Ултразвуково почистване на лице с френска и израелска козметика + лечебен масаж и медицинска маска в Blush Beauty

УСЛОВИЯ

Описание:

Blush Beauty представя на Вашето внимание една широко спектърна процедура за лице, изключително подходяща за сезона и със страхотен регенериращ кожата резултат - Ултразвуково почистване за обновяване горния слой на епидермиса.

Дайте възможност на лицето Ви да диша, за да е сияйно и красиво!

Екипът на Blush Beauty създава красотата, която търсите. Доверете се на професионалния им усет за естетика и стил и бъдете готова за всички празници.


Офертата включва:

 • Ултразвуково почистване на лице, в зависимост от нуждите на кожата, лечебен масаж и медицинска маска при естетик с 20 години стаж в областта на козметичните процедури, с продукти на френската марка Academie и на израелската марка Gigi.
 • Процедурата се извършва след задължителна безплатна консултация с естетик - за типа кожа, необходимата домашна грижа, препоръчителна честота но козметични процедури.
 • Продължителност на процедурата: 50 - 60 минути

УСЛОВИЯ НА ОФЕРТАТА:

 • Ваучерът е валиден от 26.11.2015 г. до 30.01.2016 г. По време на празниците салонът ще работи с променено работно време.
 • Необходимо е записване на час, поне един ден по-рано, на телефон 0896 696 917.
 • При записан и неотменен час ваучерът се счита за използван.
 • Работно време: понеделник - петък: 10.00-18.00 часа; събота: 10:00 - 16:00 часа, в зависимост от графика на салона и наличните свободни часове.
 • Всеки има право да закупи неограничен брой ваучери.
 • От актуалната промоция може да се възползвате само чрез закупуване на ваучер от Deals.bg
 • Всички условия на Deals.bg

Офертата включва:

Диагностика на кожата на лицето от професионалист с дългогодишен опит
Почистване на лицето от грим и замърсявания
Тонизиране на кожата на лицето
Ултразвуково почистване на лицето за обновяване на епидермиса
Дарсонвал с успокояващо действие (ако е необходимо, по преценка на козметика)
Поставяне на медицинска маска за лице, съобразно типа кожа
Лечебен масаж на третираните зони
Финализиране на процедурата с хидратиращ защитен крем

*** Процедурите се извършват от козметик с 20 години стаж. Използва се професионална козметика на френската марка Academie и на израелската марка Gigi.

Процедурата се извършва след задължителна безплатна консултация, изготвяне на индивидуално досие, след което клиентът получава индивидуален план, съобразен с възрастта и състоянието на кожата. Клиентът получава подробна информация относно продуктите, извършването на процедурата и всички ефекти, които може да се очаква по време и след процедурата, както и подробна информация как да се погрижи за своята кожа в бъдеще и каква домашна грижа да полага.

Времетраене на процедурата: 50 - 60 минути.

Скрит в малка тиха уличка в центъра на София, модерният салон Blush Beauty предлага услуги в областта на фризьорство, козметика, маникюр, педикюр.

В Салон Blush Beauty ще намерите страхотно обслужване, широка гама от професионални продукти на световни водещи марки, комфортна атмосфера и деликатност при реализиране на Вашите естетически желания.

Екипът на Blush Beauty създава красотата, която търсите - доверете се на професионалния им усет за естетика и стил и бъдете Кралицата на всеки празник.

Салон Blush Beauty провежда обучения на курсисти по европейски програми, признати от Министерство на образованието и науката, с което спомага за развитието на квалифицирани кадри, които продължават своята кариера в престижни салони в София и цялата страна.

* * *

Важно! От актуалната промоция може да се възползвате само чрез закупуване на ваучер от Deals.bg Неизползван в срок ваучер се счита за НЕВАЛИДЕН и сумата по него не се възстановява.

 • 2
  MARIA TRENDAFILOVA от 29.02.2016 г. 10:10

  Не е въведен коментар.

 • 1
  Илиана от 14.01.2016 г. 14:33

  Доволна съм от обслужването и професионализма, но моля посочвайте коректно продължителността на процедурата. Беше точно 30 мин., а не както е посочено 50-60 мин.

-82% 50.00 лв. 8.99 лв.

За Салон Blush Beauty:

 • Салон Blush Beauty
 • София, ул. "Антим I" 4 (близо до Mall of Sofia)
 • 0878 44 78 89
 • Понеделник - неделя: 09:00 - 18:00 часа

Подобни оферти