Комбинирана екскурзия със самолет и автобус през август до Брюксел, Амстердам, Люксембург и Париж! 6 нощувки със закуски и самолетен билет!

избери вариант
УСЛОВИЯ

Описание:

Отправете се на незабравима екскурзия из най-красивите кътчета на Европа!

Изберете София Тур!


Офертата включва:

 • Срещу един ваучер на човек предплащате за:
 • Самолетен билет с включени летищни такси и ръчен багаж до 10кг. с размери 42/32/25см
 • 3 нощувки със закуски в Париж - хотел 3*
 • 1 нощувка със закуска в Брюксел - хотел 3*
 • 1 нощувки със закуска в Амстердам - хотел 2*
 • 1 нощувки със закуска в Люксембург - хотел 2*
 • Автобусен транспорт по цялата програма
 • Мед. застраховка с Асистанс покритие 5000 евро (Армеец)
 • Екскурзоводско обслужване по целия маршрут
 • Туристически обиколка с местен екскурзовод в Амстердам
 • Останалата част от сумата по ваучера се доплаща в офиса на агенцията при подписване на договора или в срок по уговорка

Доплащания:

 • Екскурзия до Версай с включен билет за двореца – 45 евро (доплаща се при резервация)
 • Айфелова кула с асансиор до ниво 3 - 25 евро (заплаща се при резервация)
 • Разходка с корабче по Сена: 15 евро (доплаща се при резервация)
 • Разходка с корабче по каналите в Амстердам: 10 евро
 • Входни такси за туристически обекти (за обектите с предварителна резервация, входна такса се заплаща в офиса на агенцията)
 • Голям салонен багаж 40 евро в 2 посоки (рамери 42/32/25 - 56/45/25см)
 • Чекиран багаж (23 кг - 69 евро) - в двете посоки
 • Доплащане за двойна седалка в автобуса: 100 лв.
 • Застраховка "Отмяна на пътуване"

УСЛОВИЯ НА ОФЕРТАТА:

 • Период на пътуване: 02.08. - 08.08.2016г.
 • Валидност на ваучера за закупуване: 28.07.2016г.
 • Необходимо е преди да закупите ваучер да се обадите в агенцията на тел. +359 2 943 13 43, за да проверите наличността на свободните места
 • След като заплатите ваучера си е необходимо веднага да се свържете с агенцията, за да завършите напълно резервацията /необходими са имена на латиница и егн-та на пътуващите/
 • Необходимо е сключване на договор след закупуване на ваучера в офиса на София Тур (офис 1 Бул. Дондуков №86 Б- до Дарик радио; офис 2 - Бул. Гоце Делчев №103 - Етаж 1 - на ъгъла с бул. България), по факс или e-mail: sofiatour@dir.bg, sofiatour2@mail.bg
 • Можете да закупите неограничен брой ваучери за себе си или за подарък
 • От актуалната промоция можете да се възползвате единствено чрез закупуване на ваучер от Deals.bg
 • Всички общи условия на Травел Дийлс

ПРОГРАМА:

1 ДЕН:
Отпътуване от София със сутрешен полет. Кацане на летище Брюксел Шарлероа рано сутринта. Посрещане на летището и отпътуване с автобус по маршрута. Туристическа обиколка на Брюксел – Разглеждане на Хейзел парк с Атомиома, централния площад на стария Брюксел – „Гран плас”, статуята на Малкия Жулиен – пишкащото момченце, църквата „Сен Никола”, „Плас дю Пети Саблон” и „Плас дю Гран Саблон”, Катедралата „Св. Св. Михаил и Гудула”, Кралския дворец и парка на Брюксел, галериите „Сент Юбер”. Свободно време за вечерна самостоятелна разходка в града. Нощувка.

2 ДЕН:
Закуска. Отпътуване за Амстердам. Туристическа обиколка на Амстердам: Кралския Дворец, разположен на площад Дам. Кралския Музей- съхраняващ произ- ведения на холандските майстори – Рембранд, Франс Халс, Вермеер; Музеят на Ван Гог; Площадите Рембранд и Лидзе- център на нощният живот на града, заобиколени от кафенета, ресторанти, клубове, кина и магазини, тук можете да чуете автентична музика, а през лятото да се насладите на изпълненията на улични музиканти, жонгльори или гълтачи на огън; Квартала на Червените фенери, съществуващ вече 700 години от времето, когато града става търговско пристанище. Възможност за разходка с лодка. Нощувка.

3 ДЕН:
Закуска. Свободно време в Амстердам или възможност за полудневна допълнителна екскурзия до Zaanse Schans – малко градче в близост до Амстердам, където можете да видите от близо Вятърните мелници, да влезнете в някои от тях и да се потопите в автентчния дух и архитектура на стара Холандия.
Късния следобед отпътуване за Люксембург. Настаняване. Нощувка.

4 ДЕН:
Закуска. Разглеждане забележителностите на Люксембург- готическите високи сгради и тесни кули. Дворецът на Великия Херцог, Парламентът, Кметството и катедралата Нотр Дам; Стария град; двата площада „Place d‘Armes“ (Площад на Армията) и „Place Guillaume“, мостът „Адолф” и др. Следобед отпътуване за Париж. Вечерна панорамна разходка в Париж. Настаняване в хотела. Нощувка.

5 ДЕН:
Закуска. Туристическа обиколка на Париж: площад Трокадеро, Триумфалната Арка, Домът на инвалидите; Пантеонът мавзолей за „великите хора от епохата на Френската революция“; моста на Александър III, Малкия и Голям дворец, Площад „Конкорд“. Време за почивка. Пешеходната обиколка продължава по площад „Вандом“, Гранд Опера, Парижката „Света Богородица“; Латинският квартал и Сорбоната; Люксембургската градина с Люксембургския дворец, където сега заседава Сенатът. Посещение на квартала Монмартр (базиликата Сакре Кьор, площада на художниците, „Розовата къща“), Площад „Пигал“ и кабаре „Мулен Руж“.

6 ДЕН:
Закуска. Възможност посещение на обекти по интереси или за програма по избор:
• По желание- посещение на Лувъра– най-големият музей на изкуствата в Европа
• Допълнителна екскурзия с доплащане до Версай (45 евро). Версай е политическа столица на страната и резиденция на кралския двор от 1682г. до 1789 г. Посещение на Версайския дворец – дворецът на Краля Слънце – Луи XIV: Големите апартаменти и Огледалната зала. Свободно време за посещение на обекти по интереси – шопинг и разходки, посещение на музей.
• Възможност за изкачване на Айфеловата кула, разходка с корабче по Сена.

7 ДЕН:
Закуска (възможно е да е сух пакет). Отпътуване за лет. Бове. Брибиране в България с директен полет на Уиз Еър.
• Забележка: Възможно е програмата в ден 5 и 6 да бъде разменена. Разглеждане на Лувъра по програма не е предвидено. Възможно е да го посетите в свободното си време на ден 5 или за сметка на доп. екскурзия в ден 6.

****

НЕОБХОДИМИ ДОКУМЕНТИ:

• за лица над 18 години - лична карта или валиден задграничен паспорт с валидност минимум 6 месеца от датата на връщане .
• за лица под 14 години - валиден задграничен паспорт с валидност минимум 6 месеца от датата на връщане.

Ако лице под 18 години пътува с единия или без родители, е необходимо нотариално заверено удостоверение оригинал и 2 ксерокопия, че детето има право да излиза от страната + документ за самоличност на детето /задграничен паспорт или лична карта от 14 год.възраст/ + 2 копия от акта за раждане и оригинал.

****

Съобщение за българските граждани пътуващи за или пребиваващи във Франция, предоставено от МВнР:

Във връзка с терористичната атака на 14 юли вечерта във френския град Ница Министерство на външните работи и посолството на Република България в Париж предупреждават, че Френската република продължава с три месеца въведеното извънредно положение. Мерките за сигурност и охрана на обществения ред са засилени в максимална степен.

Поради тази причина МВнР предупреждава българските граждани, пътуващи за или пребиваващи във Франция да следят и изпълняват указанията на местните власти.

Препоръчваме още на българските граждани:

- Да се носят постоянно личните документи и да ги предоставят при поискване от властите

- Да изпълняват разпорежданията на полицията при проверки на самоличност, личен багаж и МПС, както и в случаи на кризисна ситуация. Да се спазват стриктно указанията и препоръките на властите, в случай на ограничаване на достъп до обществени места, пренасочване на пешеходното и автомобилното движение в населените места и на движението по пътищата

- При планирано пътуване или по-дълго отсъствие да поддържат редовна телефонна връзка с близки и роднини

- Да избягват по възможност струпванията на хора на обществени места, и доколкото е възможно – туристически обекти със значителна посещаемост

- Да следят средствата за масово осведомяване за получаване на актуална информация

- Да избягват непознатите градски зони в късните часове на денонощието, контактите с непознати, като запазят чувството на самоконтрол и спазват нормите на нормално обществено поведение и религиозна толерантност

- Да уведомяват незабавно френската полиция при констатиране на подозрителни лица и предмети, инциденти или действия застрашаващи обществения ред и сигурността на гражданите

- При възникнала необходимост да информират дежурния на българското Посолство и да поддържат контакт чрез дежурния телефон, като следят и интернет страницата на Посолството

Важни телефонни номера:

полиция 17,

бърза помощ 15,

пожарна 18

или общовалиден европейски номер 112 при всякакви спешни случаи.

Денонощен телефон на дежурен служител в българското Посолство: (0033) 0145518590

****

Туроператорът има сключена застраховка „ОТГОВОРНОСТ НА ТУРОПЕРАТОРА” за 2016 г., съгласно ЗТ, с ЗД “Армеец” с номер
N: 1592113150000510852 от 10.01.2016
ТУРОПЕРАТОРЪТ ПРЕДЛАГА И ВИ СЪВЕТВА ДА НАПРАВИТЕ ДОПЪЛНИТЕЛНА ЗАСТРАХОВКА „ОТКАЗ ОТ ПЪТУВАНЕ” – ЗА ЦЕНА И ПОДРОБНОСТИ ПОПИТАЙТЕ НА ТЕЛ. 0700 10 308
СРОК И НАЧИН НА ПЛАЩАНЕ: 50 % КАПАРО ДО 3 ДНИ СЛЕД ПОТВЪРЖДЕНИЕ НА МЕСТАТА, ДОПЛАЩАНЕ 14 ДНИ ПРЕДИ ОТПЪТУВАНЕ
При недостигнат в срок минимален брой туристи и по желание на вече резервиралите, пътуването се осъществява с доплащане в размер от 20 лв. до 60 лв.
Паспортен и визов контрол: по програмата се пътува с валидна лична карта или задграничен паспорт.
ОБЩИ УСЛОВИЯ КЪМ ОФЕРТАТА
Доплащане за застраховка за туристи над 65 г. - 0.50 лв. на ден, над 70 год.- 1,50 лв. на ден. Лица над 75 г.не се застраховат.

****

Туроператор „СОФИЯ ТУР и КО” ЕООД с Удостоверение за регистрация 04483 / 28.01.2005г.е застрахован по смисъла на чл. 42 от Закона за Туризма в  ЗАД “Армеец” с номер N: 1492113150000462319 / 2015 г.

****

ВАЖНО!

Може да се възползвате от актуалната промоция само чрез закупуване на ваучер от Deals.bg. Неизползван в срок ваучер се счита за невалиден и сумата по него не се възстановява!

-28% 1250.00 лв. 900.00 лв.

За СОФИЯ ТУР:

 • СОФИЯ ТУР
 • бул. Дондуков №86 Б - до Дарик радио, гр. София
 • тел. +359 2 943 13 43
 • Няма фиксирано работно време...