Активни оферти на КАРАДЖЪ ТУРС ИНТЕРНЕШЪНЪЛ (1/)

На море в Албания през май или юни! 7 нощувки със закуски и вечери в Hotel Dollari 3* или Hotel Elba 4* в Дуръс, транспорт!

УСЛОВИЯ

Описание:

На море в Албания през май или юни!

Това лято хитът е почивка в Албания! Имаме страхотно предложение за почивка край плажовете в района на Дуръс!

Пътувайте с Караджъ Турс!


Офертата включва:

 • С един ваучер предплащате 80 на човек, при двойно настаняване, за:
 • Транспорт България - Албания - България с лицензиран туристически автобус или микробус
 • 7 нощувки със закуски и вечери, на човек в двойна стая, в: Hotel Elba 4* или Hotel Dollari 3*, в района на Дуръс
 • Бонус - Посещение на Елбасан
 • Водач-представител по време на пътуването
 • Останалата сума от пакета доплащате в офиса на Караджъ турс при подписване на договора или в срок по уговорка

Доплащания:

 • Входните такси за посещаваните туристически обекти
 • Програми по желание
 • За дете от 0 до 5.99г., настанено в стая с двама възрастни - 130 лв.
 • За едно дете от 6 до 11.99 г., настанено в стая с двама възрастни - 280 лв.

УСЛОВИЯ НА ОФЕРТАТА:

 • Период на пътуване: 28.05.- 04.06.2016г.; 04.06. - 11.06.2016г. или 11.06. - 18.06.2016г. Тръгване от София
 • Ваучерът е валиден до 06.06.2016г. за сключване на договор
 • След закупуване на ваучер, в 3-дневен срок, трябва да подпишете договор си в централния офис на Караджъ турс или на е-мейл: operation@karacitours.bg
 • Необходимо е да предоставите разпечатан ваучер или номер и уникален код на ваучера в агенцията
 • От актуалната промоция може да се възползвате само с ваучер от Deals.bg
 • Всички общи условия на Травел Дийлс ООД

Програма: 

Ден 1
София – Дуръс
Отпътуване в 05:00ч отАвтогара Сердика (бифш Трафик Маркет) София. Преминаване през граничен пункт „Гюешево”. Транзитно преминаване през Македония. Пристигане в района на Дуръс, известен със старото си име Драч, втори по големина и с най-голямото пристанище в Албания, вечерта и настаняване в избрания хотел. Вечеря. Нощувка.
Ден 2
Закуска. Свободно време за плаж. Вечеря. Нощувка.


Ден 3
Закуска. Свободно време за плаж или възможност за полудневна екскурзия до Дуръс, включваща пешеходна обиколка на града, разглеждане на някои от най-известните забележителности: Античния театър; Римските бани; Археологически музей и др. Свободно време. Завръщане в хотела. Вечеря. Нощувка.

Ден 4
Закуска. Свободно време за плаж или възможност за екскурзия до столицата на Албания – Тирана. Градът предлага интересна смесица от съвременна архитектура и исторически паметници. Разглеждане на централния столичен площад, с многобройните административни сгради; джамията Етембей, построена през 18 век; Двореца на културата; Часовниковата кула и паметника на Скендербег. Свободно време. Потегляне в посока перлата на албанското адриатическо крайбрежие – Дуръс. Това е един от най-старите градове в Албания, а днес един от най-привлекателните курорти на цялото адриатическо крайбрежие и втори по големина град в страната. Свободно време. Завръщане в хотела. Свободно време. Вечеря. Нощувка.

Ден 5
Закуска. Свободно време за плаж или възможност за целодневна екскурзия до Берат. Градът е известен с уникалната си архитектура и запазил християнската религия през вековете. Голяма част от населението на града са християни, от български произход. Разглеждане на Стария град, с величествените си крепостни стени и многобройни църкви. Завръщане в хотела. Вечеря. Нощувка.

Ден 6
Закуска.
Свободно време за плаж или възможност за целодневна екскурзия до Бар - Черна Гора. Бар е един от най-известните градове на Черна Гора, известен с многобройните си маслинови дръвчета. Тук се намира най-старото маслиново дърво в света нa 2000г. От крепостните стени обграждали някога града се открива невероятна гледка. В околностите на града се намират руините на Стария град. В останките могат да се видят добре запазена часовникова кула от турско време, останките на катедралата “Свети Георги” и джамия от 17-ти век. Интересно да се види тук е и изградения от турците през 17 век аквадукт, състоящ се от 17 дъги.
Вечеря. Нощувка.

Ден 7
Закуска. Отпътуване за България. Почивка в гр. Елбасан – по обяд. Римляните наричали града Masio Scampa (остър планински връх), заради кулите, които били построени над крепостните стени. Градът възниква през I век. Свободно време за разглеждане на крепостта и центъра на града. Завръщане в София късно вечерта.

Програми по желание:

- Екскурзия до Тирана (при минимум 25 човека) - 30лв
- Полудневна екскурзия до Дуръс (при минимум 25 човека) - 30лв
- Целодневна екскурзия до Берат (при минимум 25 човека) - 50лв
- Целодневна екскурзия до Бар (при минимум 25 човека) - 60лв

Промоционалните цени на програмите по желание са валидни до 5 дни преди отпътуване!

*****

Необходим минимален брой за осъществяване на пътуването е 45 туристи.
Пътуването е може да се осъществи и при по-малък брой туристи, но след доплащане към цената на пакета както следва:
При група от 40 до 45 човека се налага доплащане в размер на 10 лева на човек.
При група от 35 до 40 човека се налага доплащане в размер на 20 лева на човек.
При група от 30 до 35 човека се налага доплащане в размер на 35 лева на човек.
При група от 17 до 30 човека се налага доплащане в размер на 85 лева на човек.

Настаняването по седалки в автобуса се осъщестява според последователноста на записване.

*****

Необходими документи: международен паспорт или лична карта с валидност минимум 6 месеца след датата на екскурзията.
За сключване на договор, е необходимо представяне на фотокопие на първите страници на международния паспорт или лице на личната карта.

За деца под 18г., пътуващи без родителите или само с един от тях трябва да имат оригинал и ксерокопие на нотариално заверена декларация, че и двамата родители са съгласни детето да пътува в чужбина.
Ако дете под 18 години пътува само с един от родителите си (или с друг придружител, различен от родител), той трябва да носи нотариално заверено пълномощно от непътуващия родител + копие от него (а ако пътува с друг придружител – и от двамата родители).
За излизане на дете в чужбина, в случай че пътува с двама родители, но с различни фамилии, трябва да предоставите акта за раждане на детето, както и копие от него. Този документ ще послужи пред българските гранични власти.

Туроператорът предлага на всеки клиент възможността за сключване на допълнителни застраховки "Отмяна на пътуване" и застраховка "Кражба, загуба или забавяне на личен багаж".

*****

Компанията Караджъ Турс Интернешънъл ООД e регистриран туроператор и турагент (удостоверение за регистрация N05394 / 28.01.2005 г.), притежаващ застраховка на туроператора №15 921 1315 0000 501313 с валидност до 26.11.2017 г. на ЗАД Армеец, член на БАТА-България, ТУРСАБ-Турция.

*****

ВАЖНО!

Може да се възползвате от актуалната промоция само чрез закупуване на ваучер от Deals.bg. Неизползван в срок ваучер се счита за невалиден и сумата по него не се възстановява! 

Топ цена 345.00 лв.

За КАРАДЖЪ ТУРС ИНТЕРНЕШЪНЪЛ: