Екскурзия до Перлите на Адриатика - Хърватия и Черна гора: 5 нощувки със закуски, транспорт от Холидей Бг Тур!

УСЛОВИЯ

Описание:

Посетете перлите на Адриатика - Хърватия и Черна гора!

Изберете Холидей БГ Тур!


Офертата включва:

 • С един ваучер на човек предплащате 99 лв. за:
 • Транспорт с лицензиран туристически автобус, категория 3*.
 • 5 нощувки със закуски в хотели 3*.
 • Посещения на Плитвички езера, Трогир.
 • Представител на фирмата.

Доплащания:

 • Туристическа програма в Загреб – 10 евро.
 • Туристическа програма в Шибеник –10 евро; Сплит – 10 евро.
 • Туристическа програма в Дубровник с местен екскурзовод – 20 евро.
 • Целодневна екскурзия до Котор и Будва с местен екскурзовод – 45 евро.
 • Гранични и пътни такси – 18 евро. /задължително/
 • Медицинска застраховка Асистанс – 2 евро на човек на ден.
 • Възможност за доплащане за вечеря на блок маса – 5 евро на вечер.

УСЛОВИЯ НА ОФЕРТАТА:

 • Период на екскурзията: 02.05 - 07.05.2016 г. Варна, Бургас, Сливен – Ямбол – Нова Загора - Стара Загора – Пловдив –Пазарджик – София.
 • Валидност на ваучера за сключване на договор с туроператора и доплащане: 29.02.2016 г.
 • Необходимо е да сключите договор с агенцията, след обаждане на тел: 0886 414 313, 0889 531 091, 0889 580 058, 056/ 850 249.
 • Остатъкът от сумата 200 лв. се доплаща в офиса на агенцията или по банка до 29.02.2016 г.
 • Всеки може да закупи неограничен брой ваучери за себе си или за подарък.
 • От актуалната промоция може да се възползвате само чрез закупуване на ваучер от Deals.bg.
 • Всички общи условия на Травел Дийлс ООД.

ПРОГРАМА
Загреб, Плитвички езера, Сплит, Дубровник, Котор, Будва

02
.05.16 - Първи ден
Отпътуване от Варна, Бургас ,Сливен – Ямбол – Нова Загора - Стара Загора – Пловдив –Пазарджик – София.Бургас по маршрут - София - Белград – Загреб. Пристигане в столицата на Хърватия. Настаняване в хотел **/ *** в Загреб. Нощувка.

03.05.16 - Втори ден
08:30 Закуска в ресторанта на хотела. Туристическа програма в Загреб: централния площад “Бан Йелачич”, Стария град: Каптол и Градец; Катедралата; Каменната порта с чудотворната икона на Благословената Дева Мария и Христос. Отпътуване за Плитвички езера – най-красивият и известен хърватски национален парк, който е и в списъка на Световното наследство на ЮНЕСКО. Районът представлява шедьовър на природата – уникална система от 16 езера, свързани помежду си от живописни водопади, обградени от хълмове, планини и пещери. Националният парк Плитвички езера се посещава от около един милион туристи годишно. Късния следобед отпътуване за Адриатическата Ривиера. Настаняване в хотел. Възможност за вечеря. Нощувка.

04.05.16 - Трети ден
08:30 Закуска в ресторанта на хотела. Разходка в Шибеник - Интересни забележителности в Шибеник са: Катедралата Св. Якоб (Джеймс) - една ат най-красивите в Далмация.; Ректорския дворец (Кнежева палац); Замъка Св. Михаил (Св. Ана); Ортодоксалната църква Св. Спас ат 14. век, известна с красивия си иконостас. Разходка в Трогир - Централната историческа част на Трогир е включена в списъка на световното наследство на ЮНЕСКО

Разходка в Сплит – втория по големина град на Хърватия - този прелестен, старинен пристанищен град е обкръжен с архитектурни забележителности от римляните до днес. Разглеждане на величествения дворец на император Диоклециан, Катедралата, разходка в стария град. Настаняванe в хотел. Възможност за вечеря. Нощувка.

05.05.16 - Четвърти ден
08:30 Закуска в ресторанта на хотела.Отпътуване за един от бисерите на света наричан Перлата на Адриатика – Дубровник. Този неописуемо красив средновековен град е запазил същия онзи вид, който е оформянот 12 до 17 век.
Разглеждане на Дубровник. Панорамна обиколка с автобус . Следва пешеходна разходка в старата част. Разглеждане на Княжев двор, паметника на Орландо /1418г./, улица Страдун, черквата “Св. Спас”, Францисканския манастир, Доминиканския манастир, черквата “Св. Влах” – светецът, защитник на града. Част от задължителната програма е Дворецът на Принцовете, построен от Онофрий делла Кава в готическо-ренесансов стил на мястото на предишния дворец от XII-XIII в. Свободно време или по желание разходка с корабче до остров Локрум, който е обявен за национален парк. Според легендата тук на острова спасение е намерил Ричард Лъвското сърце, след корабокрушение и на връщане от кръстоносен поход. Отпътуване за Черна гора. Настаняване в хотел. Възможност за вечеря на блок маса. Нощувка.

06.05.16 - Пети ден
08:30 Закуска в ресторанта на хотела. Отпътуване за Котор (UNESCO) - едно изумително съчетание от планина и море. Пешеходна разходка в Стария град - църквата Св. Николай Чудотворец, църквата Св. Лука, Св. Мария, Католическата катедрала Свети Трифон. Възможност за морска екскурзия из Которския залив с посещение на изкуствения остров и църквата Мадоната от Скалата. Продължаване по южното черногорско крайбрежие към гр. Будва. Фотопауза при прочутия остров-хотел „Св. Стефан”. Пешеходна обиколка на старата част на Будва, едно от най-старите селища в Европа, с разглеждане на Средновековната крепостна стена, Цитаделата, църквата Света Троица, църквата Свети Иван (VII в.). Връщане в хотела. Възможност за вечеря на блок маса. Нощувка.

07.05.16 - Шести ден
08:30 Закуска в ресторанта на хотела. Отпътуване за България. 

******
НЕОБХОДИМИ ДОКУМЕНТИ:

Необходими документи: лична карта; За лица под 18 г., пътуващи с един, или без родители – нотариално за верено пълномощно оригинал + 1 бр. Фотокопие+ 1 бр. Фотокопие от акта за раждане. 

***
Забележка: За да се реализират допълнителните услуги и мероприятия по програмата е необходимо да ги заявите и заплатите още при сключването на договора за организирано пътуване, тъй като осъществяването им е свързано с предварителни резервации. Фирмата не носи отговорност при промяна на музейните такси.
*****
ВАЖНО!
Може да се възползвате от актуалната промоция само чрез закупуване на ваучер от Deals.bg. Неизползван в срок ваучер се счита за невалиден и сумата по него не се възстановява!

Топ цена 299.00 лв.

За Холидей БГ Тур:

 • Холидей БГ Тур
 • Бургас, Център, ул. Кирил и Методий 31, ет. 1, офис 2
 • 0886 41 43 13, 0889 58 00 58, 056/ 850 249
 • Няма фиксирано работно време...