Предколедна екскурзия за 1 ден до Букурещ! Транспорт, водач и програма от Запрянов Травел!

УСЛОВИЯ

Описание:

За един ден на шопинг и раходка в Румъния преди Коледа!

Предложение на Запрянов Травел!


Офертата включва:

 • Транспорт с лицензиран автобус за международен превоз
 • Панорамна обиколка на Букурещ
 • Здравна застраховка “Пътуване в чужбина” на ЗК Евроинс, с лимит на отговорност 2000 евро, за лица до 65г.
 • Екскурзоводско обслужване по маршрута
 • Водач от фирмата

Доплащания:

 • Застраховка "Отмяна на пътуване" - по желание на клиента

УСЛОВИЯ НА ОФЕРТАТА:

 • Дата на пътуване: 17.12.2016г.
 • Ваучерът са валиден до 14.12.2016г. за сключване на договор със Запрянов Травел
 • След закупуване на ваучер, в 2- дневен срок, трябва да сключите договора си в офиса на туроператора или по е-мейл: zaprianov_tr@abv.bg
 • Необходимо е да предоставите закупения ваучер разпечатан на място при подписване на договора
 • От актуалната промоция може да се възползвате само с ваучер от Deals.bg
 • Всички условия на Травел Дийлс

Програма:

Отпътуване в 05.00 часа от храм-паметник „Св. Александър Невски”. Пътуване по маршрут София – Плевен – Русе, преминаване на Дунав мост и на границата с Румъния. Потегляне към столицата на Румъния – Букурещ- град на контрастите, един от най-големите градове в Централна и Източна Европа, известен още като малкия Париж). Панорамна обиколка на града. Разглеждат се: Триумфалната арка, Атене, Народния театър, Патриархалната катедрала, Университета, площада на Революцията, площада на Победата, както и Двореца на Чаушеску, в момента държавния парламент, втората по големина административна сграда в света. Посещение на Коледния базар провеждан всяка година по подобие на немските коледни базари, който се намира на Университетския площад. Ще се потопите в многото павилиони и къщички, който предлагат различни ръчно изработени изделия – керамика, бродерия, изделия от кожа и дърво, икони, носии, ръчно изработени играчки и т.н. Ще можете да опитате различни румънски специалитети, като кашкавал и сирена, месни деликатеси, сладкиши, греяно вино, различни видове хляб. Свободно време на базара.
Отпътуване за България. Пристигане в София късно вечерта.

Агенцията си запазва право на промени в реда на изпълнение на програмата.

****
Необходими документи: лична карта или задграничен паспорт с 6 – месечна валидност към датата на отпътуване; няма визови, санитарни и медицински изисквания за посещаваните по маршрута страни.

***

Запрянов Травел притежава Удостоверение за туроператор, издадено от Държавна Агенция по Туризъм - № РКК-01-05844/18.04.2007г и задължителна застраховка “Отговорност на туроператора” - застрахователна полица № 03700100000916/10.02.2016 г, с валидност на действие от 00.00 ч. на 23.02.2016 г., до 24.00 ч. на 22.02.2017 г. с лимит на отговорност 500 000

****

ВАЖНО!

Може да се възползвате от актуалната промоция само чрез закупуване на ваучер от Deals.bg. Неизползван в срок ваучер се счита за невалиден и сумата по него не се възстановява!

Топ цена 49.00 лв.

За Запрянов Травел ЕООД: