За красива и сияйна кожа! Подмладяваща терапия с хиалуронова киселина от козметично студио Шоколад!

УСЛОВИЯ

Описание:

Възползвайте се от една страхотна процедура, след която кожата Ви ще бъде по-стегната, гладка и чиста кожа. Порите стават невидими,

пигментните петна се редуцират и тенът засиява.

Страхотно предложение от козметично студио Шоколад!


Офертата включва:

 • Подмладяваща терапия с хиалуронова киселина
 • Препоръчителните процедури са от 4 до 6 броя

УСЛОВИЯ НА ОФЕРТАТА:

 • Валидност на ваучера: до 31.08.2016г.
 • Необходимо е предварително записване на час един ден по-рано на 0884 376 149 или 0885 628 133
 • При неявяване в записан от клиента час, ваучерът се анулира и сумата по него не се възстановява
 • При закъснение за записан час повече от 10 минути, часът се губи и сумата по ваучера не се възстановява
 • Промяна или отмяна на записан час се прави еднократно и поне един ден по-рано, при повторно неявяване ваучерът се анулира и сумата по него не се възстановява
 • Необходимо е да представите разпечатан своя ваучер преди извършване на процедурата
 • Можете да закупите неограничен брой ваучери за себе си или за подарък
 • От актуалната промоция може да се възползвате само чрез закупуване на ваучер от Deals.bg
 • Всички условия на Дийлс БГ

Процедурата включва:

- Почистване с тоалетно мляко с хиалурон - нежно отстранява замърсяванията от повърхността на кожата, предпазва епителната тъкан от преждевременно стареене, намалява образуването на бръчки.

- Интензивна регенерарация с ампула хиалурон - хиалуроновата киселина е важен продукт за запазване младостта, тя е ключов компонент на съединителната тъкан. Осигурява водния баланс на кожата и спомага за нейното младежко излъчване.

- Лифтинг гел с хиалурон - хидратира в дълбочина, изглажда кожната повърхност, създава защитен филм, предпазващ епитела от загуба на влага, предпазва епителните тъкани от преждевременно стареене, намалява образуването на бръчки.

- Хидратиращ крем - нанася се в края на процедурата, за да омекоти, изглади и да повиши еластичността на кожата. Ефекта е идеално изгладена, блестяща, хидратирана и тонизирана кожа, с усет за свежест и нежност.

Неблагоприятните условия на лятото - климатици, слънце, солена морска вода – водят до дехидратация на кожата на Вашето лице, а когато това се случи тя започва да старее! Като следствие от загубата на влага, се нарушават всички процеси на клетъчния метаболизъм. Именно заради това е необходимо дефицита на вода в кожата да попълван.

*****

Хиалуроновата киселина в комбинация с богат набор на витамини, алантоин и концентрирани екстракти, ефективно и мигновенно хидратира и изглажда кожата, стимулира регенеративните процеси и забавя процесите на стареене.

Действието на хиалуроновата киселина е да задържа влагата в клетките, предотвратявайки изсушаването и състаряването на кожата. В същото време тя набавя на развиващите се клетки хранителни вещества и подпомага техния метаболизъм, растеж и съзряване.

Хиалуроновата киселина активизира процеса на регенерация, помага за обновяването на клетките на кожата, изглажда бръчките и намалява появата на нови.

*****

ВАЖНО!

Може да се възползвате от актуалната промоция само чрез закупуване на ваучер от Deals.bg. Неизползван в срок ваучер се счита за невалиден и сумата по него не се възстановява!

Топ цена 11.90 лв.

За Козметично студио Шоколад:

Подобни оферти