Активни оферти на КАРАДЖЪ ТУРС ИНТЕРНЕШЪНЪЛ (1/)

На море в Албания през есента! 7 нощувки със закуски и вечери в хотел 3* или 4* в Дуръс, транспорт!

избери вариант
УСЛОВИЯ

Описание:

На море през есента! Тази година хитът в почивките е Албания! Планирайте едно различно преживяване с офертата на Караджъ Турс!
Настаняване в хотел по избор - Hotel Elba 4* / Hotel Dollari 3*/ Hotel Bleart 4*


Офертата включва:

 • С един ваучер предплащате 100 на човек, при двойно настаняване, за:
 • Транспорт България - Албания - България с лицензиран туристически автобус или микробус
 • 7 нощувки със закуски и вечери, на човек в двойна стая, в хотел по избор, в района на Дуръс
 • Бонус - Посещение на Елбасан
 • Водач-представител по време на пътуването
 • Останалата сума от пакета доплащате в офиса на Караджъ турс при подписване на договора или в срок по уговорка

Доплащания:

 • Входните такси за посещаваните туристически обекти
 • Програми по желание
 • За дете от 0 до 5.99г., настанено в стая с двама възрастни - цена с отстъпка 15% от пакетната цена за възрастен
 • За дете от 6 до 11.99 г., настанено в стая с двама възрастни - цена с отстъпка 10% от пакетната цена за възрастен
 • В случай, че желаете да пътувате със собствен транспорт, при доплащането на останалата сума от пакета към туроператора, ще ви се приспаднат 30лв от пакетната цена. Заявете го още при предоставяне на ваучера си.

УСЛОВИЯ НА ОФЕРТАТА:

 • Период на пътуване: 17.09. - 23.09. Потвърдено пътуване! Тръгване от София
 • Ваучерът е валиден до 15.09.2016г. за сключване на договор
 • След закупуване на ваучер, в 3-дневен срок, трябва да подпишете договор си в централния офис на Караджъ турс или на е-мейл: operation@karacitours.bg
 • Необходимо е да предоставите разпечатан ваучер или номер и уникален код на ваучера в агенцията
 • От актуалната промоция може да се възползвате само с ваучер от Deals.bg
 • Всички общи условия на Травел Дийлс ООД

Програма: 

Ден 1
София – Дуръс
Отпътуване в 05:00ч отАвтогара Сердика (бифш Трафик Маркет) София. Преминаване през граничен пункт „Гюешево”. Транзитно преминаване през Македония. Пристигане в района на Дуръс, известен със старото си име Драч, втори по големина и с най-голямото пристанище в Албания, вечерта и настаняване в избрания хотел. Вечеря. Нощувка.
Ден 2
Закуска. Свободно време за плаж. Вечеря. Нощувка.

Ден 3
Закуска. Свободно време за плаж или възможност за полудневна екскурзия до Дуръс, включваща пешеходна обиколка на града, разглеждане на някои от най-известните забележителности: Античния театър; Римските бани; Археологически музей и др. Свободно време. Завръщане в хотела. Вечеря. Нощувка.

Ден 4
Закуска. Свободно време за плаж или възможност за екскурзия до столицата на Албания – Тирана. Градът предлага интересна смесица от съвременна архитектура и исторически паметници. Разглеждане на централния столичен площад, с многобройните административни сгради; джамията Етембей, построена през 18 век; Двореца на културата; Часовниковата кула и паметника на Скендербег. Свободно време. Потегляне в посока перлата на албанското адриатическо крайбрежие – Дуръс. Това е един от най-старите градове в Албания, а днес един от най-привлекателните курорти на цялото адриатическо крайбрежие и втори по големина град в страната. Свободно време. Завръщане в хотела. Свободно време. Вечеря. Нощувка.

Ден 5
Закуска. Свободно време за плаж или възможност за целодневна екскурзия до Берат. Градът е известен с уникалната си архитектура и запазил християнската религия през вековете. Голяма част от населението на града са християни, от български произход. Разглеждане на Стария град, с величествените си крепостни стени и многобройни църкви. Завръщане в хотела. Вечеря. Нощувка.

Ден 6
Закуска.
Свободно време за плаж или възможност за целодневна екскурзия до Бар - Черна Гора. Бар е един от най-известните градове на Черна Гора, известен с многобройните си маслинови дръвчета. Тук се намира най-старото маслиново дърво в света нa 2000г. От крепостните стени обграждали някога града се открива невероятна гледка. В околностите на града се намират руините на Стария град. В останките могат да се видят добре запазена часовникова кула от турско време, останките на катедралата “Свети Георги” и джамия от 17-ти век. Интересно да се види тук е и изградения от турците през 17 век аквадукт, състоящ се от 17 дъги.
Вечеря. Нощувка.

