Превенция на детски зъби! Преглед от специалист ОРТОДОНТ и поставяне на силант на до 4 зъба, в стоматологичен център CRISTALDENT

УСЛОВИЯ

Описание:

Първото посещение при денталния лекар на Вашето дете е изключително важно!
Силанизирането е напълно неболезнена процедура, при която се поставя силант (фотополимеризиращ композит) върху фисурите на здравите зъби (вдлъбнатините върху повърхността), за да защитят зъба и зъбната повърхност да може да се почиства много по-лесно.

Превенцията е на детските зъби е най-доброто лечение и ще Ви спести много главоболия!
Заповядайте в стоматологичен център CRISTALDENT!

При установяване на необходимост от лечение, то ще се извърши НАПЪЛНО БЕЗПЛАТНО по НЗОК, само с представяне на здравната книжка на детето!


Офертата включва:

  • Преглед от специалист ОРТОДОНТ и поставяне на силант за превенция от кариес, на до 4 зъба, на дете до 18г
  • Силантите могат да се поставят както на млечни зъби, така и на постоянни, които са наскоро излезли.
  • Стоматологичният център се намира в центъра - ул. Хан Аспарух № 39, в близост до Метростанция „Национален дворец на културата“

УСЛОВИЯ НА ОФЕРТАТА:

  • Ваучерът е валиден до 30.11.2016г.
  • Необходимо е предварително записване на час поне един ден по-рано на телефони: 0899 942 333, 0886 872 250
  • Промяна или отмяна на записан час се прави еднократно и поне един ден по-рано, при повторно неявяване ваучера се анулира и сумата по него не се възстановява.
  • Работно време: Понеделник - Петък от 9.00 - 19.00, Събота и Неделя - Почивни дни
  • Необходимо е да представите разпечатан вашият ваучер преди извършване на процедурата
  • От промоционалната цена можете да се възползвате само с ваучер от Deals.bg
  • Всички общи условия на Deals.bg

След пробива на детските зъби, емайлът им все още не е достигнал окончателната си твърдост и е много по-уязвим и податлив на киселинните атаки от плаката, която се задържа върху зъбите при хранене.
Когато поникват първите постоянни кътници, фисурите (цепнатини по дъвкателната повърхност) обикновенно са дълбоки и задържат плака, която е невъзможно да бъде почистена, особенно от децата. Най-чесо от там започва развитието на кариес.

За да се предотврати това зъбите се силанизират. Силанизирането е неболезнена процедура. Тя започва с почистването на зъба от хранителни остатъци и плака. След това емайлът се обработва за кратко за да може по добре да се свърже със силанта. Накрая се поставя силанта, който представлява фотополимеризиращ композит или глас йономерен цимент и се осветява с фотополимерна лампа, за да се втвърди. Така запечатани, фисурите вече няма да задържат плака и зъбната повърхност ще се почиства много по-лесно.

Прилагането на силанти при постоянните дъвкателни зъби е много ефективна профилактична процедура, която предпазва детските зъби и премахва риска от поява на кариес.

След силанизирането трябва да се правят контролни прегледи, за да се следи дали силанта не се е изтрил и дали има нужда от подмяна. 

Важно! От актуалната промоция може да се възползвате само чрез закупуване на ваучер от нашата страница. Ако имате въпроси или препоръки, моля свържете се с нас на тел. 02/ 985 4000 или ни пишете на info@deals.bg

-89% 90.00 лв. 10.00 лв.

За CRISTALDENT Др.Стоименови:

Подобни оферти