Влезте във форма и се погрижете за себе си! Посещение на фитнес, сауна или басейн в 360 Health Club към хотел Маринела 5*!

избери вариант
УСЛОВИЯ

Описание:

Влезте във форма с 360 Health Club в хотел Маринела 5*! 

Независимо дали ще изберете да плувате в 20-метровия басейн, или да тренирате във фитнеса с гледка към Японската градина,

360 Health Club Ви гарантира приятна обстановка и обслужване на ниво! 

За приятен завършек на студения ден можете да посетите сауната, изключително полезна за кожата и обмяната на веществата! 

Нека Вашата здравословна програма започне сега!


Офертата включва:

 • 1 посещение на фитнес, сауна или басейн или пакетно посещение на фитнес, сауна и басейн, според избрания ваучер.
 • Ползване на кърпи за фитнеса и басейна.
 • Задължително е ползването на шапка в басейна.

УСЛОВИЯ НА ОФЕРТАТА:

 • Валидност на ваучера: до 29.02.2016 г.
 • Ваучера е валиден за ползване в следните часове: делник: от 18.00 до 22.00 ч., уикенд: от 8.00 до 21.00 ч.
 • Необходимо е да представите разпечатан Вашия ваучер на място.
 • Всеки може да закупи неограничен брой ваучери за себе си и за подарък.
 • От актуалната промоция може да се възползвате само чрез закупуване на ваучер от Deals.bg.
 • Всички условия на Дийлс БГ.
При нас ще откриете невероятен , 20 метров закрит басейн, който е подходящ както за сериозни спортни занимания, така и за плуване за удоволствие и релакс.
Плуването е идеална тренировка не само с цел физическо натоварване на тялото, но  и с цел психическо разтоварване и релаксация.През летните горещи месеци, плуването е отлично спортно занимание, което позволява да охладите тялото, докато изгаряте калории.
Плуването е единственият спорт, който може да Ви даде ползите от една кардио тренировка и в същото време да развие мускулатурата, така както би могло да се случи,  само при тренировка с тежести.

Предимства на плуването

1. Плуването има изключително добро влияние върху цялостното и хармонично развитието на тялото и мускулатурата.Подобрява имунитета и има отлично действие за закаляването на подрастващите.
 
2. Помага за поддържането на  нормални нива на кръвно налягане и холестерола, като по този начин гарантира правилното действие на сърцето и сърдечно- съдовата дейност.
 
3. Намалява риска от инсулт, инфаркт и диабет и подобрява дейността на белите дробове и белодробния капацитет.
 
4. Подобрява гъвкавостта на ставите и осигурява възможност за повишаване нивото на физическа активност. Казано накратко, плуването върши чудеса за свалянето на наднормени килограми.
 
5. Той е идеален за тези хора,на които им е трудно да извършват натоварващи и тежки физически упражнения, които натоварват ставите. Това е така, защото теглото на тялото във вода е около 1 / 10 от теглото на сушата.

6. Изключително подходящ спорт за бременни жени, както и за хора, които страдат от артрит и болки в гърба.
 
7. При плуването риска от нараняване и контузии е минимален, в сравнение с всеки друг спорт.Това Ви дава възможност да се наслаждавате на физическото натоварване, без притеснения , че ще получите травми или контузии, които иначе са съпътстващи при повечето спортове.
 
8. Можете да се отдадете на плуване както преди, така и след тежка „суха” тренировка.
 
9. При плуването участват най-голям брой мускули, в сравнение с другите спортове, като най- голям е акцента върху мускулите на ръцете и краката.
 
10. Особено подходящо за хората, страдащи от различни травми, болки в гърба, артрит и степен на инвалидност, за които тренировките с тежести и груповите занимания са неподходящи.
 
11. Плуването е подходящо за пациенти в следоперативен период, с оглед избягване на мускулна атрофия при иначе заседнал начин на живот.

12. Установено е, че плуването действа релаксиращо на ума и тялото, предимно чрез регулиране на дишането и стимулиране на кръвообращението.
Единствената фитнес зала в София с изглед към 20 метров плувен басейн и Японска градина.
400 кв.м оборудвани с последно поколение фитнес уреди-Life Fitness, кардио зона с 14 кардио уреда, зона за свободни тежести, стречинг зона, както и революционния уред за стягане на мускулатурата и стопяване на килограми-Fitvibe. Перфектна възможност за перфектни резултати!

*****

ВАЖНО!

Може да се възползвате от актуалната промоция само чрез закупуване на ваучер от Deals.bg. Неизползван в срок ваучер се счита за невалиден и сумата по него не се възстановява!

Топ цена 11.50 лв.

За 360 Health Club:

 • 360 Health Club
 • бул. Джеймс Баучер 100
 • 0885 897 860
 • Няма фиксирано работно време...

Подобни оферти