Европейска обиколка през април: Париж, Лоара и Швейцария! 9 нощувки и закуски, транспорт, екскурзовод, без нощен преход!

УСЛОВИЯ

Описание:

Резервирайте сега своята ваканция през април - разходете се по улиците на красивите европейски градове на Франция и Швейцария!

Изберете Холидей БГ Тур!


Офертата включва:

 • Срещу един ваучер за един човек предплащате за:
 • 9 нощувки + закуски в хотели 2/3*.
 • Професионално екскурзоводско обслужване по време на целия маршрут.
 • Транспорт с комфортен туристически автобус - минибар, кафе машина, DVD, навигация

Доплащания:

 • Медицинска застраховка – 1 евро на турист на ден.
 • Пътни, магистрални, гранични такси – 47 евро. /задължително/
 • Туристическа програма в Залцбург с екскурзовод – 10 евро.
 • Туристическа програма в Мюнхен с екскурзовод – 10 евро.
 • Туристическа програма в Люксембург с екскурзовод – 10 евро.
 • Туристическа програма в Париж с екскурзовод – 20 евро.
 • Целодневна ескурзия до Женева, Веве, Монтрьо с екскурзовод – 30 евро.
 • Туристическа програма в Берн с екскурзовод – 10 евро.
 • Туристическа програма в Люцерн с екскурзовод – 10 евро.
 • Туристическа програма в Цюрих с екскурзовод – 10 евро.

УСЛОВИЯ НА ОФЕРТАТА:

 • Период на екскурзията: 01.04 - 10.04.2016 г. Варна, Бургас, Сливен – Ямбол – Нова Загора - Стара Загора – Пловдив –Пазарджик – София.
 • Валидност на ваучера за сключване на договор с туроператора: 29.02.2016 г.
 • Необходимо е да сключите договор с агенцията, след обаждане на тел: 0886 414 313, 0889 531 091, 0889 580 058, 056/ 850 249.
 • Остатъкът от сумата 500 лв. се доплаща в офиса на агенцията или по банка до 29.02.2016 г.
 • Всеки може да закупи неограничен брой ваучери за себе си или за подарък.
 • От актуалната промоция може да се възползвате само чрез закупуване на ваучер от Deals.bg.
 • Всички общи условия на Травел Дийлс ООД.

ПРОГРАМА 
България – Залцбург - Мюнхен - Люксембург - Париж - Женева - Вьове - Монтрьо - Берн - Люцерн - Цюрих – Лихтенщайн

БЕЗ НОЩНИ ПРЕХОДИ!!! СУПЕР ПРОМО!!!

