Активни оферти на Комфорт Травел (1/)

Екскурзия през април до Венеция, Сан Марино, Рим, Флоренция: 7 нощувки и закуски, 5 вечери и транспорт!

УСЛОВИЯ

Описание:

Посетете едни от най-красивите градове в Европа - Венеция – Сан Марино - Рим – Пиза – Флоренция – Верона – Лаго Ди Гарда!

Изберете Комфорт Травел!


Офертата включва:

 • Срещу един ваучер на човек предплащате 100 лв. за:
 • Транспорт с туристически автобус /климатик, видео, минибар/ на фирма Комфорт транс.
 • 1 нощувка със закуска в хотел 2* в Загреб.
 • 1 нощувка със закуска и вечеря в хотел 3* в Лидо ди Йезоло.
 • 1 нощувка със закуски и вечеря в хотел 2 / 3* в района на Флоренция.
 • 2 нощувки със закуски и вечери в хотел 2 /3* в района на Рим.
 • 1 нощувка със закуска и вечеря в хотел 3* в района на Верона.
 • 1 нощувка със закуска в хотел 3* в Словения / Хърватска.
 • Богата туристическа програма описана в офертата.
 • Пешеходна обиколка с местен екскурзовод в Рим.
 • Пешеходната обиколка във Венеция.
 • Пешеходна обиколка на Флоренция с местен екскурзовод.
 • Разглеждане на Пиза.
 • Разглеждане на Сан Марино.
 • Медицинска застраховка с асистънс в размер на 4 000 евро.
 • Останалата сума доплащате в офиса на агенцията.

Доплащания:

 • Сити таксите за нощувките. /задължително/
 • Такса резервация, билет за разглеждане на Ватикана и Сикстинската капела и "Свети Петър" с екскурзовод на български език и слушалки - 35 евро.
 • Билетите за градски транспорт в Рим.
 • Допълнителни мероприятия – екскурзията до Сирмеоне – 12 евро.
 • Входните таксите за музеите - около 50 EUR; /таксите са ориентировъчни/.
 • Билет за увеселителния парк "Гардаленд".
 • Корабчето до Венеция и обратно заедно с входната такса автобуса - 20 евро.
 • Слушалките за пешеходните обиколки на Рим и Флоренция - по 3 евро за град.
 • Разходи от личен характер.

УСЛОВИЯ НА ОФЕРТАТА:

 • Период на пътуване: 16.04.2016 г. – 23.04.2016 г.
 • Ваучерът е валиден до 31.03.2016 г. за сключване на договор с агенцията. Останалата част от ваучера се заплаща на две равни вноски в агенцията до 15.05.2016 г.
 • Моля, преди да закупите ваучера, се обадeте в агенцията, за да проверите наличните свободни места.
 • Необходимо е до 2 дни след закупуване на ваучера, да се свържете с агенция Комфорт Травел, за да потвърдите резервацията си на тел: 02/846 81 07; 0888 825 107 или на адрес: гр. София, ул. Черковна № 70.
 • При подписване на договора е необходимо да предоставите разпечатан ваучер.
 • Всеки може да закупи неограничен брой ваучери за себе си или за подарък.
 • От актуалната промоция може да се възползвате само чрез закупуване на ваучер от Deals.bg.
 • Всички общи условия на Травел Дийлс ООД.

Програма: 

София – Загреб – Венеция – Сан Марино - Рим – Пиза – Флоренция – Верона – Лаго Ди Гарда – Загреб - София 

