал въпрос, ще ви бъде подробно отговорено.

И всичко това ще става по един изключително интересен и иновативен начин. Ще можете да следите всичко и няма да се притеснявате от това, че може да изпуснете нещо, защото ще имате възможност в удобно за вас време в уюта на своя дом да се наслаждавате на материалите ни, до които ще имате достъп от нашата специална платформа в скеция Online Курс в сайта www.onlexpa.com

Уроците се публикуват в продължение на 8 седмици на нашата специална платформа в секция Online Курс в сайта ни www.onlexpa.com Всяка следваща седмица ще ви се публикува нова лекция. Лекциите се състоят както от Текстови така и от аудио материали !

Възможност за пряка комуникация по имейл при възникнал въпрос.

***** 

ВАЖНО!
Може да се възползвате от актуалната промоция само чрез закупуване на ваучер от Deals.bg. Неизползван в срок ваучер се счита за невалиден и сумата по него не се възстановява!

 • 1
  Maртин Райчинов от 04.08.2016 г. 10:22

  Не е въведен коментар.

Топ цена 29.90 лв.

За Lex Partners:

 • Lex Partners
 • гр. София
 • 0884 65 10 68
 • Няма фиксирано работно време...

Подобни оферти