избери вариант
УСЛОВИЯ

Описание:

Незабравими емоции в Гърция с Дрийм Тур! На добър час!


Офертата включва:

 • Срещу един ваучер за един човек получавате:
 • Транспорт с лицензиран автобус за международни превози.
 • Медицинска застраховка.
 • Екскурзоводско обслужване по време на пътуването.

Доплащания:

 • Входна такса на пещерата Алистрати.
 • Разходи от личен характер.

УСЛОВИЯ НА ОФЕРТАТА:

 • Дати на отпътуване, с тръгване от Пловдив и София: 28.05.2016 г. или 25.06.2016г.
 • Ваучерът е валиден за подписване на договор с агенцията до 20.05.2016 г.
 • От актуалната промоция може да се възползвате само чрез закупуване на ваучер от Deals.bg
 • Всеки може да закупи неограничен брой ваучери за себе си или за подарък
 • След закупуване на ваучера е необходимо да сключване на договор в офиса на Дрийм Тур или по е-мейл: dream_tour@abv.bg
 • За въпроси, може да се свържете с Дрийм Тур на тел: 032 62 62 40 и 0878 62 62 20
 • Всички условия на Травел Дийлс ООД

 

ПРОГРАМА

КАВАЛА и ПЕЩЕРАТА АЛИСТРАТИ

ПЛОВДИВ-ЮНДОЛА-КАВАЛА-ПЛОВДИВ

Отпътуване от гр. Пловдив, от паркинга на хотел Тримонциум в 00.30 часа, посока Юндола – Гоце Делчев – ГКПП Илинден. Сутринта кратка почивка за кафе в град Драма. Отпътуване за Кавала. Панорамна обиколка на града. Застроен амфитеатрално нагоре по стръмните склонове над залива, Кавала е един забележително красив град, съчетаващ природни дадености и великолепна гледка към брега и залива с археологически находки, разкриващи богатото му минало. Просторните площади, съвременните сгради и търговски центрове в западната част на града са в приятен контраст с тесните павирани улички, старинните къщи в традиционен стил с дървени чардаци, миниатюрните им градини с цветя, и павираните алеи в източната му част.
Стръмните, виещи се нагоре по склоновете улички водят до най-впечатляващите гледки на града - старите крепостни стени, голямата и красива сграда на църквата „Панагия”, импозантната византийска крепост, както и до акведукта, строен още по времето на римляните, но в последствие разрушен и възстановен отново от Ибрахим паша, великият везир на султан Сюлейман II в началото на ХVI в.
В Кавала е роден един от най-прогресивните за времето си владетели - египетския султан Мохамед  Али паша. Албанец по рождение, той се смята за основоположник на съвременен Египет.Разхождайки се по тесните калдъръмени улички в стария град,с гледка към морето и с къщи с типична османска архитектура,стигаме до родната му къща-музей,която е запазена и до днес.Тя се намира на площада,където се издигна и бронзова конна статуя в негова чест.Тук ще видим и сградата Имарет-тя е класически пример за ислямска архитектура от 19 век.Построена е от Мехмет Али,като приют за религиозни ученици,а името и означава „място за милосърдие”.Днес сградата е превърната в луксозен хотел.Особено колоритно е и пристанището на града със своите малки рибарски корабчета, заобиколено от десетки малки таверни и магазини. 
Свободно време в града за шопинг, разходка, и обяд.
На обяд отпътуване за пещерата Алистрати.  
Истинско чудо на природата Алистратската пещера днес с право се счита за една от най-красивите пещери в Европа, като поражда страхопочитание и възхищение у посетителя с нейния несравним подземен чар. Пещерните образувания са впечатляващи. Сталактитите, сталагмитите и хеликтитите композират уникални изображения.
До Алистратската пещера се намира каньонът на река Ангитис с дължина 15 км. и дълбочина до 80 м., където според гръцката митология се намират портите на ада. Гостите могат да се възхитят на меандрите на реката, а също и на прочутите древни скални рисунки, датиращи от около 2500 години. Регионът на каньона е подходящ за редица дейности, като рафтинг, рапел, планинско колоездене, пешеходен туризъм и др.Флората и фауната тук са от най-рядко срещаните – може да се видят орли, соколи, птици от семейство Чапли, Сива Чапла и др. Късния следобед отпътуване за България. Пристигане в Пловдив късно вечерта.

ЗАБЕЛЕЖКА
*Туроператорът си запазва правото да променя последователността на изпълнение на мероприятията по програма.
*Цената на допълнителните посещения, заплатени по време на екскурзията, се увеличава с 20 %.
*Цената е валидна при миимум 40 туриста.
*Срок за уведомление при недостигнат брой туристи - 5 дни преди датата на отпътуване.
*Настаняването в автобуса става по реда на записването!

 

*****
НЕОБХОДИМИ ДОКУМЕНТИ
• за лица над 18 години - лична карта или валиден задграничен паспорт с валидност минимум 6 месеца от датата на връщане.
• за лица под 14 години - валиден задграничен паспорт с валидност минимум 6 месеца от датата на връщане. 
Ако лице под 18 години пътува с единия или без родители, е необходимо нотариално заверено удостоверение оригинал и 2 ксерокопия, че детето има право да излиза от страната + документ за самоличност на детето /задграничен паспорт или лична карта от 14 год.възраст/ + 2 копия от акта за раждане и оригинал.

****
ТА"Дрийм Тур" ЕООД е лицензиран туристически оператор и туристически агент с удостоверение за регистрация № РК-01-6716. ТА"Дрийм Тур" ЕООД притежава задължителна застраховка „Отговорност на Туроператора“ сключена със „ЗД ЕВРОИНС“ АД, със седалище”гр.София бул”Христофор Колумб”43 Застрахователна полица №03700100000654/2015,с валидност на действие от 01.04.2015г до 31.03.2016г,с лимит на отговорност 25 000 лв.
*****
ВАЖНО! 
Може да се възползвате от актуалната промоция само чрез закупуване на ваучер от Диийлс.бг. Неизползван в срок ваучер се счита за невалиден и сумата по него не се възстановява!

Топ цена 47.00 лв.

За Дрийм Тур:

 • Дрийм Тур
 • гр. Пловдив-4000, ул. Гладстон 5
 • 032 62 62 40; 0878 20 62 62
 • Няма фиксирано работно време...

Подобни оферти