Планирайте за 3-ти март екскурзия до Будапеща, Унгария! 2 нощувки със закуски в хотел 4 *, тарнспорт и екскурзовод!

УСЛОВИЯ

Описание:

Не случайно наричат Будапеща "Дунавската перла" и "град на светлината"!

Kато добавите и ритмите на унгарския чардаш и хармонията на Дунава ще получите прекрасен калейдоскоп, в който Ви каним да се потопите!

Пътувайте с Дидона Тур!


Офертата включва:

 • Срещу един ваучер от 50 лв. на човек предплащате за:
 • Транспорт с лицензиран автобус .
 • 2 нощувки със закуски в Hotel Budapest 4* или подобен.
 • Водач от агенцията.
 • Останалата част от сумата по ваучера се доплаща в офиса на агенцията при сключване на договора или в срок по уговорка.

Доплащания:

 • Пешеходна и автобусна обиколка на Будапеща с местен екскурзовод на български език - 10 евро.
 • Входни такси за посещаваните обекти - около 3500 форинта (11евро).
 • Екскурзия до Естергом и Сентендре /транспорт + екскурзовод/ - 20 евро, без входните такси на музеите, при група от минимум 30 човека.
 • Медицинска застраховка с асистънс лимит 4 000 евро - 2 лв./ден, за лица до 65г.
 • Разходка с кораб по река Дунав – 15 евро или с торта и шампанско - 18 евро.
 • Вечеря в типично унгарско заведение и жива музика - 25 евро.
 • Пътни и магистрални такси – 15 евро. /задължително/
 • Лични разходи.

УСЛОВИЯ НА ОФЕРТАТА:

 • Период на пътуването: 03.03.2016 г. – 06.03.2016 г.
 • Ваучерът е валиден до 25.02.2016 г. за подписване на договор с агенцията.
 • След закупуване на ваучера е необходимо, в 2 дневен срок, да подпишете договор за пътуването в офиса на агенцията.
 • Ваучерът трябва да се представи разпечатан в офиса на агенцията.
 • Всеки може да закупи неограничен брой ваучери за себе си или за подарък.
 • За плащане на екскурзии на място не се приемат кредитни карти.
 • От актуалната промоция може да се възползвате само чрез закупуване на ваучер от Deals.bg.
 • Всички условия на Травел Дийлс ООД.

Програма на екскурзията:

1 ДЕН./ 03.03.2016 г. /Отпътуване от София в 6.30 ч. от площад “Александър Невски”. Преминаване през ГКПП  Калотина. Транзитно пътуване  през  Сърбия. Пристигане в Будапеща. Настаняване в хотел 4 звезди – www.danubiushotels.com/our-hotels.budapest или подобен. Свободно време. Нощувка.

2 ДЕН. Закуска. Свободно време за разходка или по желание* панорамна автобусна и пешеходна обиколка на столицата с местен екскурзовод на български език: Парламентът /отвън/ – една от най-големите парламентарни сгради в света, смесица от различни архитектурни стилове, крепостният хълм "Будавар" с Рибарските кули, от които се открива чудесна панорамна гледка към Дунав и Пеща,  катедралата "Св. Матяш", носеща името на най–известния унгарски крал, който два пъти е бил венчан в храма, Цитаделата – издигната  от  Хабсбургите, за да защитава "Перлата на Дунава" от нападения, Площадът на героите– в центъра на площада се издига мемориал със статуите на водачите на седемте племена, които основават Унгариябпрез 9 век, както и други забележителни фигури от Унгарската история – крале и държавници. Там също е и паметника на Архангел Гавраил (36– метрова колона), който според легендата се появил в съня на  създателят на унгарската държава– Свети Стефан (Ищван) и му връчил светата корона, с която кралят утвърдил властта си като владетел, поставен от Бога, мостовете над Дунав и голяма част от града. След приключване на обиколката по желание* - разходка с панорамно корабче по р.Дунав, с напитки. Свободно време за разходка по "Ракоци" и "Ваци" - едни от най- известните търговски улици, където ще се насладите на Коледните базари, многобройните ресторанти, кафенета и магазини. Вечерта възможност за вечеря в битов ресторант с жива музика. Нощувка.

3 ДЕН  Закуска. Свободно време или по желание* еднодневна екскурзия до най-емблематичните градове в Унгария и за унгарската история: големия завой на река Дунав, Естергом– или още наречен унгарския Рим, Цитаделата на унгарския католицизъм, Резиденция на естергомските архиепископи, родното място на първия унгарски крал Св.Стефан, Сентендре– изключително живописен град, кръстен на Св. Андрей, с барокови къщи, сръбски православни църкви, средиземноморска атмосфера, известен още като Града на марципана. Връщане в Будапеща. Възможност за кратък шопинг. Привечер отпътуване за България. Нощен преход.

4 ДЕН Пристигане в София на площад "Ал.Невски" сутринта. 

Агенцията си запазва правото за промени в последователността на изпълнение на програмата.

 ****

Необходими документи

 • за лица над 18 години - лична карта или валиден задграничен паспорт с валидност минимум 6 месеца от датата на връщане.
 • за лица под 14 години - валиден задграничен паспорт с валидност минимум 6 месеца от датата на връщане. 
  Ако лице под 18 години пътува с единия или без родители, е необходимо нотариално заверено удостоверение оригинал и 2 ксерокопия, че детето има право да излиза от страната + документ за самоличност на детето /задграничен паспорт или лична карта от 14 год.възраст/ + 2 копия от акта за раждане и оригинал.

Забележка! 
Агенцията НЕ носи отговорност при промяна на музейните такси и работното време на музеите. Посочените такси са съгласно информацията, поместена в сайтовете на посочените туристически обекти. Възможно е да настъпят промени. Туристическата агенция си запазва правото на промени в последователността на изпълнение на програмата по независещи от нея причини и не носи отговорност за туристи, недопуснати от съответните гранични власти.

Фирмата не носи отговорност за туристи, не допуснати от съответните гранични власти.
Фирмата си запазва правото за промени в часовете на мероприятията и програмата.
Няма визови, медицински и санитарни изисквания за Сърбия.

****

Туроператор "Глобус Тур" ООД  притежава задължителна застраховка "Отговорност на туроператора" от ЗД “Алианц България” със седалище гр. София и адрес на управление бул. „Княз Дондуков” 59, застрахователна полица № 1316015312000000 1 с валидност на действие от 00:00 часа на 01.01.2015 г. до 24:00 часа на 31.12.2015 г. с лимит на отговорност 25 000 лв. 
Туроператорът е сключил застрахователен договор по чл.42 от Закона за туризма „Отговорност на туроператора“ със ЗД „Евроинс“ АД с полица № 004738 .

 ****

Важно! 
Може да се възползвате от актуалната промоция само чрез закупуване на ваучер от Диийлс.бг. Неизползван в срок ваучер се счита за невалиден и сумата по него не се възстановява! 

Топ цена 159.00 лв.

За Глобус Тур ООД - офис Дидона: