Сдобийте се с мека и сияйна кожа! Парафинова терапия за лице в Терапевтичен кабинет Александрова, Варна!

УСЛОВИЯ

Описание:

Погрижете се за кожата си през зимата!

Отървете се от бръчиците и повехналия тен!

Заповядайте в Терапевтичен кабинет Александрова!


Офертата включва:

 • Парафинова терапия за лице.
 • Допълнителна информация за процедурата може да видите в ''Детайли''.

УСЛОВИЯ НА ОФЕРТАТА:

 • Валидност на ваучера: до 09.12.2015г.
 • Необходимо е предварително записване на час, поне един ден по-рано, на телефон: 0898 625 923.
 • При неявяване в записан от клиента час, ваучерът се анулира и сумата по него не се възстановява.
 • Промяна или отмяна на записан час се прави еднократно и поне един ден по-рано, при повторно неявяване ваучера се анулира и сумата по него не се възстановява.
 • При закъснение за записан час повече от 15 минути, часът се губи и сумата по ваучера не се възстановява.
 • Необходимо е да представите разпечатан Вашият ваучер преди извършване на процедурата.
 • Може да закупите за себе си неограничен брой ваучери и неограничен брой ваучери за подарък.
 • От актуалната промоция може да се възползвате само чрез закупуване на ваучер от Deals.bg.
 • Всички условия на Дийлс ООД.

Допълнителна информация:

Парафиновата маска на лице е подходяща за всеки тип кожа, но предимно се препоръчва при суха и повяхнала кожа поради силно хидратиращия си ефект, както и за изглаждане на бръчки.

Парафиновата терапия създава приятното самочувствие на възвърнатата младост. Освен че омекотява кожата и дълбоко я подхранва, парафинът стимулира кръвообращението, изглажда бръчици и изсветлява петна. Лицето добива нежен, копринен и здрав вид. Лицето се обработва предварително с пилинг, а след това с крем, обогатен с колаген, и се прави масаж, който подобрява кръвоснабдяването на тъканите и мускулния тонус. След това се нанася на слоеве топъл парафин и се престоява 20-25 минути. Ефектът от парафинотерапията се забелязва още след първия сеанс и се запазва продължително време.

Свойства на парафина: Температурата на кожата, намираща се под топлия слой парафин, се повишава с не повече от 1.5-2 градуса. Равномерното й нагряване предизвиква различни взаимносвързани физиологични реакции. Усилва се микроциркулацията и лимфотокът, активира се работата на всички кожни жлези. В резултат на всичко това кожата, намираща се под парафиновия слой, започва обилно да се поти, а заедно с потта на повърхността й излизат и токсините, циркулиращи в организма с кръвта и лимфата. Именно заради това всички парафинови процедури имат овлажняващо и детоксикиращо действие.

Обемът на парафина значително намалява при охлаждане, свойство, на което се дължи стягащото действие на парафиновите апликации. В процеса на охлаждане ефектът се усилва, достигайки пика си след 25-30 минути. В края на процедурата слоят парафин обхваща плътно всички близкоразположени тъкани. Така кожата се разпъва и бръчките се разглаждат. Всички парафинови процедури, без изключение, имат признато подмладяващо действие. При редовното им прилагане почти изцяло изчезват всички малки бръчици. Освен това, разтягащото действие много добре се справя с подпухналостта на лицето. В пластичната хирургия например, в периода на постоперационната рехабилитация, често се назначава парафинотерапия.

Благодарение на невероятните хидратиращи свойства на процедурите, само след един сеанс на парафинотерапия еластичността и гъвкавостта на кожата забележимо се повишават.

*****

ВАЖНО!

Може да се възползвате от актуалната промоция само чрез закупуване на ваучер от Deals.bg. Неизползван в срок ваучер се счита за невалиден и сумата по него не се възстановява! Ако имате въпроси или препоръчки, моля свържете се с нас на тел. 02/985 4000 или ни пишете на info@deals.bg.

Топ цена 10.90 лв.

За Терапевтичен кабинет Александрова:

Подобни оферти