Ден 7
Закуска.
Свободно време за плаж. Вечеря. Нощувка.

Ден 8
Закуска. Отпътуване за България. Почивка в гр. Елбасан – по обяд. Римляните наричали града Masio Scampa (остър планински връх), заради кулите, които били построени над крепостните стени. Градът възниква през I век. Свободно време за разглеждане на крепостта и центъра на града. Завръщане в София късно вечерта.

Програми по желание:

- Екскурзия до Тирана (при минимум 25 човека) - 30лв
- Полудневна екскурзия до Дуръс (при минимум 25 човека) - 30лв
- Целодневна екскурзия до Берат (при минимум 25 човека) - 50лв
- Целодневна екскурзия до Бар (при минимум 25 човека) - 60лв

Промоционалните цени на програмите по желание са валидни до 5 дни преди отпътуване!

*****

Необходим минимален брой за осъществяване на пътуването е 45 туристи.
Пътуването е може да се осъществи и при по-малък брой туристи, но след доплащане към цената на пакета както следва:
При група от 40 до 45 човека се налага доплащане в размер на 10 лева на човек.
При група от 35 до 40 човека се налага доплащане в размер на 20 лева на човек.
При група от 30 до 35 човека се налага доплащане в размер на 35 лева на човек.
При група от 17 до 30 човека се налага доплащане в размер на 85 лева на човек.

Настаняването по седалки в автобуса се осъщестява според последователноста на записване.

*****

Необходими документи: международен паспорт или лична карта с валидност минимум 6 месеца след датата на екскурзията.
За сключване на договор, е необходимо представяне на фотокопие на първите страници на международния паспорт или лице на личната карта.

За деца под 18г., пътуващи без родителите или само с един от тях трябва да имат оригинал и ксерокопие на нотариално заверена декларация, че и двамата родители са съгласни детето да пътува в чужбина.
Ако дете под 18 години пътува само с един от родителите си (или с друг придружител, различен от родител), той трябва да носи нотариално заверено пълномощно от непътуващия родител + копие от него (а ако пътува с друг придружител – и от двамата родители).
За излизане на дете в чужбина, в случай че пътува с двама родители, но с различни фамилии, трябва да предоставите акта за раждане на детето, както и копие от него. Този документ ще послужи пред българските гранични власти.

Туроператорът предлага на всеки клиент възможността за сключване на допълнителни застраховки "Отмяна на пътуване" и застраховка "Кражба, загуба или забавяне на личен багаж".

*****

Компанията Караджъ Турс Интернешънъл ООД e регистриран туроператор и турагент (удостоверение за регистрация N05394 / 28.01.2005 г.), притежаващ застраховка на туроператора №15 921 1315 0000 501313 с валидност до 26.11.2017 г. на ЗАД Армеец, член на БАТА-България, ТУРСАБ-Турция.

*****

ВАЖНО!

Може да се възползвате от актуалната промоция само чрез закупуване на ваучер от Deals.bg. Неизползван в срок ваучер се счита за невалиден и сумата по него не се възстановява! 

 • 4
  Боряна Коева от 31.10.2016 г. 10:36

  Много приличен хотел( Едарт), ежедневно почистване и смяна на чаршафите. Храната също беше много добра.

 • 3
  Ива Танева от 01.12.2016 г. 15:22

  Възползвахме се от офертата в периода - 03-09.09.2016 г. Всичко беше под всякаква критика! Екскурзоводите -Иван Иванов и Албена, не знаеха къде отиваме, не знаеха нищо за Албания! Шофьорът не знаеше пътя! При обявено време за път 10 часа, пристигнахме след 18 часа! И тук започва по-големия кошмар! Хотелът-нищо общо с показаните снимки! Настаниха ни в бардак! Стаите-мръсни, все едно някой беше станал от леглото, за да легнем ние! Мивките пълни с чаши, чинии. Половината група изкара 1 вечер на улицата, защото нямаше стаи! След скандал на групата ни преместиха в др.хотел. С Караджъ повече никога!

 • 2
  christina diomitrova от 31.10.2016 г. 16:40

  не сме доволни нито от хотела, нито от самата страна. разочароващо, доста са назад във времето....

 • 1
  виолета тодорова от 30.10.2016 г. 21:37

  нямам думи , не ходете в албания

Топ цена от 345.00 лв.

За КАРАДЖЪ ТУРС ИНТЕРНЕШЪНЪЛ: