Три посещения на обедни часове по Пилатес, в Танцов и спортен център DANCE CORNER до МОЛ България!

УСЛОВИЯ

Описание:

Методът "Пилатес" е идеален избор за поддържане на форма - укрепва и тонизира мускулите, подобрява стойката, дава гъвкавост и равновесие, слива в едно ума и тялото.

DANCE CORNER, най-новия център в София за спорт и танци, Ви предлага да се включите в часовете по ПИЛАТЕС със Светла Миланова! Нова група - начинаещи.


Офертата включва:

  • Ваучерът включва 3 посещения Пилатес в DANCE CORNER. Нова група - начинаещи.
  • График: Понеделник, Сряда и Петък от 12:30ч.
  • Продължителност - 60 минути.

УСЛОВИЯ НА ОФЕРТАТА:

  • Валидност на ваучера - до 02.05.2016г. за записване.
  • Необходимо е записване на тел. 0898 555 920.
  • Необходимо е да предоставите разпечатан своя ваучер.
  • Можете да закупи 1 ваучер за себе си и неограничен брой за подарък.
  • От актуалната промоция можете да се възползвате само чрез ваучер от Deals.bg.
  • Всички общи условия на Deals.bg.
Методът ПИЛАТЕС, получава името си от неговият създател Джоузеф Пилатес. Това е система от нискоинтензивни упражнения. Чрез придобиване на сила и гъвкавост, тя развива тялото правилно и балансирано. Тренировката набляга на дишането, концентрацията и прецизното изпълнение. Освен стройно и красиво тяло, друга цел на упражненията от Пилатес е да заздравят мускулите свързани с гръбнака и тези, намиращи се около и в дъното на коремната кухина.Тъй като, това подобрява цялостаната стабилност на торса, системата е много ефикасна при преодоляването на болките в гърба и кръста. Използва се и при възстановяване на тазовото дъно след раждане. Прилага се в различни етапи на физическа рехабилитация след травми и операции.

Инструктор - Светла Миланова
Ярка, енергична, грациозна. Завършила международен туризъм и моден дизайн. Бивша състезателка по художествена гимнастика, майстор на спорта. Инструктор по Пилатес, Zumba® Fitness, Zumba® Kids, Комбат и Стречинг. Специализирала аеробика в една от най – престижните, международни школи в областта на фитнеса и аеробиката – IFAA. Притежава сертификати от компаниите Zumba®, Steel Programs и Michael King Pilates.
 
Танцов и спортен център DANCE CORNER предлага групови занятия по: Йога, Пилатес, Зумба, Комбинирана гимнастика, KombatXtreme, Народни танци, Kangoo Jumps, Body Balance, AeroFit Ball, Tap Out, Body Former и др.
 
DANCE CORNER център се намира на изключително комуникативно място между магазините Била и Джъмбо и разполага с две зали с отлично озвучаване, вентилация, с удобни съблекални, бани и тоалетни.  
 
ВАЖНО! Можете да се възползвате от актуалната промоция само чрез закупуване на ваучер от Deals.bg. Неизползван в срок ваучер се счита за невалиден и сумата по него не се възстановява! 
-57% 21.00 лв. 9.00 лв.

За Танцов и спортен център DANCE CORNER:

Подобни оферти