Първи ден - 01.04.16
Отпътуване от Варна, 04:00 Бургас, Сливен, Ямбол, Нова Загора, Стара Загора, Пловдив, Пазарджик – магистрала Тракия / 09:00 ч София – ст.Васил Левски. Пристигане в Любляна. Настаняване в хотел. Нощувка.
Втори ден - 02.04.16
Закуска в ресторанта на хотела. Отпътуване за Залцбург - град на музиката и солта. Туристическа програма - Капител плац – основния площад, около който се намират Катедралата, Резиденцията на архиепископа, крепостта Хоензалцбург - една от най-големите запазени досега в Европа; родната къща на Моцарт; дворецът "Мирабел" - разположен на десния бряг на р. Залцах. Отпътуване за Мюнхен. Екскурзионна програма в Мюнхен - църквата Св. Михаил, Катедралата Фрауенкирхе, Мариенплац, Старото и Новото кметство, Музикалния часовник с танцуващи фигури. Обиколката продължава – площад Макс Йозеф, Резиденцията на баварските крале, Театинеркирхе. По желание посещение на Алианц Арена, музея на BMW. Свободно време. Настаняване в хотел. Нощувка.
Трети ден - 03.04.16
Закуска в ресторанта на хотела.
Отпътуване за Люксембург, наречен още „Гибралтар на Севера” - един от финансовите центрове на Европа. Приблизително пристигане в Люксембург. Разходка около 1,5 часа, по време на която от Площада на Конституцията ще се насладите на чудесната панорама на долината Петрюс. Ще се разходите от пл. на Армията до най-красивата тераса в Европа върху скалата Бок и Казаметите /подземен лабиринт/. Ще видите още двореца на Великия херцог, Катедралата, пл. Гийом с паметника на херцогиня Шарлота. Отпътуване за Париж. Нощувка в Париж ( широк център, по възможност до спирка на метро).
Четвърти ден – 04.04.16
Закуска в ресторанта на хотела. Панорамна обиколка на Париж с екскурзовод и разглеждане на: остров Сите /Люлката на града/; огромната каменна симфония и най-великолепната френска готическа катедрала - Нотър Дам; величествената Съдебна палата; Триумфалната арка; моста Александър; Големия и Малкия дворец; Катедралата Мадлената; най-внушителния паметник от ІІта Империя - операта Гарние; елегантния пл. Вандом с 44 м. колона; Кметството в неоренесансов стил; един от най-големите дворци и световен музей – Лувъра; малката триумфална арка Каросел; световноизвестната Сорбона в Латинския квартал; един от най-забележителните паметници – Пантеона; пл. Трокадеро; Люксембургските градини; Дома на инвалидите с гроба на Наполеон; градината Тюйлери заела мястото на опожарения дворец Тюйлери; символа на Париж - Монмартър и църквата Сакре Кьор. Разходка по бул. Клиши с пл. Пигал и кабарето „Мулен Руж”, френската военна академия с Марсово поле. Качване по желание на друг символ на Париж - Айфеловата кула. Нощувка.
Пети ден - 05.04.16
Закуска. Пешеходна разходка по така наречения „триумфален път”, започващ от пл. Конкорд, минаващ по мечтаното от всеки авеню Шан-з-Елизе и завършващ до Триумфалната арка – най-големия паметник от този вид. Възможност за посещение на:
 - Версайския дворец – отразяващ златния век за Франция на Луи XІV и града на 21 век – Дефанс
 - Louvre Paris - един от символите на Париж и въобще на цяла Франция
 - Дисниленд – вълшебно приключение в страната на чудесата
Вечерта разходка в Латинския квартал с възможност за вечеря. Нощувка.
Шести ден - 06.04.16
Закуска. Отпътуване за замъците на река Лоара, най–дългата река на Франция, наричана “Реката на Кралете”. Разглеждане на най-внушителния от тях построен от Франсоа I по проект на Леонардо да Винчи – Шамбор. Продължаване за любимия на Мария Медичи замък - Блоа и очарователното градче Блоа. Продължаване за Швейцария. Нощувка на около 50 км от Женева.
Седми ден - 07.04.16
Закуска. Посещение на магазин за шоколади. Разходка в международния град Женева, удобно разположен покрай Женевското езеро. Разглеждане на цветния часовник и прочутия Женевски фонтан, сградите на ООН и Червения кръст, стария град със статуята на Русо, катедралата “Св. Петър”.
Отпътуване за Веве. Разглеждане на Вьове със статуята на Чарли Чаплин. Отпътуване за Монтрьо.  
Пристигане във Монтрьо - със статуята на Фреди Меркюри. Връщане в хотела.
Осми ден - 08.04.16
Закуска. Сутринта отпътуване за Берн – малък столичен град с непринудена атмосфера, получил името си от мечката, която е била първият трофей на Берхолтод V. Пристигане в Берн. Разходка около 2 ч. с разглеждане на Парламента, 6-километровата улица с фонтаните, Часовниковата кула. Продължаване за Люцерн. Пристигане в Люцерн – очарователен град с живописен стар център с рисувани къщи. Разходка с разглеждане на покрития дървен мост, Монумента на лъва, Панормата. Отпътуване за Цюрих. Нощувка.
Девети ден - 09.04.16
Закуска. Екскурзионна програма в Цюрих – градът с 1030 фонтана, културен и интелектуален център с атмосфера на богатство и естетика. Разходка и разглеждане Църквата “Свети Петър” с 8 м. часовник, Женската Катедрала, Катедралата Грьосмюнстер, Кейовете.Отпътуване за Лихтенщайн с отбиване в столицата Вадуц /екскурзионна програма в Лихтенщайн/. Отпътуване за Любляна. Нощувка.
Десети ден - 10.04.16
Закуска. Отпътуване за България.

НЕОБХОДИМИ ДОКУМЕНТИ:

• за лица над 18 години - лична карта или валиден задграничен паспорт с валидност минимум 6 месеца от датата на връщане .
• за лица под 14 години - валиден задграничен паспорт с валидност минимум 6 месеца от датата на връщане.

Ако лице под 18 години пътува с единия или без родители, е необходимо нотариално заверено удостоверение оригинал и 2 ксерокопия, че детето има право да излиза от страната + документ за самоличност на детето /задграничен паспорт или лична карта от 14 год.възраст/ + 2 копия от акта за раждане и оригинал. 

***

Забележка: За да се реализират допълнителните услуги и мероприятия по програмата е необходимо да ги заявите и заплатите още при сключването на договора за организирано пътуване, тъй като осъществяването им е свързано с предварителни резервации. Фирмата не носи отговорност при промяна на музейните такси.

*****

ВАЖНО!
Може да се възползвате от актуалната промоция само чрез закупуване на ваучер от Deals.bg. Неизползван в срок ваучер се счита за невалиден и сумата по него не се възстановява! 

 

 

Топ цена 659.00 лв.

За Холидей БГ Тур:

 • Холидей БГ Тур
 • Бургас, Център, ул. Кирил и Методий 31, ет. 1, офис 2
 • 0886 41 43 13, 0889 58 00 58, 056/ 850 249
 • Няма фиксирано работно време...