Ужасно смешна комедия по братя Макс! Гледайте "Паника в хотела" на 20.11., 19ч., Открита сцена "Сълза и смях", 1 билет!

УСЛОВИЯ

Описание:

Гледайте една прекрасна комедия, чийто първообраз е едноименният филм на братя Макс!
За да избере за театрална адаптация това заглавие, Вельо Горанов е провокиран от брилянтните гекове на Бъстър Китън и от самия сюжет. 

ПАНИКА В ХОТЕЛА
от Джон Мърей и Алън Борез

Превод: Банко Банков
Сценичен вариант: Вельо Горанов
Постановка и сценография: Вельо Горанов
Костюми: Боряна Горанова
Музикално оформление: Радостин Робев

Участват: Красимир Куцупаров, Николай Стоянов, Петър Райжеков, Николай Тодоров, Анна Петрова, Сашка Братанова, Таня Кожухарова, Цветан Стефчов, Микаела Стоименова, Емил Марков, Жанет Миовска, Никоела Попова, Боряна Горанова и Вельо Горанов.


Офертата включва:

 • 1 билет на касата на сцена "Сълза и смях" за ''Паника в хотела'' на 20.11. от 19 ч.
 • Местата са на 7, 8 и 9 ред.
 • Забележка: задължително е да носите разпечатан ваучер на място на касата на театъра.
 • Повече информация можете да намерите в ''Детайли''.

УСЛОВИЯ НА ОФЕРТАТА:

 • Ваучерът е валиден до 20.11.2015 г., до 18.30 ч., след тази дата става невалиден.
 • Всеки може да закупи неограничен брой ваучери за себе си или за подарък.
 • От актулната промоция можете да се възползвате единствено чрез закупуването на ваучер от Deals.bg.
 • Всички общи условия на Deals.bg.

ПАНИКА В ХОТЕЛА е една ужасно смешна комедия с участието на цялата трупа на театър "Сълза и Смях", брилянтно написана от Джон Мърей и Алън Борез.

В един хотел успява да се настани театрална трупа, която готви своя нов спектакъл. Въпреки че сметката им възлиза на умопомрачителните 24 000 евро, никой от администрацията не успява да ги изгони. И като за капак на всичко те успяват не само да преобразуват балната зала в театър, но и да осъществят на нея своята премиера.
С това заглавие мениджърът на новосъздаденото сдружение „Сълза и смях- 2009" Петър Райжеков може би иска да подскаже на младите актьори, назначени в театъра преди няколко месеца, какво ги очаква в храма на Мелпомена, който гальовно сме кръстили ТЕАТЪР.

За театъра:

Народно читалище „Славянска беседа” е първият център за духовен и културен прогрес в България, зародил се още през далечната 1880 година – само две години след освобождението. Тук се създава уникален комплекс за културно-просветна дейност. Ражда се Първата театрална трупа в София, от която се изгражда по-късно и трупата на Народния театър. Тук се основава първият в страната ни Симфоничен оркестър, от тук тръгват Операта, Музикалното училище, първите обществени организации, като туристическото дружество „Алеко”, първите църковни и светски хорове…

****

Важно! От актуалната промоция може да се възползвате САМО чрез закупуване на ваучер от Deals.bg. Неизползван в срок ваучер се счита за НЕВАЛИДЕН и сумата по него не се възстановява. Ако имате въпроси или препоръки, моля свържете се с нас на тел. 02/985 4000 или ни пишете на info@deals.bgИзползваните снимки, изображения и картинки са предоставени от партньора по сделката.

 • 2
  Виолета Динева от 20.11.2015 г. 14:09

  Не е въведен коментар.

 • 1
  Тони от 02.03.2016 г. 12:30

  Изключително лошо отношение от страна на персонала в театъра.

Топ цена 8.00 лв.

За Театър Открита сцена „Сълза и смях- 2009”:

Подобни оферти