Нежна терапия за почистване на лице с ултразвукова шпатула в студио за красота Мона Лиза!

УСЛОВИЯ

Описание:

Възползвайте се от новото предложение на студио за красота Мона Лиза за нежна, неинвазивна, безопасна ултразвукова терапия!


Офертата включва:

 • Почистване на лице с ултразвукова шпатула
 • Продължителност на процедурата: 30 минути

УСЛОВИЯ НА ОФЕРТАТА:

 • Валидност на ваучера: до 22.05.2016
 • Необходимо е предварително записване на час, поне един ден по-рано, на телефон: 0888 381 183
 • При неявяване в записан от клиента час, ваучерът се анулира и сумата по него не се възстановява
 • Промяна или отмяна на записан час се прави еднократно и поне един ден по-рано, при повторно неявяване ваучерът се анулира и сумата по него не се възстановява
 • При закъснение за записан час повече от 15 минути, часът се губи и сумата по ваучера не се възстановява
 • Необходимо е да представите разпечатан Вашия ваучер преди извършване на процедурата
 • Ваучерът може да се ползва на адрес: Пловдив, ул. Леанардо да Винчи 16
 • Работно време: От понеделник до събота: 10.00 – 19.00 ч., почивен ден: неделя
 • Всеки може да закупи неограничен брой ваучери за себе си и за подарък
 • От актуалната промоция може да се възползвате само чрез закупуване на ваучер от Deals.bg
 • Всички условия на Deals.bg

Процедурата включва:
Почистване на лицето с тоалетно мляко.
Почистване с ултразвукова шпатула.
Маска според типа кожа.
Финален крем.

*****

Ултразвуковата терапия е нежна, неинвазивна, безопасна и подходяща за всеки тип кожа, кожа с акне или розацея и зряла кожа. Дори и най-чувствителната кожа ще понесе тази терапия без значително зачервяване. 

Почистването на лицето с ултразвук е деликатна процедура, с дълбок и ефикасен почистващ ефект на порите. Въздействието на ултразвука води до дълбоко почистване на кожата от токсини, отстранява прекомерното омазняване и отпушва мастните жлези. Освен това, по време на почистването с ултразвук се осъществява микромасаж на кожата и заличаване на фините бръчици. 

Друг полезен ефект на ултразвуковия пилинг е, че ускорява клетъчното обновяване, а младите клетки много по-пълноценно усвояват нанесените кремове и маски, използвани като ежедневна грижа в домашни условия. Ултразвукът стимулира клетъчното обновяване, способства за дълбокото хидратиране на кожата, възстановява клетъчния метаболизъм и осигурява по-дълбоко проникване на лечебните козметични препарати. 

Ултразвуковото почистване решава проблеми като акне, повишена мастна секреция, повяхнал тен, намален кожен тургор. Често тази процедура се използва в областта на шията, където кожата е особено нежна и уязвима, и на гърба, където има голяма площ и е трудно да се извършва механично почистване. 

 Процедурата е безболезнена, не остават следи и корички, както при механично почистване или среден пилинг. Ефектът на ултразвуковото почистване се появява веднага: лицето изглежда видимо по-свежо, подмладено, кожата става по-еластична и кадифена на допир и визуално порите изглеждат по-малки. Резултатът се запазва в продължение на седмица.

*****

 

ВАЖНО! 
Може да се възползвате от актуалната промоция само чрез закупуване на ваучер от Диийлс.бг. Неизползван в срок ваучер се счита за невалиден и сумата по него не се възстановява!

 

 

-46% 35.00 лв. 19.00 лв.

За Студио Мона Лиза, Пловдив:

Подобни оферти