Екскурзия за 1 ден до Деветашката пещера, Крушунските водопади и Ловеч през октомври - транспорт и водач от Глобус Турс!

УСЛОВИЯ

Описание:

Посетете магнетичната Деветашка пещера, Крушунските водопади и още много забележителности край Ловеч!

Пътувайте с Глобус Турс!


Офертата включва:

 • Ваучерът е за един човек и включва:
 • Транспорт с автобус 2*/3*
 • Водач по време на пътуването

Доплащания:

 • Медицинска застраховка с покритие 2000 евро за лица до 65 г. на ЗК Уника
 • Входните такси на посещаваните обекти

УСЛОВИЯ НА ОФЕРТАТА:

 • Дати на екскурзията: 16.10.2016г.
 • Ваучерът е валиден до 12.10.2016г. за сключване на договор с агенцията, но не по-късно от 3 работни дни преди датата на отпътуване
 • След закуване на ваучер, в 3-дневен срок, е необходимо да подпишете договора си в офиса на Глобус Турс или по е-мейл: globus_tours@yahoo.com
 • Ваучерът трябва да се представи разпечатан в офиса на агенцията
 • Всички общи условия на Травел Дийлс ООД

Програма:

Отпътуване от София в 7:30 ч. от площад "Александър Невски“ за село Деветаки. Пешеходна разходка до Деветашка пещера.

Отпътуване за с. Крушуна и изкачване по екопътеката в местността „Маарата” към Крушунските водопади, най-голямата в страната водна травертинова каскада с много водоскоци, прагове, басейнчета и наситена с водни капки , освежаваща атмосфера. Изкачването до главния 20-метров водопад е около 20-25 мин по стръмна еко-пътека с много приказни мостчета, стъпала и парапети. Препоръчваме Ви да носите удобни, ниски обувки и вода за пиене.

Свободно време за разходка по еко-пътеката. Отпътуване за Ловеч - Посещават се архитектурния резерват – Вароша, Етнографския комплекс, Музея на Васил Левски, църквата, в която е служил Поп Кръстьо, по желание можете да извървите 300-та стъпала до паметника на Апостола на Свободата и да се поклоните пред строгия му поглед.

Свободно време за обяд и самостоятелна разходка до възстановката на покрития мост на Колю Фичето. Отпътуване за София. Пристигане след 20ч. на площад „ Александър Невски“.

Забележка: Препоръчваме на туристите да са с удобни обувки!

*****

Минимален брой туристи за осъществяване на екскурзията: 40 туриста

Необходими документи и условия на пътуване: лична карта. Няма паспортни, визови, медицински и здравни изисквания, свързани с пътуването. Има възможност за сключване на допълнителен застрахователен договор за покриване на разходите в случай на отказ от пътуване от страна на потребителя и допълнителен застраховатен договор за покриване на разходи за съдействие, според условията и тарифите на Застрахователната компания.

Забележка: Агенцията НЕ носи отговорност при промяна на музейните такси и работното време на музеите. Посочените такси са съгласно информацията, поместена в сайтовете на посочените туристически обекти. Възможно е да настъпят промени. Туристическата агенция си запазва правото на промени в последователността на изпълнение на програмата по независещи от нея причини и не носи отговорност за туристи, недопуснати от съответните власти.

*****

Туроператор “Агенция Глобус Турс” е застрахована по смисъла на чл. 97 ал. 1 от Закона за туризма в ЗАД "АЛИАНЦ БЪЛГАРИЯ" със застрахователна полица № 7500160000236.

ВАЖНО!

Може да се възползвате от актуалната промоция само чрез закупуване на ваучер от Deals.bg. Неизползван в срок ваучер се счита за невалиден и сумата по него не се възстановява!

Топ цена 24.00 лв.

За Глобус Турс:

 • Глобус Турс
 • гр. София, бул. Патриарх Евтимий 58 /партер/
 • 02 980 56 40, 02 980 60 69, 0885 44 10 44
 • Няма фиксирано работно време...

Подобни оферти