Екскурзия до Дубровник, Будва, Тирана, Струга и Охрид през октомври! 4 нощувки с 4 закуски и 3 вечери, транспорт и богата програма

УСЛОВИЯ

Описание:

Екскурзия до Дубровник, Будва, Тирана, Струга и Охрид през октомври с богата програма и включени в пакета всички пътни такси!

Предложение от Теско Груп!


Офертата включва:

 • Срещу един ваучер предплащате 60 лв. на човек, при двойно/ тройно настаняване, за:
 • Транспорт с лицензиран автобус по съответния маршрут
 • 3 нощувки със закуски и вечери в Хотел Loza 2*, Будва
 • 1 нощувка със закуска в хотел 2 или 3* в Струга
 • Туристическа обиколка на Будва
 • Туристическа обиколка на Тирана
 • Туристическа обиколка на Охрид

Доплащания:

 • Програми по желание
 • Входните такси на посещаваните обекти
 • Градски такси в хотела по 1.5 евро на нощувка

УСЛОВИЯ НА ОФЕРТАТА:

 • Дати на пътуване : 18.10. - 23.10.2016г. Отпътуване от София и Плевен
 • Ваучерът е валиден до 14.10. за подписване на договор с офиса на турагента или по е-мейл: teskogroup@mail.bg
 • След закупуване на ваучер, в 2-дневен срок, е необходимо да сключите договора си
 • Необходими данни за резервация – 3-те имена на латиница (по лична карта или задгр. паспорт)
 • Необходимо е да предоставите ваучера си, разпечатан или по е-мейл
 • Всички общи условия на Травел Дийлс ООД

Програма на пътуването:

1 ден
Отпътуване от Плевен в 16:00ч и от София в 18:30ч, по посока Дубровник. Нощен преход.

2 ден
Рано сутринта - пристигане в Дубровник, перлата на Хърватската ривиера. По желание и срещу доплащане - пешеходна обиколка на старата част на града с местен екскурзовод, включваща църквите "Свети Спас" и "Свети Влах" - светецът защитник на града, паметника Гундулич, паметника на Орландо, старинната улица Страдун, Францисканския манастир, Доминиканския манастир, галерията Кнежев двор и Йезуитската църква "Свети Игнасиус". По желание и срещу доплащане - разходка с корабче до остров Локрум. Свободно време. В около 18:00ч - отпътуване за Будва, с прекосяване на живописния Которски залив с фериботната връзка Лепетане - Каменари. В около 20:00ч - настаняване. Вечеря. Нощувка.

3 ден
Закуска. Туристическа обиколка на Будва - едно от най-старите селища в Европа. Пешеходна обиколка на старата част на града със Средновековната крепостна стена, Цитаделата, църквата "Света Троица" и църквата "Свети Иван" от VII век. Свободно време или, по желание и срещу доплащане, полудневна екскурзия до Котор - град под егидата на ЮНЕСКО. Пешеходна обиколка на Стария град с църквата "Свети Николай Чудотворец", църквата "Света Мария", католическата катедрала "Свети Трифон" и Часовниковата кула. Връщане в хотела следобед. Свободно време за разходка. Вечеря. Нощувка.

4 ден
Закуска. Свободен ден или, по желание и срещу доплащане, екскурзия до Цетине и Тиват. В 09:00ч - тръгване за историческата столица на Черна гора, Цетине, основана през ХV век. Посещение на манастира, където се съхраняват мощите на Свети Йоан Кръстител, Влашката църква и Музея на черногорските крале. Свободно време за самостоятелно разглеждане на Цетине. Отпътуване за Тиват - малко курортно градче в Черна гора. Разходка по крайбрежната алея и край яхтеното пристанище. В 16:00ч - отпътуване за Будва и връщане в хотела. Вечеря. Нощувка.

5 ден
Закуска. В 08:00ч - отпътуване за Тирана. Кратък сити тур. Тирана не може да се похвали със забележителности като повечето големи европейски столици, но все пак за гостите му ще бъде интересно да видят площад Скендербег с паметника на едноименния национален герой, джамията на "Хаджи Етем Бей" от 1798г, строена цяло столетие, Националния исторически музей, Пирамидата, проектирана за музей на комунистическия диктатор Енвер Ходжа, а днес останала изоставена, един от прословутите бункери от комунистическо време, разположен в центъра на града, както и новия облик на Тирана с лъскавите сгради на банки и офиси и първия албански небостъргач. В около 15:00ч - отпътуване за Струга. В около 18:00ч - настаняване. Нощувка.

6 ден
Закуска. Отпътуване за Охрид в 08:00ч. Панорамна обиколка на старата част на града: църквата "Света Богородица Перивлепта", която поради своята автентична архитектура и стенописи е обявена за паметник на Световното културно и природно наследство на ЮНЕСКО; Самуиловата крепост; църквата "Свети Пантелеймон", където се съхраняват мощите на свети Климент Охридски; църквата "Свети Йоан Канео", разположена на висока и стръмна скала, откъдето се разкрива живописна гледка към езерото и града; църквата "Света София", посветена на Христовата мъдрост и служила като катедрален храм по времето на цар Самуил; Античният театър; градската чаршия. Свободно време в Охрид, или, по желание и срещу доплащане, разходка с корабче по Охридското езеро. В около 16:00ч - отпътуване за България. Пристигане в София в около 23:00ч и в Плевен в около 01:30ч.

Програми по желание (заплащат се при подписване на договора):
• пешеходна обиколка на Дубровник с местен екскурзовод, с включени такса чек пойнт и паркинг - 10 евро;
• разходка до остров Локрум - 10 евро;
• полудневна екскурзия до Котор - 10 евро;
• еднодневна екскурзия до Цетине и Тиват - 18 евро;
• разходка с корабче по Охридското езеро - 8 евро;

НЕОБХОДИМИ ДОКУМЕНТИ: 

 • За лица над 18 години - лична карта или валиден задграничен паспорт с валидност минимум 6 месеца от датата на връщане .
 • За лица под 14 години - валиден задграничен паспорт с валидност минимум 6 месеца от датата на връщане
 • Ако лице под 18 години пътува с единия или без родители, е необходимо нотариално заверено удостоверение оригинал и 2 ксерокопия, че детето има право да излиза от страната + документ за самоличност на детето /задграничен паспорт или лична карта от 14 год.възраст/ + 2 копия от акта за раждане и оригинал. 

Теско Груп ЕООД е лицензирана туристическа агенция, притежаваща удостоверение за регистрация под № PK-01-7380, издадено от Министерство на туризма.
Застрахователят, с който ТУРОПЕРАТОРЪТ е сключил договор по чл. чл. 97, ал. 1 от Закона за туризма е ЗД „Евроинс”  и номерът на застрахователната полица е 00100000610.

ВАЖНО!

Можете да се възползвате от актуалната промоция само чрез закупуване на ваучер от Диийлс.бг. Неизползван в срок ваучер се счита за невалиден и сумата по него не се възстановява! 

Топ цена 259.00 лв.

За Туристическа агенция ТЕСКО ГРУП: