Онлайн курс за работа с Word и сертификат за завършено обучение от учебен център Асториа Груп!

УСЛОВИЯ

Описание:

Започнете своя курс в учебен център Асториа Груп


Офертата включва:

 • Онлайн курс за работа с Word
 • Обучението е създадено от 28 модула и 61 урока
 • В края на обучението се полага тест и се издава сертификат от учебен център Асториа Груп

УСЛОВИЯ НА ОФЕРТАТА:

 • Валидност на ваучера: до 10.07.2016
 • С предварително записване, на e-mail: astoria_group@abv.bg, като посочите номер и секретен код на ваучера, както и телефон за връзка. В рамките на същия работен ден ще ви бъде изпратен код за достъп до платформата
 • Един ваучер е за един човек
 • От актуалната промоция можете да се възползвате единствено чрез закупуване на ваучер от Deals.bg
 • Всички общи условия на Deals.bg

Повече за курса:

Този курс включва в себе си цялостната употреба на Word. Използваме програмата за текстообработка, за създаване, редактиране и печат на различни по вид текстове, молби, предложения, информационни рекламни материали, доклади, реферати и много други. Целите на този курс са да можем да изразим идеите си по ясно като използваме различни функции с цел подчертаване на главната информация в документите. · Прилагаме похвати като образи и картинки, диаграми, контраст на цветовете, размера и подчертаването на символите. · Веднъж написан всеки документ може да се използва многократно цял или части от него. · Ако сгрешим на хартия документа става невалиден или нечетлив докато на компютърът можем да правим промени и накрая като получим желания вид да го отпечатаме. · Не е необходимо да пишем всичко отново само за да направим промени от няколко думи. · В електронен вид документите заемат много по малко място и за секунди можем да намерим търсения документ по параметри свързани с документа. На края на курса сами ще можете да боравите с всички функции на Word и ще бъдете удивени колко много време и пари спестява тази програма. 

******

Езиков център Асториа Груп е ориентиран изцяло към подобряване на предлаганите на пазара услуги. Знаят колко е ценно времето ви и се стремят да го оползотворят! Екипът е съставен изцяло от млади и мотивирани специалисти, устремени към вашия успех.

Учебният план включва интересни и вълнуващи проекти, които ще спомогнат за подобряване и развиване на способностите ви. Насочени са към индивидуалните нужди на всеки клиент.

В предстоящия курс се комбинират два от доказалите се за най - успешни методи за изучаване на език – комбинация от групово обучение, в което ръководени от водещи преподаватели, курсистите прекрачват езиковата бариера, надграждат своите езикови компетенции и онлайн  обучение, което елиминира нуждата от закупуване на допълнителни материали за самоподготовка, затвърждава преминатия по време на груповите обучения материал и активизира дългосрочната памет на обучаващия се.

***** 

ВАЖНО! 

Може да се възползвате от актуалната промоция само чрез закупуване на ваучер от Диийлс.бг. Неизползван в срок ваучер се счита за невалиден и сумата по него не се възстановява!

 

 • 2
  Стоян Димов от 10.07.2016 г. 13:53

  Не е въведен коментар.

 • 1
  Мария Пашева от 16.08.2016 г. 19:24

  Доволна съм

-95% 210.00 лв. 9.90 лв.

За Езиков център Асториа Груп:

Подобни оферти