УСЛОВИЯ

Описание:

С това предложение от www.onlexpa.com Ви даваме всички отговори за може би двете най-интересни теми в нашето съвремеие - Сексът и Парите!

Възползвайте се от предложението на www.onlexpa.com, с което имате възможността в удобно за Вас време в уюта на своя дом да разширявате своите знания с онлайн материалите ни!


Офертата включва:

 • 4 седмици курс по сексология и онлайн бизнес курс на www.onlexpa.com + IQ тест

УСЛОВИЯ НА ОФЕРТАТА:

 • Ваучерът е валиден до 10.09.2016г. за активиране на ваучера в системата на www.onlexpa.com
 • След закупуване на ваучера е необходимо: 1. Да се регистрирате в www.onlexpa.com; 2. Изберете Online Курс по Сексология 3. Въведете номера на Ваучера си в полето Ваучер и задължително вашия Секретен Номер.; 4.След проверка ще бъдете активирани в рамките на 6 работни часа; 4. В първия ден на активиране на Вашия профил ще получите достъп до първия урок
 • Всяка седмица в продължение на 2 месеца ще Ви се активира нов модул
 • Материалите остават на Ваше разположение за следене от нашата платформа дори и след като всички уроци Ви се активират
 • За технически въпроси: 0886 473 819
 • Всеки може да закупи неограничен брой ваучери за себе си и за подарък
 • От актуалната промоция може да се възползвате само чрез закупуване на ваучер от Deals.bg
 • Всички общи условия на Deals.bg

Добре дошли при нас! 

Приятели, замисляли ли сте се къде живеете? Кое е най-важното във вашия живот! Нима има нещо по-важно от хората, с които общуваме ?

Всички сме свързани в един удивителен свят от взаимоотношения, които създаваме с околните. Нашето благополучие, щастие, любов, тъга, радости, успехи, падения, възходи ... всичко е обвързано с околните човешки същества. Човекът е една уникална система, която действа по еднотипен начин. Разберете как работи тази система и вие ще сте няколко крачки пред останалите!

С нашия Online Бизнес Курс - Езикът на тялото ще получите интересна информация за бизнес процесите, за начините на общуване, за парите и отношенията като цяло. С този курс ти предлагаме най-полезните съставки за живота, които биха го изградили по изключителен начин и то в удобно за теб време – Online, в уюта на твоя дом.

В нашия Online Курс по Сексология провеждащ се в сайта - www.onlexpa.com ще ви разкрием много тайни и техники, които биха ви помогнали в общуването както с вашия партньор, така и с хората като цяло. Надяваме се при нас да намерите липсващите части от пъзела на вашите сексуални, духовни и любовни отношения! 

Ще се запознаем с различията между мъжа и жената. Ще направим нова крачка в разбирането на противоположния пол. 

Запомнете обаче, че само и единствено от вас зависи Всичко!!! В Online Курса ни ще говорим за секс и ще обхванем широк кръг от теми, свързани със секса, но в началото на нашия Online Курс ще започнем с най-важното – Любовта, защото без нея каквото и да знаете за секса, няма да има никакво значение!

След втори и трети Урок, ще имате възможност да направите тестове, свързани с вашата сексуалност.

 ****

ВАЖНО!

Може да се възползвате от актуалната промоция само чрез закупуване на ваучер от Deals.bg. Неизползван в срок ваучер се счита за невалиден и сумата по него не се възстановява!

-90% 200.00 лв. 19.90 лв.

За Lex Partners:

 • Lex Partners
 • гр. София
 • 0884 65 10 68
 • Няма фиксирано работно време...

Подобни оферти