Гледайте новия спектакъл на Димитър Бакалов "Преди и сега", 26.11. от 19ч в зала Европа на Фестивалния комплекс, Варна

УСЛОВИЯ

Описание:

След изключително успешната премиера на третата част - "Преди и сега” от забавната поредица, включваща “В защита на пещерния човек” и  “Шегите, които Бог си прави”, Ви каним и вие да се потопите в забавния поглед към живота на Димитър Бакалов.
 

“Преди и сега”

АВТОРСКИ СПЕКТАКЪЛ НА ДИМИТЪР БАКАЛОВ

Ето някои коментари на зрители от премиерата:
 
Анна Великова: Беше хубаво... надмина очакванията ми. Първата и втората част бяха супер, но и тази не отстъпва.
 
Тони: Забавна, много свежа и разтоварваща поредна постановка на Димитър Бакалов. За пореден път ни показа забавната страна на нещата от живота :)
 
Цветанка Димитрова: Великолепна постановка, а Димитър Бакалов беше фантастичен, бих го гледала отново!

Офертата включва:

 • Срещу 1 ваучер получавате 1 билет за представлението ''Преди и сега'' на 26.11., от 19ч.
 • Местата са на редове 7, 8, 9 и 10-ти,
 • Представлението е препоръчително за възрастна аудитория.
 • Задължително е да имате отпечатан ваучер за касата на Зала ''Европа''

УСЛОВИЯ НА ОФЕРТАТА:

 • Ваучерът е валиден до 26.11.2015г., до 18.30ч след това става невалиден.
 • Всеки може да закупи неограничен брой ваучери за себе си или за подарък.
 • От актуалната промоция можете да се възползвате единствено чрез закупуване на ваучер от Deals.bg.
 • Всички общи условия на Deals.bg.

Димитър Бакалов – 3 

Преди и сега

         Вашият симпатичен домакин и вече приятел - Митко, отново ви е приготвил две супени лъжици самоирония, щипка тъга, смях на корем и добро настроение по всеки вкус. Този път ще ви преведе през забавните промени, които всеки един от нас преживява през различните фази от живота си.  Ще разберете как приемаме физическите изменения, и дали всъщност духовните не са по-стряскащи. Как възприемаме спортуването в различните възрасти, какво са задръстванията за съвременния човек, защо се хвалим, когато се налага да станем болезнено рано на следващата сутрин и какви са различните фази на съжителството с партнора ви. Случките, за които Митко ви разказва са близки на всеки, но погледнати от абсурдната страна, и именно затова толкова завладяващо весели, но и по свой начин мъдри, проникновени и понякога малко тъжни.

         Както винаги той ще се превъплъти във всички персонажи – на амбициозния спортист, на различните видове пияници, на зъболекаря и неговата жертва, на 4 годишния Тошко, който тормози всички в самолета, дори на надуваема кукла от секс- шоп. И както и в предишните спектакли, това е страхотна предпоставка за еднo извънредно забавнo, но и трогващo представление. 

* * *

Важно! От актуалната промоция може да се възползвате САМО чрез закупуване на ваучер от Deals.bg. Неизползван в срок ваучер се счита за НЕВАЛИДЕН и сумата по него не се възстановява. Ако имате въпроси или препоръки, моля свържете се с нас на тел. 02/985 4000 или ни пишете на info@deals.bg. Използваните снимки, изобразжения и картинки са предоставени от партньора по сделката.

 • 2
  Kalina Zapryanova от 28.11.2015 г. 20:04

  Страхотна забава е това представление! Препоръчвам!

 • 1
  Даниела Жечева от 28.11.2015 г. 11:30

  Изключително приятно и бих казала и полезно посещение на спектакъла.Разтоварва и обогатява.....Препоръчвам, Ви постановките на Д. Бакалов.

-40% 20.00 лв. 12.00 лв.

За “Страйп Медиа” ЕООД във Варна:

Подобни оферти