избери вариант
УСЛОВИЯ

Описание:

Опустошаван 40 пъти в 2300-годишната си история, Белград никога не успява да събере всички парченца и да заеме полагащото му се място в Европейската аристокрация. Въпреки това, леко раздърпаният му вид с неуморната си живост придава на Белград непретенциозна хубост и правдоподобност.
Посетете с ТА Дрийм Тур!

 


Офертата включва:

 • Срещу един ваучер на човек предплащате за:
 • Tранспорт с лицензиран за международен туристически превоз автобус.
 • 2 нощувки с 2 закуски на богата блок маса в хотел 3*, разположен на брега на река Дунав.
 • Панорамна обиколка на Белград.
 • Екскурзоводско обслужване.
 • Останалата сума доплащате в офиса на фирмата.

Доплащания:

 • Круиз по реките Дунав и Сава с туристически кораб и екскурзовод – 30 лева.
 • Вечеря в ресторант с традиционна сръбска кухня / или Вечеря с музика на живо в ресторант на лодка , с красив изглед към река Дунав и Белград - 40 лева(без включени напитки).
 • Медицинска застраховка „Помощ при пътуване” за лица над 65 г.-16 лв.
 • Лични разходи.
 • Медицинска застраховка „Помощ при пътуване” за лица до 65 г.-10 лева.
 • Магистрална такса-20 лева (задължително доплащане).
 • Екскурзия до ВОЙВОДИНА с Нови Сад и Сремски Карловци (включена дегустация на 6 вида вина, месни или безмесни хапки) – 40 лева.

УСЛОВИЯ НА ОФЕРТАТА:

 • Периоди на пътуване: 21.05.2016 - 23.05.2016 г.
 • Ваучерът е валиден до 18.05.2016 г. за сключване на договор с агенцията.
 • Необходимо е до 3 дни след закупуване на ваучера да подпишете клиентски договор в офиса на Дрийм Тур или по е-майл: dream_tour@abv.bg . Телефони за контакт: 0878 626220; 0878 20 62 62.
 • Необходимо е да представите разпечатан Вашия ваучер при подписване на договора.
 • Всеки може да закупи неограничен брой ваучери за себе си или за подарък.
 • От актуалната промоция може да се възползвате само чрез закупуване на ваучер от Deals.bg.
 • Всички общи условия на Травел Дийлс ООД.

ПРОГРАМА

1 ден: Отпътуване от Пловдивпаркинга на хотел "Тримоциум" в 05:00 ч., от София – стадион „Васил Левски“ в 07:00ч ,по маршрут– Калотина – Пирот – Ниш – Белград. Пристигане в Белград в ранния следобед.Следва панорамна обиколка на града включваща:
-Дединие – един от най-богатите квартали на града.
-Катедралния храм ”Св.Сава”- най - големият православен храм на Балканите, чието изграждане започва още през 1894 г.
-Площад Славия.
-Кметството.
-Парламента.
лощад Теразие.
лощад Република.
-Студентски площад.
репостта "Калемегдан".
Настаняване в хотел 3*, разположен на брега на река Дунав.

Свободно време в Белград или по желание и срещу допълнително заплащане: круиз с туристически кораб по реките Сава и Дунав. Посветете част от престоя си в Белград на едно вълшебно мини круизно приключение с кораб и почувствайте магията на сръбската столицата, плавайки по две величествени реки: река Дунав и река Сава. Насладете се на панорамата на един древен град, единствен в Европа уникално разположен на две реки – там, където река Сава се влива в река Дунав! Плавайки ще запечатате в съзнанието си дивната гледка при сливането на на двете реки . Носейки се по вълните на Дунав ,при внушителната крепост Калемегдан ще почувствате различния чар на Стария град с Катедралата и пристанището. На фона на приятна музика, оставете погледа да се рее в безкрайната редица на пусналите вечна котва кораби – атракциони и салове превърнати в къщи – ресторанти, запечатайте на обективите си грандиозните мостове над река Дунав, свързващи Стари и Нови Белград: Бранков мост, мост Панчево и моста на Ада. Докоснете се и до два от 16 – те острова по река Дунав: островът на войната и Ада Циганлия… Круизът по река Дунав е едно преживяване, което никога не се забравя! Завръщане в хотела. Нощувка.

