Каним Ви на премиера! "Щастливият принц" на 09.04. от 11 ч.,Театър Виа Верде на сцената на Театър "Сълза и Смях", билет за един

УСЛОВИЯ

Описание:

Театър Виа Верде представя нова приказка за малки и големи!

ЩАСТЛИВИЯТ ПРИНЦ
по едноименният разказа на Оскар Уайлд

Драматизация и режисура: Пламен Глогов
Хореография: Виолета Глогова

В главните роли:
София Доскова - Лястовичето
Радослав Паноров - Принцът

Участват още: Кристина Дудина, Надин Сандова, Таня Бакалова, Ния Доскова, Тоника Заекова, Десислава Петрова, Йорданка Жилова, Иво Ласонов, Мирослав Вайов, Владислав Христов, Чавдар Конярски.


Офертата включва:

 • Срещу един ваучер получавате 1 билет за "Щастливият принц" на 09.04. от 11 ч. в "Сълза и Смях".
 • Местата са на партер - 7 и 8 ред.
 • Задължително е да предоставите разпечатан ваучер на касата на театъра.

УСЛОВИЯ НА ОФЕРТАТА:

 • Ваучерът е валиден до 09.04., до 10.30 ч. след това става НЕВАЛИДЕН.
 • Ваучерът не е билет, срещу един ваучер ще получите билет на касата на театъра.
 • Всеки може да закупи неограничен брой ваучери.
 • Всички общи условия на Deals.bg

В последните дни на късната есен в един малък северен град се появява лястовиче. To e закъсняло да отлети на юг и търси къде да се приюти. Жителите на града го приемат като лоша поличба и се опитват да го прогонят. Птичето намира подслон край постамента на една статуя- статуята на Щастливия принц. Приживе Принцът е бил известен със своя охолен живот - чужд на бедност и скръб. След смъртта си, той осъзнава, колко несретни хора има по света и се разкайва за това, че някога, докато е бил жив, е бил безучастен към мъката им. Статуята му издигаща се в центъра на града съзира всеки ден безбройните лица на нищетата. Принцът моли лястовичето да бъде негов пратеник, за да помогнат заедно на бедните му поданици. Малкото птиче се съгласява, съзнавайки че ако приеме, може би ще остане завинаги в този студен град. Докато раздават всичко свое на нуждаещите се хора, двамата - принцът и лястовичето осъзнават, че истинският смисъл не е в удоволствието, а в удовлетворението от постъпките си и че няма по- велико и по-чисто щастие от това да помагаш на другите!

ВАЖНО! Може да се възползвате от актуалната промоция само чрез закупуване на ваучер от Диийлс.бг. Неизползван в срок ваучер се счита за невалиден и сумата по него не се възстановява! Ако имате въпроси или препоръки, моля свържете се с нас на тел. 02/985 4000 или ни пишете на info@deals.bg.

 • 1
  Гергана Машева от 09.04.2016 г. 15:15

  Не е въведен коментар.

-17% 12.00 лв. 10.00 лв.

За Театър Виа Верде, Открита сцена "Сълза и смях":

Подобни оферти