1 ден /16.04.2016 г./ - Отпътуване от София пл. "Ал. Невски" в 06:00 ч. Транзитно пътуване през Сърбия. Пристигане в Загреб. Настаняване в хотел. Свободно време. Нощувка.
2 ден - Закуска. Отпътуване за Италия. Пристигане на Пунта Сабиони от където с кораб се пътува през лагуната за Венеция - Перлата на Адриaтика: туристическа програма в сърцето на града площад "Сан Марко", разглеждане на великолепния Двореца на Дожите /отвън/, Моста на въздишките, Камбанарията,Часовниковата кула, Библиотеката. Посещение на едноименната Базилика, където се пазят мощите на Св. Марко - покровител на града и още много реликви, след това по тесните улички с пъстри сувенирни магазинчета до покрития мост Риалто с колоритния пазар и Канале гранде. Свободно време. По желание може да се разходим с гондола * из плетеницата от по - малки канали, обкръжени от двете страни от старинни дворци , къщи и катедрали. Връщане отново на Пунта Сабиони и известния курорт Лидо ди Йезоло. Настаняване в хотел 3***. Вечерта разходка в курорта известен с живописните си крайбрежни улички, комфортни хотели, множество магазини, ресторанти и зелени оазиси. Вечеря. Нощувка.
3 ден - Закуска. Отпътуване за Сан Марино - висок конически връх, някогашен вулкан, почти непрестъпен, върху който е разположена най – дългогодишната република Сан Марино с територия 61 кв. км и едноименна столица, население около 30 000 души, главно католици, говорещи италиански. Шестнадесет вековната история е изписана с  много кули, крепости, базилики , замъци и дълги защитни стени. Тесните и стръмни улички, старателно подредените лозя и градини и уникалните икони и картини, запазени в дворци и манастири. Разходка из столицата с разглеждане на: Крепостта Гуанита, която е най – старата от трите кули, издигнати на грандиозния връх Монте Титанос с музей на оръжията , които са се използвали в периода 14 – 19 век, Палацо Публико - един от най – атрактивните дворци и в миналото е служил като модел за подражание на много други дворци, появили се след него, площад "Либерта"; Базилика Сан Марино, Восъчният музей и др. Разходка из стария град, която може да бъде изключително изненадваща : средновековни къщички, малки висящи градини, балкони, пълни с цветя, обелиски. Свободно време. Продължаваме за Рим. Настаняване в хотел периферно разположен. Вечеря и нощувка.
4 ден - Закуска. Отпътуване за Рим. За централната час е необходимо ползване на градски транспорт. Туристическа обиколка на Рим - "Център на света, към който водят всички пътища, град на светлината …", императорско величие и могъщество, претворило историята в реалност и реалността в история. Пешеходна обиколка на града с местен екскурзовод на български език: разходка на Капитолийския хълм - най - важния от седемте хълма седалище на древното римско правителство, Палатинския хълм, Колизеума - най-големият амфитеатър от древноримската епоха и място за гладиаторски битки, Римският форум – сърцето на стария Рим, където е бил съсредоточен политическият, религиозен и търговски живот на града, Арката на Константин - най–величествената арка, издигната в чест на победата на император Максенций, Колоната на Траян уникален паметник, покрит със спираловидни релефи, площад Венеция, стълбата на Микеланджело, Пантеона - най-добре запазената постройка от древен Рим, където са погребани Виктор Емануил II, Рафаел и др., площад ди Треви с фонтана "Ди Треви" - най-известният и красив в цяла Италия, шедьовър на бароковата архитектура , в чийто център се издига бог Нептун със своята колесница във формата на раковина, площад Испания, където в миналото са живели много известни личности като Байрон, Гьоте, Стендал, Балзак, пиаца дел Пополо и др. Свободно време. Прибиране в хотела. Вечеря. Нощувка в хотел в района на Рим.
5 ден - Закуска. Посещение с местен екскурзовод на български език на Ватикана (UNESCO), най–малката страна в света, средище на католицизма и резиденция на Римския Папа. Разглеждане на катедралата "Св. Петър" и разходка по площад Св. Петър , творба на Бернини. Разглеждане на Сикстинската капела с неповторимите стенописи на Микеланджело .Свободно време. Отпътуване за Флоренция. Настаняване в хотел в района. Вечеря и нощувка.
6 ден. Закуска.Туристическа програма с местен екскурзовод на български език (около 1 ½ ч.) и слушалки: катедралата "Санта Мария дел Фиоре" - един от най-големите храмове в света с неповторимия Купол на Брунелески – шедьовър на ренесансовото изкуство и Кулата на Джото, откъдето се открива прекрасна панорама към целия град, Площад "Синьория" - политическият и културен център на града с "Палацо Векио" и църквата "Санта Кроче " – пантеонът на Италия, където са погребани Галилей, Макиавели, Росини, Гиберти. Свободно време с възможност за разходка до Понте Векио – с многобройните златарски магазинчета , двореца "Пити" – богата колекция с произведения на Рафаел и Тициан и др. Отпътуване за Пиза. Кратка туристическа програма с разглеждане на Площада на чудесата с Катедралата, Баптистериата и известната наклонена кула. Свободно време за разходка из колоритните сергии и магазинчета за сувенири. Отпътуване за Верона. Настаняване в хотел в района на Верона. Вечеря. Нощувка.
7 ден. Закуска. Отпътуване за езерото Гарда и "Гардаленд" третият по популярност увеселителен парк в Европа. Посещение на парка. За тези, които не желаят да посетят увеселителния парк, по желание /срещу допълнително заплащане/ посещение на Сирмеоне. Красиво градче, разположено на полуостров в Лаго ди Гарда, потънало в зеленина и цветя, за което се казва , че е целунато от Боговете. Отпътуване за Словения или Хърватска. Настаняване в хотел. Нощувка.
8 ден. Закуска. Отпътуване за България. Транзитно преминаване през, Хърватска и Сърбия. Пристигане в София вечерта. 

*****
Минимален брой туристи за осъществяване на екскурзията 40 души.
Срок за уведомление при недостиг на минималния брой туристи - 5 дни преди тръгване.
Фирмата не носи отговорност за туристи, не допуснати от съответните гранични власти.
Фирмата си запазва правото за промени в часовете и последователността на мероприятията и програмата.
Няма визови, медицински и санитарни изисквания за посещаваните държави.
Агенцията не гарантира комбинации за настаняване в двойна стая при сами пътуващи туристи.
Агенцията си запазва правото на промени в последователността на изпълнение на програмата.
Агенцията не носи отговорност за лица не допуснати от граничните власти.
Агенцията не гарантира, комбинации за в двойна стая при сами пътуващи туристи.
Местата в автобуса са по реда на записване в туристическата агенция.

*****
Необходими документи: 

 • За лица над 18 години - лична карта или валиден задграничен паспорт с валидност минимум 6 месеца от датата на връщане.

 • За лица под 14 години - валиден задграничен паспорт с валидност минимум 6 месеца от датата на връщане. 

 • Ако лице под 18 години пътува с единия или без родители, е необходимо нотариално заверено удостоверение оригинал и 2 ксерокопия, че детето има право да излиза от страната + документ за самоличност на детето /задграничен паспорт или лична карта от 14-годишна възраст/ + 2 копия от акта за раждане и оригинал.

******
По смисъла на чл. 42 от Закона за туризма „КОФОРТ-ТРАВЕЛ 2010” ЕООД е застрахованаот ЗАД “ ЕВРОИНС ” със застрахователна полица № 0064738.

****
ВАЖНО!
Може да се възползвате от актуалната промоция само чрез закупуване на ваучер от Deals.bg. Неизползван в срок ваучер се счита за невалиден и сумата по него не се възстановява!

 

-6% 790.00 лв. 740.00 лв.

За Комфорт Травел:

 • Комфорт Травел
 • гр. София, ул. Черковна № 70
 • 02/846 81 07; 980 01 66; 0888 825 107
 • Няма фиксирано работно време...

Подобни оферти