2 ден: Закуска. Свободно време в Белград или по желание и срещу допълнително заплащане - целодневна екскурзия с местен екскурзовод до автономна провинция ВОЙВОДИНА с посещение на Сремски Карловци и разходка в Нови Сад. В 09:30 часа (сръбско време) отпътуване за Сремски Карловци - исторически град, разположен по склоновете на Фрушка гора, на десния бряг на река Дунав, от всички страни заобиколен от лозя. Сремски Карловци е неразделна част от красив пейзаж и истински пример за хармоничното единство на културно и природно наследство. Сремски Карловци е и резиденция на главата на Православната църква, затова е наричан още и – „Рим на сръбската православна църква“. Разходката тук е с продължителност между 1,5-2 часа. Ще имате възможност да дегустирате шест вида вина,а за мезе ще можете да избирате между месни и безмесни хапки(хляб с кашкавал,корнишони или колбас).Ще се разходим в музея на меда и ще посетим подземните изби,в които се съхранява виното.
Продължаваме към Нови Сад и попътна панорама към крепостта Петроварадинск, която заради своята монументалност и разположената в подножието й река Дунав е още наричана - "Гибралтар на Дунава". Пристигане в столицата на ВОЙВОДИНА. Свободно време за чашка ароматно кафе или обяд и разходка в приказния център на града. Отпътуване за Белград Завръщане в Белград в късния следобед. По желание и срещу допълнително заплащане-вечеря в ресторант с традиционна сръбска кухня / или вечеря с музика на живо в ресторант на лодка, с красив изглед към река Дунав и Белград. Лодката с ресторанта се намира в близост до хотел Югославия.Нощувка.

3 ден: Закуска. Свободно време. В 11:00 часа (сръбско време) освобождаване на хотела и отпътуване за България. Кратка пауза за кафе в гр. Ниш. Пристигане в гр. София и гр. Пловдив късно вечерта.

Полезна информация:
Валутeн курс: 1 лев ~ 63 сръбски динара, Часово време: София – 12 ч. Белград –11 ч.
ВАЖНО! В Република Сърбия може да се заплаща само в сръбски динари. 

ЗАБЕЛЕЖКА

*Всяко от допълнителните посещения се осъществява при записани минимум 20 туриста.
*Туроператорът си запазва правото да променя последователността на изпълнение на мероприятията по програма.
*Цената на допълнителните посещения, заплатени по време на екскурзията, се увеличава с 20 %.
*Цената е валидна при миимум 40 туриста.
*Срок за уведомление при недостигнат брой туристи - 5 дни преди датата на отпътуване.
*Настаняването в автобуса става по реда на записването!

*****
НЕОБХОДИМИ ДОКУМЕНТИ: 

  • Валиден задграничен паспорт с валидност минимум 6 месеца от датата на връщане.

  • За лица под 18 години, пътуващи с единия или без родители, е необходимо нотариално заверено удостоверение оригинал и 2 ксерокопия, че детето има право да излиза от страната + документ за самоличност на детето /задграничен паспорт / + 2 копия от акта за раждане и оригинал. 

****
ТА"Дрийм Тур" ЕООД е лицензиран туристически оператор и туристически агент с удостоверение за регистрация № РК-01-6716. ТА"Дрийм Тур" ЕООД притежава задължителна застраховка „Отговорност на Туроператора“ сключена със „ЗД ЕВРОИНС“ АД, със седалище”гр.София бул”Христофор Колумб”43 Застрахователна полица №03700100000654/2015,с валидност на действие от 01.04.2015г до 31.03.2016г,с лимит на отговорност 25 000 лв.
*****
ВАЖНО! 
Може да се възползвате от актуалната промоция само чрез закупуване на ваучер от Диийлс.бг. Неизползван в срок ваучер се счита за невалиден и сумата по него не се възстановява!

Топ цена 172.00 лв.

За Дрийм Тур:

 • Дрийм Тур
 • гр. Пловдив-4000, ул. Гладстон 5
 • 032 62 62 40; 0878 20 62 62
 • Няма фиксирано работно време...

Подобни оферти